2013- Αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

zodia2013: Η χρονιά της απελευθέρωσης

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Μπορείτε πλέον να ανασάνετε βαθιά και να ανακουφιστείτε. Ο Κρόνος σας έδωσε αυτά που έπρεπε να μάθει ο καθένας σας για τα θέματα της ζωής και τώρα κρατάτε τις αποστάσεις σας από όλους και από όλα και κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Σίγουρα νιώθετε περισσότερο αισιόδοξοι και σας παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο να επεκταθείτε οικονομικά και να κάνετε αλλαγές ακόμα και για να φύγετε από ένα χώρο που δεν σας εκφράζει.

Επειδή είναι πολύ σημαντική η καριέρα σας, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο έχετε ευκαιρίες τις οποίες μπορεί και να μην τις δείτε άμεσα, γιατί μπορεί να είχατε κολλήσει στο σχήμα μια παλιάς συνεργασίας. Τώρα χρειάζεται να είστε περισσότερο εύστροφοι και δημιουργικοί. Επειδή σας αρέσει η αρχηγία, χρειάζεται να έχετε εσωτερική αισιοδοξία και μελλοντική προοπτική, χωρίς να συμπεριλαμβάνετε απαισιόδοξες σκέψεις ή δυσκολία συνεργασίας. Γιατί σίγουρα θα συμβαίνει και αυτό με κάποια άτομα που είσαστε κοντά επαγγελματικά, ή σε κατά εποχές συνεργάτες… Μερικοί από εσάς, παρόλο που έχετε την εύνοια και την τύχη με το μέρος σας, μπορεί να νιώσετε ξαφνικά ανεπάρκεια ή να σας πιάσει μια μανία για την τελειότητα, οπότε δεν θα είστε με τίποτε ευχαριστημένοι.

Η ανάγκη σας για βαθιά και απόλυτη σχέση θα σας αλλάξει την ανάλαφρη νοοτροπία και την τάση για ερωτικές αλλαγές. Η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να γίνουν και τα φετίχ σας χωρίς καλά – καλά να το καταλάβετε. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο σας και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, θα σας δημιουργήσει την τάση για επανάσταση σε θέματα που νιώθετε ότι σας πνίγουν ή είναι τετριμμένα.

Θα γίνετε περισσότερο πρωτοποριακοί αλλά και ανατρεπτικοί σε πολλά θέματα. Ίσως μερικοί από εσάς ασχοληθείτε με μια δουλειά που θα είναι ασυνήθιστη και πρωτότυπη. Μπορεί να γίνεται ξαφνικά ασταθείς και να έχετε έντονη την αίσθηση της προσωπικής σας ελευθερίας. Από το δεύτερο εξάμηνο θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί.

Θέματα οικογένειας και παιδιών θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Το σπίτι σας θα είναι πολύ σημαντικό για σας και θα έχετε την ανάγκη της ηρεμίας και της γαλήνης. Πιθανή αγορά η απόκτηση σπιτιού με τα δικά σας όμως μέτρα και σταθμά.

Οικονομικά και Καριέρα

Θετική περίοδος:

Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει δυναμικά γιατί εσείς θα πρέπει να γίνετε περισσότερο φιλικοί με το περιβάλλον και λιγότερο αρχηγικοί μέσα στις ομάδες ή ακόμα και σε προσωπική δουλειά η εφευρετικότητα θα είναι απαραίτητη. Βέβαια αυτό θα αποδώσει οικονομικά αργότερα, αλλά τουλάχιστον θα έχετε βρει πώς να βγείτε από αδιέξοδο.

Από 19/1 έως 5/2 το διάστημα αυτό θα έχετε και ιδέες με νέες καινοτομίες και θα μπορέσετε πιο εύκολα να κάνετε πράξη τις νέες μεθόδους σας, ενώ μπορεί να κερδίσετε και χρήματα μη αναμενόμενα.

Από 12.3 θα ξεκινήσει η μεγάλη σας ενεργητικότητα και δράση και εκεί θα θέλετε να είσαστε αρχηγοί και να έχετε την αποκλειστικότητα, αλλά χρειάζεται να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να περάσετε κάποια δύσκολα μονοπάτια που μπορεί να κάνετε υπερβολές και ανταρσίες ακόμα και κοινωνικές.

Από 21.4 έως 1.5 οι νέες σας ιδέες και πρωτοβουλίες θα πιάσουν τόπο και θα σας δώσουν κίνητρα ανάπτυξης.

Από 16.5 έως και 30.5 θα είστε πιο ευέλικτοι και έξυπνοι σε θεωρία, αλλά για να αυξήσετε τα οικονομικά σας θα χρειαστεί και η δραστική παρέμβαση, οπότε θα προσπαθήσετε τις συζητήσεις και τις συμφωνίες να τις υλοποιήσετε κυρίως από 31.5 έως και 13.7 αλλά με πολλές δυσκολίες λόγω αναβολών, συναισθηματικών δυσκολιών και προσωπικών θεμάτων.

Από 28.8 έως 14.10 είναι μια αρκετά σημαντική περίοδος για σας όπου εκεί θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδια σας και θα αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο σας. Αλλά πάντα με τον γνώμονα «δεν τα παρατάω και επιμένω σταθερά στον στόχο μου».

 

Περίοδος που θα πρέπει να προσέξετε :

Από 12.3 έως 23. 3 Μπορεί να ξεκινάει η δράση σας, αλλά μπορεί να είστε εκρηκτικοί και να μην διαχειρίζεστε με ισορροπία όλη αυτή την φλογερή ενέργεια (και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο) για αυτό χρειάζεται να είσαστε πολύ προσεκτικοί. Τις ημέρες αυτές επειδή θα είσαστε πολύ ενεργοποιημένοι, μπορεί να δραστηριοποιηθείτε πολύ έντονα και σαν αποτέλεσμα να γίνουν υπερβολές και εκκεντρικότητες από την πλευρά σας και η σύνεση είναι η λέξη που σας αρμόζει.

Από 14.7 έως 3.8 κυρίως, εκεί μπορεί να είσαστε πιο ευαίσθητοι αλλά και πιο θυμωμένοι και ανταγωνιστικοί με τους γύρω σας και ίσως να νιώσετε ότι θα λυγίσετε από το βάρος των συναισθημάτων σας και κάνετε μια ξαφνική επανάσταση.

Από 3/8 έως 27/8 θα συνεχίσει η ένταση, αλλά όχι όπως θα είναι τις προηγούμενες ημέρες.

Από 8/12 μέχρι και 25/7/2014 θα ξεκινήσει μια μεγάλη περίοδος στην ζωή σας όπου εκεί θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε γενικά με πολλά πράγματα και να κρατήσετε με οποιοδήποτε τρόπο τις ισορροπίες και την αρμονική συνεργασία ακόμα και αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε.

Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού Κριού στις 18/10. Επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, όπου εκεί θα τονιστούν κυρίως οι διαπροσωπικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η χρονιά του 2013 θα είναι η περίοδος που θα ωριμάσετε γιατί θα αναγκαστείτε να δείτε κάτω από το πρίσμα μιας άλλης πραγματικότητας, η οποία σας προσγειώνει και θα σας κάνει σοφούς και με μεγαλύτερη εμπειρία. Την εμπειρία θα την πάρετε μέσα από μια ρεαλιστική σφαίρα που σίγουρα θα σας δημιουργήσει προσωρινές ανατροπές ή περιορισμούς. Το σίγουρο είναι ότι εσείς έχετε το καρπούζι και το μαχαίρι. Για αυτό θα πάρετε αποφάσεις πολύ σημαντικές για το πώς θα σταθείτε και για το πώς θα σχετιστείτε με τους άλλους ανθρώπους. Σίγουρα οι άλλοι θα αποτελέσουν κομβικό σημείο για σας.

Πάντως οτιδήποτε μη χρήσιμο ή περιττό θα φύγει από την ζωή σας. Θα απογυμνωθούν όλα που περιστοιχίζονται γύρω σας με στόχο την αλήθεια. Σίγουρα το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα είναι πολύ διαφορετικό, αλλά και περισσότερο προστατευτικό και ασφαλές για την προσωπική σας ζωή και για την οικογένεια σας. Τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε με ένα συνεργάτη ή με τον/την σύντροφό σας ή με μια πολύ στενή σας σχέση -και κυρίως μέσα στο πρώτο εξάμηνο- θα δείτε ότι είναι μάλλον αναγκαστικά για να ανακαλύψετε τα όριά σας αλλά και τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου και δευτέρου δεκαήμερου.

Εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε την ενέργειά σας αλλά και το σώμα σας. Το φαγητό σας θα πρέπει να είναι ποιοτικό και λιτό αλλά και ο τρόπος που δαπανάτε την ενέργεια σας θα χρειαστεί να την αλλάξετε για να αυξηθούν οι αντοχές σας, σωματικές και ψυχικές. Για αυτό είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε περισσότερο και να μην αναλώνεστε σε πολλά και περιττά θέματα. Η επαναξιολόγηση όλων σχεδόν των ιδεών και των πεποιθήσεων και των αξιών σας θα είναι το κεντρικό μήνυμα αυτής της χρονιάς.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος

Από 3.2 έως και 21.3 Εκεί θα λειτουργήσουν όλα πιο εύκολα και θετικά. Τα πράγματα θα ρέουν και θα υπάρχει δυνατότητα στήριξης από φίλους η από μια ομάδα. Γενικά θα γίνετε πιο ευέλικτοι και η καρδιά σας θα έχει μεγαλύτερο άνοιγμα. Θα έχετε έμπνευση και εύνοια όσοι ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή δημιουργικά θέματα, ή επίσης με την Ναυτιλία.

Από 1. 6 έως 10.6 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια σοβαρή εύνοια.

Από 14.7 έως 8.8 πιθανή βοήθεια ακόμα και από την οικογένεια ή από ένα ακίνητο κληρονομικό ή ακόμα από ταξίδια, νέες γνώσεις ή επαφές. Η επιστροφή ενός συγγενικού προσώπου θα σας βοηθήσει στο να ξεδιαλύνεται κάποια οικογενειακά θέματα που σχετίζονται και με οικονομικά ή ένα ακίνητο κοντά στο νερό. Από 24.8 έως 8.9 χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί και να μην είστε ανταγωνιστικοί με τα δικά σας άτομα για να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας.

Από 5.11 έως και 7.12 εκεί θα ανεβάσετε τον κοινωνικό σας δείκτη αναζητώντας γνωριμίες και επαφές με κύρος. Εδώ χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα συνεργάσιμοι για να βγουν οι δουλειές και τα σχέδια σας. Γενικά όμως φέτος είναι μια χρονιά που θα κυλήσουν τα πράγματα πολύ καλύτερα από το 2012 και κυρίως από τον Ιούνιο του 2013 θα αρχίσει μια σημαντική εύνοια όπου θα κρατήσει περίπου μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε:

Από 1.1.2013 έως και 1.2.2013. Θα χρειαστεί να δουλέψετε και να ασπασθείτε νέες ιδέες και καινοτόμες τακτικές στρατηγικής από τις ήδη υπάρχουσες και ίσως να πρέπει να είστε πιο ομαδικοί και συνεργάσιμοι.

Από 20.4 έως 30.4 ενώ θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες, θα έχετε κάποια κωλύματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ή από υπερβολική δική σας αργοπορία ή από συνεργάτες που δεν μπορείτε να σχετιστείτε και να έχετε εύκολη συνεννόηση. Χαλαρώστε πάντως για να αποφύγετε τις πολλές δυσκολίες. Από 2.5 έως 10.5 ιδιαίτερη περίοδος με έντονη ενεργητικότητα όπου όμως χρειάζεται να είσαστε πιο συνειδητοί σε οτιδήποτε κάνετε και να μην είστε απόλυτοι με προσωπικές πεποιθήσεις ή φοβισμένοι ή κολλημένοι με υλικά θέματα.

Απο 29.9 έως και 12.10 μπορεί και να κολλήσετε μέσω άλλων ή συνεργατών ή στενών σχέσεων και να μην προχωράει τίποτε. Σίγουρα όμως υπάρχουν δρόμοι διαφυγής και αυτό θα το πετύχετε με το να μην είστε καχύποπτοι και αρνητικοί με τους άλλους.

Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 10.5.2013 (επηρεάζει τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού). Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι δεύτερου δεκαήμερου: εκεί θα πάρετε αποφάσεις για να κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα και να εδραιωθεί κάτι νέο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το τέλος Ιουνίου τουλάχιστον θα έχετε την εύνοια και το άνοιγμα από τον Δία που θα είναι στο ζώδιο σας. Μετά θα χρειαστεί να κάνετε πράξη (και μάλιστα γρήγορα) οτιδήποτε πήρατε ή λάβατε, για να μην χάσετε την ενέργεια του Δία που σας μιλάει για αλλαγή και άνοιγμα είτε μέσω γνώσης είτε μέσω νέων επαφών και γνωριμιών.

Οι γεννημένοι το πρώτο και στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου έχετε την διάθεση να κάνετε νέους φίλους, είτε νεώτερους είτε πρωτοπόρους σε ιδέες. Η πράξη είναι αυτή που θα καθορίσει τα επόμενά βήματά σας και κυρίως πράγματα που θα αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και την εν γένει πορεία σας. Χρειάζεται από την πλευρά σας μεγαλύτερη προσπάθεια να εμπεδώσετε κάποια πράγματα που θα σχετίζονται με οργάνωση, πειθαρχία αλλά και με την αποτελεσματικότητα μιας δουλειάς. Είναι αναγκαίο να μείνετε αξιόπιστοι στο περιβάλλον σας και να μην κάνετε υπερβολές μέσω επαφών και επικοινωνίας και μετά δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε.

Ο συντηρητισμός ίσως να είναι και μια πράξη που για ένα διάστημα θα σας χρειαστεί για να σας οδηγήσει σε άλλα συμπεράσματα, πιο βαθιά και ουσιαστικά. Σίγουρα θα απαιτήσετε από τον εαυτόν σας να είστε τέλειοι σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι και ίσως αγγίξετε και την υπερβολή, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα αναγνωρίσετε και εσείς οι ίδιοι το κομμάτι που μπορεί να κάνετε την υπέρβασή σας.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα χρειαστεί να είσαστε πιο αισιόδοξοι αλλά και συναισθηματικά θα αποκτήσετε μεγαλύτερο βάθος και αντοχές σε σχέσεις που έχουν ανάγκη τον χρόνο. Ίσως να έχετε έντονες επιθυμίες και αυτή την περίοδο να πιάσετε τον εαυτόν σας ότι είναι έτοιμος να αγαπήσει ή να μισήσει με πάθος.

Το σίγουρο είναι θα ωριμάσετε κατά κάποιο τρόπο, θα γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς και μερικοί μπορεί και να το παρατραβήξετε και να γίνετε κλειστοί και δύσκολοι στις επαφές σας. Αυτό βέβαια θα σας φέρει κοντά στο άλλο κομμάτι του εαυτού σας που πολλές φορές δεν αναγνωρίζετε, αλλά είναι αναγκαίο να το φέρετε στην επιφάνεια. Εκεί θα σας βγουν ταλέντα που δεν τα περιμένατε και ίσως ασχοληθείτε με περισσότερη προσοχή σε οικονομικά θέματα. Μερικοί από εσάς θα φλερτάρετε με την εξουσία και γενικά με φιλόδοξα σχέδια τα οποία όμως χρειάζεται να τα συντηρήσετε για να έχουν αποτέλεσμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Θετική περίοδος :

Από 1.1 έως 1.2 πολύ καλή περίοδος για συνεργασίες με ομάδες και γκρουπ. Η φιλικότητα και το γενικό πνεύμα συνεργασίας είναι πολύ απαραίτητο αυτή την περίοδο. Πρωτότυπες κινήσεις για το μέλλον θα σας βγάλουν από την αφάνεια. Χρειάζεται όμως να είστε σταθεροί στις ιδέες σας και στα πιστεύω σας.

Από 12.3 έως και 19.4 όπου εκεί μπορεί να γίνει κάτι πολύ γρήγορο και ουσιαστικό. Κυρίως στις 26 έως και 2.4. Συγχρόνως όμως θα υπάρχει μέσα στο όλο σύστημα και μια ιδέα που θα σας ταλαιπωρεί γιατί δεν θα είναι αλήθεια, και εσείς μπορεί να την εκλαμβάνετε ακόμα και σαν τύχη.

Από 16.5 έως 30.5 είσαστε πιο πολύ προσηλωμένοι στον στόχο σας και οι ιδέες σας θα είναι συγκεντρωμένες και πολύ ουσιαστικές. Θα είναι μια τυχερή περίοδος στην ζωή σας, γιατί θα γίνει και μια θετική όψη με τον Δία και την Αφροδίτη και αναγκαστικά θα είσαστε πιο κοινωνικοί και αεράτοι, και χρειάζεται να είσαστε πολύ γρήγοροι και ευέλικτοι για να πάρετε την ευκαιρία.

Από 31.5 και μέχρι 13.7 εκεί θα είσαστε πολύ δραστήριοι και ενεργοί και θα έχετε μεγάλη διάθεση να γίνετε πιο μαχητικοί και δυναμικοί. Ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο και αρχές το δεύτερου δεκαήμερου μπορεί να ξεκινήσετε κάτι πολύ καινούργιο και καινοτόμο και να κερδίσετε χρήματα. Η ομαδικότητα και η φιλική στάση είναι πάντως απαραίτητη. Πάλι βέβαια θα υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις ή εμπλοκές από μεγάλη συναισθηματικότητα, αλλά τι να κάνετε, όλα μαζί πρέπει να τα παλεύετε.

Από 8.12 έως και 25.7.2014 θα έχετε μεγάλη ανάγκη να ρισκάρετε και να κάνετε πράγματα πολύ δημιουργικά ή καλλιτεχνικά, αλλά για να επιτύχει οτιδήποτε κάνετε, θα χρειαστεί να είσαστε απόλυτα συνεργάσιμοι και υποχωρητικοί.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε:

Από 6.2 έως 11.3 εκεί ιδιαίτερα θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί θα έχετε την τάση είτε να χαλαρώσετε και να πιστεύετε σε ιδέες που δεν έχουν καμία υπόσταση, είτε σε λόγια ατόμων που θα σας υπόσχονται πολλά και δεν θα γίνονται τελικά τα πράγματα, απλά θα περιμένετε και θα περιμένετε… Πάλι αν είστε καλλιτεχνικά άτομα θα σας παρουσιαστούν μεγαλύτερες ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να δράσετε πιο δυναμικά.

Από 12.3 έως 13.4 θα συνεχίσετε να είσαστε μπερδεμένοι και πιθανόν να υπάρχουν πολλές ψευδαισθήσεις. Να προσέξετε γιατί μπορεί να αναμιχθείτε σε ένα σκάνδαλο χωρίς καλά – καλά να το καταλάβετε. Από 31.5 έως και 8.6 παρόλο που είναι μέσα στο καλό σας διάστημα, εδώ συγκεκριμένα χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Από αδράνεια μπορεί να χάσετε μεγάλες ευκαιρίες.

Από 15.10 έως και 7.12 όπου εκεί θα έχετε αναγκαστικά την επίλυση πολλών πρακτικών θεμάτων και μέσα στην δουλειά σας αλλά γενικά και στην ζωή σας και θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί και λογικοί. Θα είναι μια περίοδος αρκετά στρεσογόνα για το ευαίσθητο νευρικό σας σύστημα και ίσως το παρακάνετε. Όμως θα είναι σημαντική περίοδος για σας γιατί τώρα θα κάνετε πράξη την θεωρία σας και αυτό θα σας εξελίξει. Μερικοί μπορεί να διαλέξετε να απομονωθείτε ή να επικεντρωθείτε στην οργάνωση του σπιτιού σας ή ενός χώρου που θα ξεκινήσετε εκεί νέα δουλειά και αν χαθείτε στις λεπτομέρειες.

Η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται μαζί με την Πανσέληνο στις 25.5 θα επηρεάσει άμεσα τους Διδύμους που είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Εκεί θα δυσκολευτείτε να δείτε την πραγματικότητα και θα είσαστε αρκετά μπερδεμένοι με το τι πρέπει να κάνετε γιατί θα υπάρχουν αυταπάτες για την καριέρα σας. Αλλά θα είσαστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και αυτό θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς και ευάλωτους, επειδή το συναίσθημα θα σας πηγαίνει μακριά από την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Νιώθετε ότι έχετε προστασία και η επαφή με άτομα που υποφέρουν ή έχουν προβλήματα σας αυξάνει τον ανθρωπισμό σας και την τάση για φιλανθρωπία. Γενικά έχετε γίνει αρκετά ευαίσθητοι. Οι κεραίες σας πιάνουν και τα μικρά μηνύματα. Η πνευματική σας ενεργοποίηση και η αισιοδοξία που θα κερδίσετε με το σπαθί σας θα είναι δεδομένη και σταθερή αφού θα μπει ο Δίας στο ζώδιο σας μετά το δεύτερο εξάμηνο του 2013 και συγκεκριμένα από τις 26/6 και μέχρι τις 15/7/2014 θα σας δίνει τις ακτίνες του, το φως του και κατ’ επέκταση και την καλοτυχία του. Ωριμάζετε όσον αφορά τις ερωτικές σας επιλογές και μπορεί να σας έλκουν άτομα που να έχουν προοπτική για την ζωή και στόχους συγκεκριμένους.

Πιθανά ήδη υπάρχοντα προβλήματα με τα παιδιά σας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να βρείτε άμεσες λύσεις γιατί δεν αντέχετε την σύγκρουση. Η υπευθυνότητά σας μπορεί να είναι αυξημένη και αυτό σίγουρα σας δημιουργεί μόνιμο στρες. Η κατανόηση και η ενεργητική ακρόαση απέναντι στο παιδί σας θα σας λύσει τα χέρια. Η κρυμμένη σας φιλοδοξία θα βγει προς τα έξω και κυρίως μέσα από συνεργασίες και στενές σχέσεις και επαφές. Εσείς που είσαστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε μεγάλες αλλαγές και νέες προσαρμογές στα θέματα καριέρας αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων.

Κυρίως το πρώτο εξάμηνο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με το τι θα έχετε ανάγκη να κάνετε για να νιώσετε ισχυροί εσείς έναντι των άλλων και αυτό μπορεί να σας απαγορέψει την ισοτιμία που είναι αναγκαία για να έχετε ισορροπία με τους άλλους. Τα οράματά σας για τον κόσμο μπορεί να είναι αρκετά ανατρεπτικά και η τάση για ελευθερία μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και απομάκρυνση από κάποια άτομα. Αυτό θα ισχύει πιο έντονα το πρώτο εξάμηνο. Μετά οι τόνοι θα πέσουν και θα μπείτε κάτω από την ισχυρή προστασία του Δία που θα μπει στο ζώδιο σας. Να προσέξετε να μην πάρετε έξτρα βάρος και λόγω της μεγάλης χαλάρωσης να αφεθείτε και να μην προσέξετε την διατροφή σας. Επειδή το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα γλυκά θα είναι στην ημερήσια διάταξη, καλύτερα να μπείτε σε ένα πιο συντονισμένο διατροφικό πρόγραμμα, γιατί θα γίνουν πολλές υπερβολές από την πλευρά σας. Λόγω της αισιόδοξης φάσης που θα βιώσετε, μπορεί να πάρετε απόφαση γάμου ή συμβίωσης. Θα επενδύσετε σε συνεργασίες που μπορεί να σχετίζονται και με άτομα της οικογενείας σας ή θα έχετε σημαντική βοήθεια από εκεί. Είτε μέσω ενός ακινήτου, είτε πρακτικής και συναισθηματικής στήριξης.

Οικονομικά – Καριέρα

Φέτος είναι η χρονιά σας και ιδιαίτερα από το δεύτερο εξάμηνο θα δείτε καλύτερη εξέλιξη σε όλα σας τα θέματα. Αλλά μην αφήσετε τίποτε στην τύχη τους: χρειάζεται και από την δική σας την πλευρά να καταβάλετε όλες σας τις προσπάθειες.

Θετική περίοδος:

Από 2.3 έως και 19.3 Ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, αλλά με μεγάλη εσωτερική πίστη ότι όλα θα πάνε καλά για σας, αυτό θα σας δώσει ώθηση και θα σας φέρει τύχη.

Από 15.4 έως και 15.5 Νέες γνωριμίες, φίλοι και γενικά διάθεση για ευκαιρίες αλλά με σταθερό υπόβαθρο θα σας ενθουσιάσουν. Βάλτε τα δυνατά σας γιατί η ασφάλειά σας είναι το ζητούμενο.

Από 1.7 έως και 26.7 όπου εκεί θα υπάρξουν και διάφορες εντάσεις και υπερβολές, αλλά θα νιώθετε δυνατοί και ενεργειακά παντοδύναμοι, οπότε -και σε συνδυασμό με εμπνεύσεις ή ιδέες που υπήρχαν από πριν- τώρα μπορεί να ολοκληρωθούν και να γίνουν πιο εύκολα κινήσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν.

Από 4.8 έως και 8.9 επίσης ένα πολύ καλό διάστημα μαζί με μεγαλύτερη διάθεση για πρακτικές εφαρμογές: σε συνδυασμό με την λογική θα κινηθείτε περίφημα και θα κερδίσετε.

Από 15.10 θα βάλετε σε πράξη πιο εύκολα αυτά που θέλετε να κάνετε και θα μέχρι 7.12 θα έχετε φοβερές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, αλλά και να κλείσετε πολλές τρύπες του παρελθόντος.

Περίοδοι που χρειάζεται να προσέχετε:

Από 12.3 έως και 19.04 παρόλο που μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχετε μέσα σας μια καλή αίσθηση και κυρίως μέχρι και 13.4 ότι θα πάνε τελικά καλά τα πράγματα. Όμως επειδή θα έχετε συνέχεια έντονες προκλήσεις, εσείς χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και ιδιαίτερα ήρεμοι μήπως από εντάσεις και τάση για να κάνετε κάτι πολύ ανταγωνιστικό και ξεχωριστό, χάσετε την μπάλα τελείως από τα χέρια σας. Επειδή θα υπάρχουν δυσκολίες στις συνεργασίες σας από πιθανή εκρηκτική συμπεριφορά δική σας, φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους και να είστε περισσότερο ανοικτοί και διπλωμάτες.

Από 27.7 έως και 3.8 να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οι διαθέσεις σας είναι πολύ ανταγωνιστικές ή έχετε θυμό και έχετε ανάγκη να πείτε πολλές αλήθειες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Από 8.12 έως 31.12 εκεί θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς και συνεργασίες που μπορεί να μην σας κάνουν να νιώθετε και πάλι πολύ καλά: να προσέξετε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Είσαστε αρκετά προβληματισμένοι γιατί από την μια κάνετε ανοίγματα με φίλους και γενικά με ομάδες, και από την άλλη έχετε την ανάγκη (τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο) να κάνετε τον απολογισμό σας και ίσως γίνετε πιο κλειστοί και απόμακροι, γενικά, από το περιβάλλον σας. Θα βρεθείτε ξαφνικά να αναλαμβάνετε ευθύνες και φροντίδες που μπορεί να αφορούν ακόμα και πιο ηλικιωμένα άτομα. Επειδή το σίγουρο είναι ότι θα ωριμάσετε, καλό είναι να μην το παρατραβήξετε και να περάσετε σε ακραίες φάσεις, γιατί δεν θα σας κάνει πουθενά καλό. Παραμείνετε στα ανοίγματα και στους νέους σας φίλους χωρίς να ζητάτε το τέλειο ή την απογείωση προς την κορυφή. Χρειάζεστε ισορροπίες και σωστή εσωτερική κατεύθυνση για να ξεπεράσετε τις τυχόν δυσκολίες και τα εμπόδια. Η πολιτική και γενικά οι κοινωνικές μεταρρυθμίσεις θα είναι ένα από τα κύρια ενδιαφέροντά σας. Τα ταξίδια, το εξωτερικό και γενικά η γνώση που σχετίζεται ακόμα και με πρωτότυπα θέματα, θα είναι η διέξοδός σας. Προσπαθήστε να μην φανατιστείτε, γιατί δεν θα κάνει καλό στην συντηρητική σας πλευρά. Μάλλον θα χρειαστείτε να είστε πιο ελεύθεροι και προοδευτικοί. Λόγω των τρεχουσών αναγκών σας θα αναγκαστείτε να κινηθείτε με σκοπιμότητα. Είναι κάτι που δεν σας πάει και πολύ στον χαρακτήρα σας αλλά αντιλαμβάνεστε πλέον ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, κυρίως σε θέματα οικονομικών και καριέρας. Θα νιώσετε πάντως την ανάγκη να περιοριστείτε. Γενικά θα μάθετε πολλά πράγματα και θα σας τραβήξουν οι μεγαλύτεροι ή ωριμότεροι άνθρωποι. Μερικοί θα πάρετε απόφαση να δουλέψετε ακόμα και μέσα από τον χώρο του σπιτιού σας γιατί θα σας βολέψει πολύ περισσότερο. Όσοι θέλετε να κόψετε μια κακιά συνήθεια ή να ελαττώσετε το φαγητό, θα διαπιστώσετε ότι θα το κάνετε με μεγάλη ευκολία.

Από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα έχετε μεγαλύτερη προστασία και πολλοί θα αντιληφθείτε ότι έχετε ένα φύλακα – άγγελο στο πλευρό σας. Σίγουρα θα ευαισθητοποιηθείτε περισσότερο με τις ανάγκες των άλλων και μερικοί από εσάς θα αλλάξετε και να γίνετε πιο συμπονετικοί και φιλάνθρωποι. Γενικά η τύχη σας θα αλλάξει και θα υπάρχει πάντα ένας από μηχανής Θεός να σας βγάζει από τα δύσκολα. Πιθανή βοήθεια από την οικογένεια. Το ενδιαφέρον σας για τις τέχνες, την δημιουργία, την ιατρική έρευνα και το θέατρο θα αυξηθεί.

Οικονομικά – Καριέρα

Θετική περίοδος:

Από 12.3 έως 19.4. Εκεί περισσότερο θα αποφασίσετε να δράσετε περισσότερο και πιο δυναμικά στα θέματα καριέρας και κυρίως αν σχετίζεται με το εξωτερικό θα κάνετε κινήσεις απρόβλεπτες και με μεγάλη πρωτοτυπία και ηγετική πρωτοβουλία.

Από 26.5 έως 31.5 Κυρίως οι γεννημένοι τρίτο δεκαήμερο, θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι πολύ καλές από άποψη επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών.

Από 1.6 έως 15.6 Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα μπορέσετε να κάνετε κάτι πολύ καλό και ίσως κερδίσετε απρόσμενα κάποια χρήματα. Θα είσαστε περισσότερο ευέλικτοι και θα κάνετε έξυπνες κινήσεις.

Από 28.8 έως 14.10 Με κάποιες διακυμάνσεις και εξάρσεις γενικά θα πυροδοτηθείτε με δύναμη και ενέργεια και θα κατορθώσετε να πετύχετε πολλά πράγματα. Κυρίως μεγάλη εύνοια θα έχετε από 10.9 έως 28.9.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε:

Από 1.1.2013 έως 1.2.2013 μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια ομαδική δουλειά που ίσως να πρέπει να κρατήσετε πολύ χαμηλούς τόνους και αυτό να σας δημιουργεί μεγάλες κόντρες και αντιπαλότητες.

Από 20.4 έως και 30.5 αλλά με μεγαλύτερη ένταση και στρες οι ημέρες από 20.4 έως και 10.5: Οι υποχρεώσεις της καριέρας σας μπορεί να σας ζορίσουν αρκετά και θα είστε πολύ σφιγμένοι, συγκρατημένοι και κάπως αμετακίνητοι ή δογματικοί. Αυτό θα σας φέρει σε ένα είδος αδιεξόδου γιατί δεν θα έχετε καθόλου διάθεση να ξεβολευτείτε. Ευτυχώς όμως πολύ βαθιά μέσα σας θέλετε να το ξεπεράσετε και θα βρείτε γρήγορα λύση στο πρόβλημα.

Από 9 έως 10.5 θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Από 3 έως 4.11 οι γεννημένοι επίσης το δεύτερο δεκαήμερο. Κυρίως σχετικά με θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα χρονιά θα σας φέρει κατά ένα τρόπο επέκταση, γιατί θα κάνετε πολλά καινούργια και διαφορετικά πράγματα κυρίως σε θέματα καριέρας αλλά και μέσα από διαδικασίες που σας ωθούν να πάρετε νέες γνώσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να καλυτερέψετε την ήδη υπάρχουσα θέση σας. Ενδόμυχα όμως νιώθετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας, γιατί αισθάνεστε ότι για να γίνουν όλα αυτά εσείς είστε αναγκασμένοι να ανοιχτείτε περισσότερο κοινωνικά ή επαγγελματικά, ή να κάνετε υποτίθεται παρέα ακόμα και με άτομα που μέσα σας δεν σας φαίνονται και τόσο σοβαρά.

Το 2013 θα λειτουργήσει πολύ θετικά για σας κυρίως από το δεύτερο εξάμηνο, γιατί θα έχετε την τύχη και την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλά από τα οράματά και τα τρέχοντα σχέδιά σας. Μερικοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία δημιουργίας παιδιών και οικογένειας. Σίγουρα αυτό θα σας κάνει πολύ καλό, αφού εσείς είστε γεννημένοι και νιώθετε καλύτερα όταν λειτουργείτε μέσα σε οικογενειακό σχήμα, γιατί εκφράζετε περισσότερο η συμπονετική και προστατευτική σας φύση. Επειδή θα εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτόν σας, σίγουρα θα ρισκάρετε περισσότερο κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτό θα σας βγάλει από οικονομικά αδιέξοδα. Επίσης μερικοί από εσάς θα έχετε σημαντική βοήθεια σε οικονομικό επίπεδο από την οικογένεια ή από την παροχή ενός ακινήτου. Από την άλλη θα είσαστε πολύ προσηλωμένοι σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη υπευθυνότητα, γιατί θα χρειαστεί την στήριξη και την βοήθειά σας. Ο πήχης στην ερωτική σας ζωή θα ανέβει και θα κυνηγάτε το ρίσκο άθελά σας. Θα νιώσετε μέσα σας την τάση για μεγάλη αλλαγή και θα έχετε ανάγκη να βγαίνετε νικητές, για αυτό θα έχετε ισχυρό ερωτισμό αλλά και πάθος με το οτιδήποτε καταπιάνεστε.

Γενικά θα είναι μια χρονιά με θετικές αλλαγές που θα σας βοηθήσει να κάνετε πολλά πράγματα και να προχωρήσετε στα σημεία που έχετε κολλήσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή στους εμπορικούς σας συνεταιρισμούς. Ίσως να έχετε μια ξαφνική κληρονομιά ή να βρείτε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να κερδίζετε ή να επενδύετε τα χρήματά σας. Ενδιαφέρον για ψυχικά θέματα ή για την μετά θάνατο ζωή θα σας εξελίξουν πνευματικά.

 

Οικονομικά και καριέρα

Γενικά, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να εξαπατηθείτε από συνεργάτες ή να διαψευστείτε, γιατί θα είστε αρκετά ευάλωτοι στην επιρροή των άλλων. Ωστόσο σας παρουσιάζονται ευκαιρίες να προχωρήσετε, αφού οργανωθείτε και βάλετε γερά τις βάσεις για να κάνετε καινούργια πράγματα. Θα έχετε τύχη και εύνοια σε ότι κάνετε και κυρίως από 26.6 έως και τέλος του χρόνου.

Ευνοϊκή περίοδος

Από 15.4 έως 30.5 ένα διάστημα ιδιαίτερα έντονο ιδιαίτερα εστιασμένοι όμως από τις 2.5 έως και 9.5 Σε αυτό το διάστημα θα έχετε μεν κάτι πολύ σταθερό, αλλά θα υπάρχουν και διακυμάνσεις από σκέψεις ή ιδέες (ή από τον τρόπο που θα επικοινωνείτε), που μπορεί να είναι σωστές αλλά δεν θα μπορείτε να τις υλοποιείτε.

Από 14.7 έως και 8.9 θα νιώθετε τόσο δυνατοί και αποφασισμένοι και πιθανόν να πάρετε βοήθεια από την οικογένεια σας ή από φίλους σας. Οργανωμένες ιδέες σας προτρέπουν να κάνετε πολλά δημιουργικά πράγματα από τα οποία θα κερδίσετε και χρήματα και επαγγελματική καταξίωση.

Περίοδος που θα χρειαστεί να προσέχετε :

Από 2.2 έως και 13.4 με θετικά όμως διαλλείματα που θα έχετε και συγχρόνως ιδιαίτερη εύνοια και έτσι θα εξωραΐζεται η δύσκολη κατάσταση. Για αυτό να γευτείτε τα καλά αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί και κυρίως προσγειωμένοι, γιατί μπορεί να νομίζετε ότι έχετε πιάσει «λαυράκι». Επίσης μπορεί εκ των συνθηκών να χαρίζετε την ενέργεια σας στους άλλους και αυτό να σας κουράζει, επειδή θα σας παρασύρουν τα συναισθήματά σας και ίσως χάνετε τον στόχο σας.

Στις 25.5 χρειάζεται να είστε επίσης προσεκτικοί και να κάνετε έρευνα πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις.

Από 1.6 έως 8.6 όπου θα υπάρχει έντονη παρόρμηση αλλά και πάλι μπορεί να γίνουν λάθη συνειδητά. Εκείνες τις ημέρες να συμβουλεύεστε πιο συχνά την διαίσθησή σας. Οπότε ο κίνδυνος από λάθη και κυρίως με συνεργασίες θα μειώνεται, αρκεί να είστε δεκτικοί στην επικοινωνία.

Από 5.12 έως 23.12 εκεί παρόλο που θα είσαστε πολύ δυναμικοί και ενεργητικοί θα χάσετε για λίγο τον προσανατολισμό σας από λάθος ιδέες ή από υπερβολικό ενθουσιασμό. Μειώστε όσο μπορείτε τους κινδύνους από αφηρημάδα και από αμέλεια.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά το πρώτο εξάμηνο θα είστε περισσότερο εστιασμένοι στο να κάνετε κάτι καινούργιο ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα σας δώσουν έστω και ένα μικρό κομμάτι επαφής και επικοινωνίας. Είστε απαλλαγμένοι από την μεγάλη δυσκολία του Κρόνου, που σίγουρα σας έφερε μεγάλα ξεκαθαρίσματα και στην ζωή σας πλέον πορευόσαστε με διαφορετική θεώρηση για τα πράγματα. Το δυνατό σας σημείο είναι οι συνεργασίες και οι επαφές και επειδή είστε πολύ κοινωνικά όντα προσπαθείτε να μοιράζεστε και να κάνετε δικό σας το πρόβλημα των άλλων. Ο Ουρανός από τον αντίποδα του άξονά σας (και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και τις τρεις ημέρες από το δεύτερο) θα σας σπρώχνει με κάθε μέσο, ακόμα και ασυνείδητα, να πάρετε την αρχηγία στα χέρια σας και να κάνετε ακόμα και του κεφαλιού σας προκειμένου να πρωτοπορήσετε ή να κάνετε πρωτοποριακά πράγματα που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα.Η αίσθηση της ελευθερίας θα είναι έντονη και μερικοί από εσάς θα είσαστε έτοιμοι να ‘διαλύσετε’ τα πάντα. Χρειάζεται μεν να είσαστε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι (ένα από τα μαθήματα του Ζυγού είναι και το μέτρο) και από αυτό θα καθοριστείτε σε τι βαθμό έχετε εξελιχτεί σαν ψυχές. Υπάρχει και ο Πλούτωνας που πιέζει να φτάσετε στα άκρα ή στην κορυφή και αυτό σας δημιουργεί ψυχαναγκασμό σε οτιδήποτε καταπιαστείτε και κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου… οπότε έχετε επιφορτιστεί με ένα ιδιαίτερο στίγμα.Από το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα μπείτε περισσότερο στην πράξη και την αναζήτηση μεγαλύτερης συναισθηματικής κάλυψης. Το θέμα της οικογένειας θα τεθεί και πάλι κάτω από νέες βάσεις και κάποιοι θα αναγνωρίσετε την αξία της. Οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα θα είναι περισσότερες αλλά ίσως γίνουν υπερβολές από την πλευρά σας. Θα υπάρξει βοήθεια από την οικογένεια ή στήριξη από άτομα που σας συμπεριφέρονται πολύ προστατευτικά σαν να είναι πολύ δικά σας πρόσωπα. Η λογική και η ευαισθησία θα συγκρουστούν και εσείς από εκεί χρειάζεται να βρείτε την χρυσή τομή των δυο αυτών αξιών. Πάντως θα έχετε γενικά μια αναβάθμιση και μερικοί από εσάς μεγαλύτερη δημιουργική ενασχόληση.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος :

Από 1.1 έως και 5.2 και θα φορτσάρετε πιο πολύ από 19.2 Η χρονιά ξεκινάει για σας πολύ δυναμικά αφού θα αναζητήσετε ένα πολύ δραστήριο και ριψοκίνδυνο τρόπο να κερδίσετε και να πάρετε αυτά που πιστεύετε ότι σας ανήκουν. Επιχειρήσεις ή καλλιτεχνικές δημιουργίες που θα έχουν απήχηση στον κόσμο και ομάδες που θα σας βοηθάνε να αναδειχτεί το ταλέντο σας, αλλά και η πρωτοτυπία, θα είναι το καλύτερο σας.

Από 6.6 μέχρι και 13.7 θα βρεθούν διέξοδοι αλλά θα είστε πολύ ευαισθητοποιημένοι συναισθηματικά και αυτό εμποδίζει την ενέργεια σας αλλά καλό είναι να προσπαθείτε.

Από 1.9 έως και 28.9 θα έχετε εξελίξεις και θα μπορέσετε να αναδειχθείτε ακόμα και από ανταγωνισμό ή αντιπαλότητα. Να μην ανακατέψετε όμως οικονομικά με ερωτικά, γιατί θα γίνουν λάθη.

Από 8.12 έως και 23.12 θα έχετε δυναμικές ευκαιρίες αλλά θα είστε και πολύ επιθετικοί και κυρίως όταν βλέπετε άτομα που πάνε να σας επιβληθούν. Το 2014 θα σας βρει πολύ ενεργοποιημένους και μέχρι στις 25.7.2014 θα είστε πολύ δραστηριοποιημένοι και κυρίως θα στραφείτε προς νέες συνεργασίες ή ενδυνάμωση των παλαιών.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέχετε :

Από 12.3 έως και 19.4 Είναι ένα διάστημα που θα έχετε μια μεγάλη δραστηριότητα σε συνδυασμό με άλλους για αυτό πρέπει να προσέχετε διπλά: Μπορεί να λύσετε μια και καλή πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν με ένα δυναμικό τρόπο, αρκεί να το χειριστείτε έξυπνα και διακριτικά. Για αυτό εδώ χρειάζεται να παραμείνετε περισσότερο ο εαυτός σας, γιατί θα νιώθετε ότι μπορείτε να δράσετε περισσότερο με την προτροπή και την καθοδήγηση των άλλων και για αυτό ίσως κατά βάθος να σας κάνει εκρηκτικούς και περίεργους. Μεγάλες αλήθειες θα πέσουν στο τραπέζι και ίσως χαλάσετε πολύ σοβαρές συνεργασίες προκειμένου να ξέρετε που πατάτε.

Από 14.7 έως και 27.8 θα χρειαστεί να κρατήσετε την υπόσχεσή σας ότι θα παραμείνετε στο στόχο σας γιατί τα νεύρα σας και γενικά η εικόνα που θα έχετε για τον εαυτόν σας δεν θα είναι η καλύτερη. Μπορεί να θυμώνετε με κάποια άτομα και ίσως να θέλετε να σας συμπεριφερθούν με το γάντι. Πίεση από την οικογένεια θα σας κάνουν να φερθείτε συντηρητικά ή πολύ υποτονικά. Η διπλωματία αυτή την περίοδο θα λείπει από εσάς, αφού θα νιώθετε βαθιά πληγωμένοι λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που θα έχετε αποκτήσει.

Από 24.12 έως και 31.12 όπου εκεί μεν θα δράσετε πολύ δυναμικά, αλλά θα σας ενδιαφέρει η γνώμη του κοινωνικού συνόλου ή κάποιων ατόμων που κατά την γνώμη σας έχουν επιτύχει και αυτό μπορεί να σας μπλοκάρει.

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 18.10 στον άξονα Ζυγού – Κριού θα συνοδεύεται και από έκλειψη, οπότε θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις που μπορεί να περιλαμβάνουν και ξαφνικές συνεργασίες. Επηρεάζει άμεσα το τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί μπορεί να υποδεχτείτε την νέα χρόνια κάπως κουμπωμένοι, γιατί πολλά έχετε ακούσει για τον Δάσκαλο Κρόνο που θα σας κάνει αυτό ή το άλλο. Καλό είναι να αφήσετε τις αυθυποβολές και να πιάσετε την ζωή από τα κέρατα. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ο Κρόνος έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τα άτομα, γιατί το αξίζουν. Οπότε ασχοληθείτε με αυτόν το τομέα περισσότερο και όχι με τι κακό θα σας φέρει. Επειδή έχετε ισχυρές δυνάμεις ακόμα και στο ασυνείδητο επίπεδο και επιβιώνετε παντός καιρού, καλό είναι να το αναγνωρίσετε αυτό στον εαυτόν σας και, αντί να το κατακρίνετε λόγω της τελειομανίας που έχετε σαν άτομα, να αναγνωρίσετε και να δώσετε την αξία που χρειάζεστε για να είστε σε ισότιμο επίπεδο με τους άλλους. Σίγουρα τότε ο Κρόνος θα κάνει την δουλειά του καλύτερα και εσείς θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

Το πρώτο εξάμηνο και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια εσωτερική σοφή καθοδήγηση που μπορεί να σας φανεί βαριά, γιατί υπάρχει έντονος ρεαλισμός αλλά και δικαιοσύνη. Για αυτό πολλοί από εσάς θα αναγκαστείτε να κλειστείτε κάπως στον εαυτόν σας γιατί θα είστε πιο αυστηροί, απόλυτοι αλλά και υπεύθυνοι. Οτιδήποτε είναι περιττό, ρηχό ή πράξεις που έχουν ανευθυνότητα, θα εξαφανιστεί από την ζωή σας. Η υπευθυνότητα και η τάση για αναγνώριση και η ιεραρχία των αναγκών σε σχέση με την πείρα που θα αποκτήσετε, θα σας κάνει πιο ώριμους αλλά και επιτυχημένους κυρίως σε υλική βάση. Για αυτό να σταματήσετε να φοβόσαστε την δύναμή σας. Αντίθετα, να την επιδιώξετε γιατί μόνο από αυτό το πέρασμα θα γίνουν οι αλλαγές στην ζωή σας.

Το δεύτερο εξάμηνο είναι πιο εύκολο για σας, αφού θα λάβετε υψηλού επιπέδου βοήθεια και καθοδήγηση. Εκεί ίσως νιώσετε κάπως πιο ελεύθεροι και χαλαροί και η υψηλή επιστασία του Κρόνου σταματήσει να σας ζορίζει τόσο. Σίγουρα θα έχετε εύνοια και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο που θα μπει και αυτό στον χορό όμως με προστασία και με μικρότερο φόβο λαθών ή ανεπαρκών κινήσεων. Να θυμόσαστε ότι τίποτε δεν μαθαίνουμε χωρίς τίμημα και σκληρή δουλειά. Η πατρική φιγούρα ή ένα ανδρικό πρόσωπο μπορεί να σας επιβαρύνει ή να σας κάνει να αναλάβετε εξ’ ολοκλήρου υπευθυνότητα σε κάποια θέματα.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος:

Από 2.2 έως και 11.3 όπου εκεί θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και την δημιουργικότητά σας, αλλά μπορεί να νιώθετε κάποιους φίλους ανταγωνιστές ή μέσα στην δουλειά σας να υπάρχει μια ομάδα που δεν συμφωνεί μαζί σας. Μέσα όμως από εκεί θα κερδίσετε κάποια χρήματα. Το ρίσκο σε πολύ βαριά πράγματα καλό είναι να το αποφύγετε και να κρατήσετε μόνο τις light περιπτώσεις που ούτε σας τρομάζουν, αλλά και μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Ιδιαίτερα από 23.2 έως και 16.3 θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις αλλά θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, αρκεί να μην διοχετεύεται την ενέργεια σας σε επιφανειακές επαφές και δεν κάνετε στο τέλος τίποτε.

Από 1.6 έως και 7.6, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Από 14.7 έως και 16.8 θα υπάρχει ένα πολύ ωραίο διάστημα, όπου θα περάστε καλά και θα υπάρχουν επιτυχίες, γιατί θα έχετε την δυνατότητα να συνδυάζετε την πρακτικότητα με τη βοήθεια από την οικογένεια. Θα υπάρξουν βέβαια και κάποιες καθυστερήσεις ή ακόμα μπορεί και να χαλάσουν και κάποιες δουλειές που ήταν έτοιμες και στημένες από μια ξαφνική ανατροπή, ή από νέα στοιχεία που θα προκύψουν, ή από ξαφνικές ανταρσίες, αλλά επειδή όλα θα γίνονται για το καλό σας, καλό είναι να αποδέχεστε και τις δυσκολίες γιατί μετά από αυτό θα υπάρξει μεγάλη ανακούφιση και άνοδος.

Από 15.10 και όλος ο Νοέμβριος μέχρι και 7.12 είναι ένα μεγάλο διάστημα που θα έχετε ποικίλες ευκαιρίες και πολλές πόρτες που θα ανοίξουν, οπότε σίγουρα θα βρείτε μία για να μπείτε. Πάλι όμως θα σας ταλαιπωρούν κάποιες καθυστερήσεις, γιατί ίσως χρειάζεται να εμβαθύνετε σε θέματα που σας απασχολούν. Όλα γίνονται βέβαια με σκληρή δουλειά και πειθαρχία. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε.

Περίοδοι που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί:

Από 1.1 έως και 1.2 με ιδιαίτερη επισήμανση και προσοχή στις 19 έως και 26 οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αυτές τις ημέρες σίγουρα θα χρειαστεί να είστε πιο ομαδικοί και καθόλου συγκεντρωτικοί και αυτό μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλεια και στρες επειδή θα ξεφύγει ο έλεγχος από τα χέρια σας. Μπορεί επίσης να καυγαδίζετε πιο συχνά και τα νεύρα σας να είναι ταλαιπωρημένα. Προσοχή εκείνη την περίοδο και στην διατροφή σας. Να ξεκουράζεστε περισσότερο.  

Από 20.4 έως και 10.5 μια έντονη περίοδος με πολλές συνεργασίες και μεγάλο μοίρασμα της ενέργειάς σας στους άλλους αλλά και με μαθήματα μέσω των άλλων. Αναγκαστικά θα μοιράζεστε ακόμα και δικά σας κομμάτια για να υπάρχουν συνεργασίες και αυτό σίγουρα θα σας ενοχλήσει. Εδώ θα φανούν βέβαια οι αληθινές σας δυνάμεις και θα γνωρίσετε και μια άλλη πλευρά του εαυτού σας.

Η ηλιακή  έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σας στις 3.11 θα σας επηρεάσει προσωπικά. Θα πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν καθαρά την προσωπικότητά σας. Τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν από την πλευρά σας και θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αλλά παρόλο που μπορεί να αντιμετωπίσετε μια νέα κατάσταση, θα υπάρχει θετική έκβαση όλων των θεμάτων σας. Επηρεάζεστε ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Λόγω των πολλών εκλείψεων που έχουν συμβεί στον άξονά σας, έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά από το 2010 γιατί χρειαζόταν να πάρετε πολλά μαθήματα και να γίνουν αλλαγές στην ζωή σας. Τώρα βέβαια μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο την επέκταση που σας φέρνει ο Δίας στους Διδύμους, μαζί βέβαια με το δώρο των συνεργασιών που σας δίνουν ένα χέρι βοηθείας. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσετε να κάνετε τις αλλαγές σας και τις προσαρμογές σας γιατί είστε ευέλικτοι, αλλά χρειάζεται και σταθερότητα στον στόχο σας.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και πρώτες ημέρες από το δεύτερο μπορεί να κάνετε ξαφνική αλλαγή σπιτιού ή να έχετε έντονη επιθυμία να αλλάξετε τις συνθήκες που έχετε μέσα στον χώρο σας, γιατί θα νιώσετε ότι απελευθερώνεστε περισσότερο. Οι συνεργασίες για το πρώτο τουλάχιστον εξάμηνο θα είναι μέσα στον δρόμο σας, αλλά και το άνοιγμα και η βοήθεια που μπορεί να γίνει από άτομα που δεν τα είχατε πριν γνωρίσει, θα σας δώσει την δυνατότητα εξέλιξης και επέκτασης.

Από το δεύτερο εξάμηνο θα διαπιστώσετε αν τελικά το άνοιγμα που έχετε κάνει σας έχει ωφελήσει οικονομικά ή όχι. Επίσης θα έχετε μια καλύτερη μεταχείριση στα θέματα χρεών και υποχρεώσεων προς τρίτους. Οι ελεύθεροι θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για οικογένεια και παιδιά. Εσείς που είσαστε μέσα σε οικογένεια, θα γίνετε πιο προστατευτικοί αλλά και θα αναπτύξετε μεγαλύτερες ευαισθησίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Σίγουρα θα δώσετε για την οικογένεια πολλά περισσότερα από παλιά, αλλά τουλάχιστον θα τα βγάλετε με μεγαλύτερη ευκολία. Γενικά θα έχετε την στήριξη τρίτων και αν κινηθείτε έξυπνα θα αρχίσετε να εισπράττετε από συνεργασίες, σύντροφο και γενικά με όποιον κάνετε επαγγελματική επαφή. Χρειάζεται βέβαια να είστε γενικά πολύ προσαρμοσμένοι στον στόχο σας και να μην τον αλλάζετε κάθε λίγο και λιγάκι. Η επιτυχία έρχεται μετά από την σταθερότητα, αλλά και με περισσότερους ρεαλιστικούς στόχους τους οποίους θα μπορείτε να τους φτάνετε και όχι να τους φαντάζεστε μόνο. Ίσως εκεί να είναι το μυστικό που χρειάζεται να αντιληφθείτε για να μην κάνετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέτουν. Χρειάζεστε μεγαλύτερη οργάνωση και μια ρεαλιστική εικόνα. Αν τα έχετε αυτά τα δύο, θα κάνετε θαύματα. Από την άλλη, επειδή έχετε βαθιά αισιοδοξία μέσα σας και πίστη για το καλό, κατορθώνετε πολλά πράγματα αλλά χρειάζεται όμως να είσαστε μόνιμα συνδεδεμένοι με αυτές τις αξίες και να μην τις χάνετε όταν βρίσκετε εμπόδια. Το σίγουρο είναι ότι εσείς κινείστε πάντα με τον καλύτερο σκοπό μέσα σας και για αυτό στο τέλος ανταμείβεστε.

 

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος :

Από 1.1 έως και 1.2 κυρίως όμως από 19.1 έως και 1.2 εκεί σίγουρα θα έχετε πιο δημιουργικές ιδέες και θα μπορέσετε όμως να τις κάνετε πράξη αφού θα δουλέψετε, είτε σε δουλειά για το διαδίκτυο είτε ομαδικά, μαζί με φίλους. Επειδή αυτό γενικά σας ευχαριστεί λόγω της κοινωνικότητας που διαθέτετε, θα κερδίσετε χρήματα πιο εύκολα και γρήγορα.

Από 12.3 έως 19.4 θα σας δοθούν δυναμικές ευκαιρίες. Μέχρι και το τέλος του μήνα θα έχετε ώθηση, αλλά όχι τόσο μεγάλη γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις – συνθήκες που θα είσαστε φρένο – γκάζι, αλλά τουλάχιστον θα δημιουργείτε, θα είστε δραστήριοι και πολύ θετικοί. Οπότε αν το εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορεί να στήσετε και κάτι καινούργιο που θα σας ωφελήσει πάρα πολύ.

Από 28.8 έως και 14.10 και πάλι ένα μεγάλο διάστημα που μπορείτε να αγωνιστείτε και κυρίως να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση γιατί θα υπάρχει και προσωπική δημιουργία. Η λογική και η συνεχής ανάλυση και λεπτομέρεια θα βοηθήσει.

Από 8.12 μέχρι και τέλος του χρόνου θα είσαστε πιο εύκολοι στις συνεργασίες, αλλά και στους συμβιβασμούς.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε :

Από 2.2 έως και 13.4 σε αυτό το διάστημα θα έχετε και πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά χρειάζεται να έχετε το μυαλό σας πολύ συγκεντρωμένο και προσγειωμένο στο «εδώ και τώρα» γιατί και η καλύτερη ευκαιρία να σας παρουσιαστεί, μπορεί να την χάσετε αν δεν είσαστε συγκεντρωμένοι. Σίγουρα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις ακόμα και από χαρτιά που έχουν εξαφανιστεί. Και επειδή μπορεί να είστε πολύ αφηρημένοι, θολωμένοι ή ακόμα και βαριεστημένοι, σίγουρα ακόμα και κάτι το σημαντικό να σας συμβεί, θα του μειώσετε την πρόοδο. Για αυτό να αναζητάτε πάντα τον λογικό δρόμο και για ότι κάνετε να έχετε αποδείξεις. Είτε πληρωμές, είτε αγορές, είτε εισπράξεις.

Από 16.5 έως και 28.5 κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Από 24.8 έως 29.8 επίσης χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί με τα χρήματα που διαχειρίζεστε ή κρατάτε πάνω σας και πάλι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

Από 15.10 έως και 7.12 αν έχετε αποφασίσει να διαπρέψετε, θα γίνει με πολύ σκληρή δουλειά και προσήλωση πάνω σε οτιδήποτε κάνετε. Θα υπάρξει ανταγωνισμός και δυσκολίες σε πρακτικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 25.5 στον άξονα ( Δίδυμου – Τοξότη) και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου θα καταλάβετε ότι τώρα μπορεί και να γίνουν οι τελικές διορθώσεις ή ακόμα και παρεμβάσεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Προσοχή όμως από τις παραπλανήσεις – μπορεί να χάσετε τελείως την αλήθεια. Είναι βέβαια η τελευταία έκλειψη που σας επηρεάζει, οπότε να είστε πολύ ψύχραιμοι και ανιδιοτελείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μπει για τα καλά στις μεγάλες εξελίξεις και θα βάλετε και εσείς το λιθαράκι σας στις επερχόμενες αλλαγές, αφού με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας αναγκαστικά θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Επειδή ο Πλούτωνας σαν πλανήτης κινείται αργά, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχουν για αυτή την χρονιά την επιρροή του. Πάντως η επιρροή αυτού του πλανήτη θα σας κάνει να είναι σχεδόν επιτακτική η ανάγκη σας να πάρετε τα ηνία του εαυτού σας στα χέρια σας, και να ξεφορτωθείτε το οτιδήποτε δεν σας κάνει και σας εμποδίζει στον στόχο σας.

Το πρώτο εξάμηνο θα κυλήσει πιο ήρεμα, αν εξαιρέσουμε την περίοδο από 20/3 έως 19/4, όπου εκεί θα αλλάξετε και θα βγείτε έξω από την εικόνα του καλού παιδιού που όλοι πρέπει να το εκτιμούν και θα κάνετε του κεφαλιού σας. Από τον Ιούνιο και μετά, με τον Δία στον άξονά σας σίγουρα θα αλλάξει η τύχη σας και τα πράγματα θα κυλήσουν πιο εύκολα και με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια ή παιδί και γενικά θα τοποθετήσετε τον άλλο σε πολύ υψηλή θέση – από συνεργάτη μέχρι και στενή σας σχέση. Θα ευνοηθείτε αλλά μέσα από αυτό θα κάνετε και υπερβολές και μερικοί θα το παρακάνετε. Θα βγει στην επιφάνεια ο συναισθηματικός σας εαυτός και αν υπάρχει τραύμα στον γάμο σας ή στην οικογένειά σας, κατά κάποιο τρόπο θα θεραπευτεί. Από την άλλη, η καριέρα σας που είναι τόσο σημαντική για σας, θα σταθεροποιηθεί και θα αποκτήσετε κύρος και σεβασμό από το περιβάλλον σας. Θα αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες οι οποίες αντί να σας αγχώσουν αντίθετα θα σας χαροποιήσουν, γιατί θα αποδείξετε ότι αξίζετε για να αναλαμβάνετε τέτοιους ρόλους. Το μόνο που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι στις επαφές σας με συγγενικά πρόσωπα ή με γείτονές σας, γιατί εκεί μπορεί να γίνουν λάθη και από τις δυο πλευρές και να δημιουργηθεί ρήξη στις σχέσεις σας. Κάποια έρευνα που σχετίζεται και με εφεύρεση μπορεί να σας κάνει να ρισκάρετε ακόμα και την καριέρα σας, για αυτό εδώ και πάλι χρειάζεστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν ακολουθήσετε οτιδήποτε.

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος

Σίγουρα από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 τα πράγματα θα καλυτερεύσουν αρκετά, οπότε μπορείτε να ελπίζετε για το καλύτερο.

Από 2.2 έως και 11.3 θα σας δοθεί το πράσινο φως να κάνετε κάποια πράγματα που θα αναδεικνύουν και το κομμάτι της δημιουργία σας. Επειδή όμως θα υπάρχουν καθυστερήσεις που μπορεί να σας πάνε πίσω (και ίσως να το προκαλέσετε και εσείς, γιατί δεν θα είστε τόσο παραγωγικοί αλλά θα έχετε μεγάλη έμπνευση μόνο ως προς το δημιουργικό κομμάτι) καλό είναι να είστε περισσότερο προετοιμασμένοι για να μην δυσανασχετήσετε από αυτό.

Από 20.4 έως και 30.5 θα γίνετε πιο σταθεροί και σίγουροι για αυτό που κάνετε. Επίσης θα έχετε και περισσότερο ενέργεια για να διεκδικήσετε.

Από 15.10 έως και 7.12 θα σας δοθούν πάρα πολλές ευκαιρίες για να διορθώσετε όχι μόνο τα κακώς κείμενα, αλλά και να δημιουργήσετε και νέες συνεργασίες ή συνθήκες με περισσότερο πρακτικά αποτελέσματα στο οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο . Πάντως φέτος είναι η χρονιά των καλών συνεργασιών, οπότε θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες από άλλες χρονιές να κάνετε κάτι πολύ καλό.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε :

Από 12.3 έως και 19.4 είναι μια εποχή που χρειάζεται να προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί θα γίνουν κάποιες κινήσεις από την πλευρά σας που είναι έντονα παρορμητικές – και επειδή ο στόχος σας, ακόμα και υποσυνείδητα, θα είναι και να αναλάβετε τα ηνία της ηγεσίας σε οποιοδήποτε τομέα εργάζεστε, μπορεί να μην υπολογίσετε σωστά και να βρεθείτε τελικά εκτός παιχνιδιού. Μπορεί η παγίδα σας να είναι από πολλές προτάσεις ή προοπτικές που θα σας φανούν υπερβολικά καλές και τελικά να γίνουν πολλά λάθη από βιαστικές και ίσως και πολύ επιθετικές κινήσεις.

Επίσης από 20.4 θα ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα αλλά το μυαλό σας μπορεί να σας παίζει παιχνίδια εξουσίας και να σας μπερδεύει. Ή να λέτε πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν και με αυτόν τον τρόπο να μαρτυράτε τα χαρτιά σας. Εδώ το τακτ θα είναι απαραίτητο και κυρίως με συνεργάτες. Να είστε πολύ συντηρητικοί και όταν είστε σίγουροι, τότε να βγείτε για να είσαστε οι πρωτοπόροι.

Από 1.6 έως 8.6 οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να παρασυρθείτε από άλλους και να γίνουν λάθη είτε από βιασύνη είτε και πάλι από εγωιστική ηγεσία.

Από 14.7 έως και 3.8 παρόλο που θα έχετε την προστασία του Δία θα είναι μια εποχή ιδιαίτερα έντονη και πιεστική. Το συναίσθημα θα σας πλημμυρίσει και ο θυμός θα είναι το κόκκινο πανί σας. Οι εκρήξεις σας δεν θα είναι λίγες και μπορεί να χαλάσετε συνεργασίες ετών.

Από 9.9 έως και 18.9 λιγότερο δύσκολες ημέρες αλλά θα υπάρχει παρόρμηση για συνεργασία και μπορεί και να σκαμπανεβάζετε για να βρείτε τι θα κάνετε – και εκεί θα είσαστε χωρίς στόχο.

Από 8.12 έως 28.12 μπορεί να υπάρχει ανάγκη να κρατηθούν πάση θυσία οι ισορροπίες και να μην μπορέσετε να συγκρατηθείτε. Να εκραγείτε και να χάσετε και χρήματα και χρόνο. Ή μπορεί να μην αντιδράσετε καθόλου και πάλι αυτό να φέρει υποτονικότητα. Εκπαιδευτείτε λοιπόν μέχρι τότε για να βρείτε το μέτρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονιά ξεκινάει για σας με μια αίσθηση στριμώγματος και ίσως και ωρίμανσης, γιατί θα νιώσετε ότι έχει περιοριστεί η αυτό-έκφρασή σας και δεν δέχεστε πολλά πράγματα εύκολα, όπως παλιά. Ό,τι δεν έχετε μάθει μέχρι τώρα, θα το μάθετε με ένα δύσκολο τρόπο. Το βίωμα και η εμπειρία θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ωριμάσετε περισσότερο. Άσχετα από την ηλικία. Οι καινούργιες ιδέες μπορεί πλέον να μην πιάνουν σε εσάς και αυτό να σας φέρει μια κρίση εφ’ όλης της ύλης. Ένας είδος φανατισμού μπορεί να σας πιάσει ξαφνικά και μερικοί να ασχοληθείτε έντονα με την πολιτική ή τα κοινά, μέσα από ομαδικές και συντονισμένες προσπάθειες. Ενώ θα σας ενδιαφέρουν πολύ τα ταξίδια, ίσως να μην έχετε την ίδια διάθεση όπως παλιά για περιπέτειες. Γενικά θα γίνετε αρκετά αυστηροί και μερικοί δεν θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Τα άτομα που θα είναι μαζί σας θα πρέπει να μοιράζονται με έναν απόλυτο τρόπο κοινές ιδέες και θεωρίες.

Στα οικονομικά σας θέματα θα γίνετε πιο προσεκτικοί αλλά και αυστηροί. Από την άλλη όμως μέσα στο σπίτι σας και στην οικογένεια σας θα είστε πολύ αφοσιωμένοι και θα έχετε γενναιοδωρία και άνοιγμα. Ευκαιρίες για να αποκτήσετε ένα σπίτι δικό σας ή μέσα από τον χώρο σας να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά. Η γνώση θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε περισσότερο πράγματα για την ζωή και γενικά για τα δώρα της επικοινωνίας.

Το δεύτερο εξάμηνο θα είναι τελείως διαφορετικό, αφού θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο γενναιόδωροι και συναισθηματικοί μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ή στην καθημερινότητα σας να κινήστε με μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο παρόλο που από Οκτώβριο θα μπείτε στην διαδικασία της ωρίμανσης, δεν θα σας φανεί τόσο πολύ δύσκολο, αφού θα έχετε μεγαλύτερη βοήθεια είτε από άτομα της οικογενείας σας είτε κατανόηση από άτομα που σας προσέχουν συναισθηματικά. Θα έχετε ευκαιρία πάντως καλυτέρευσης και εύνοιας μέσα στην καθημερινότητά σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Μπορεί να θέλετε έντονα να κάνετε οικογένεια ή παιδιά. Ή να λύσετε πιο εύκολα κάποια θέματα με τα παιδιά σας, αφού θα έρθετε πιο κοντά και θα κατανοήσετε τις αληθινές τους ανάγκες.

 

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος:

Από τις αρχές του χρόνου θα αρχίσετε να φορτσάρετε και μπορεί τις πρώτες ημέρες να βλέπετε παντού μπροστά σας εμπόδια, περνώντας οι ημέρες θα γίνεται πιο δυναμικοί και δραστήριοι και έτσι θα αντιμετωπίσετε πιο θετικά την μεγάλη σας δραστηριότητα και ενέργεια.

Μέχρι και στις 1.2 θα είσαστε πολύ δυνατοί και άκρως πρωτότυποι ή πρωτοπόροι.

Από 12.3 έως και 19.4 όπου εκεί θα αναζητήσετε και νέους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα ή νέους πόρους που θα είναι κυρίως από ενεργειακά θέματα ή κάτι πολύ δυναμικό όπου θα αναδεικνύει και τις ηγετικές σας ικανότητες.

Από 31.5 έως και 13.7 αλλά με διάφορες διακυμάνσεις αλλά και συναισθηματικές εξάρσεις, ή οικογενειακές παρεμβάσεις ή προσωπικές σας ευαισθησίες. Θα κινείστε και θα υπάρχουν και ημέρες που θα κάνετε πίσω, είτε γιατί δεν θα επικοινωνείτε εύκολα είτε γιατί τα χαρτιά κάποιων ατόμων θα είναι κλειστά. Μην το βάζετε όμως κάτω γιατί ευκαιρίες θα υπάρχουν απλά πρέπει να αγωνιστείτε για αυτές.

Από 8.12 έως και την επόμενη χρονιά στις 25.7.2014 θα υπάρχει μεγάλο άνοιγμα σε θέματα επικοινωνίας και θα κινείστε με τις εμπνεύσεις σας. Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεργαστείτε με το εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με θέματα τέχνης. Αλλά σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί ακόμα και να υποχωρήσετε σε κάποια πράγματα για να γίνει η δουλειά σας εύκολα.

 

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε:

Από 15.4 έως και 30.5 εκεί θα χρειαστεί να μαζέψετε όλη σας την υπομονή και να είσαστε πολύ θετικοί με τους γύρω σας για να τους δίνετε αυτά που μπορείτε. Επειδή θα έχετε μια μεγάλη απολυτότητα και δεν θα επιδέχεστε καμία υπόδειξη ή κριτική, θα είστε κάπως απομονωμένοι και μπορεί και επιθετικοί . Μπορεί όμως να σας φανεί αναγκαία αυτή η στασιμότητα, γιατί θα σταθεροποιήσετε με αυτόν τον τρόπο τις δημιουργίες του παρελθόντος. Απλά φροντίστε να μην το παρακάνετε και δεν ρισκάρετε καθόλου. Συγχρόνως όμως το μυαλό σας θα δουλεύει πολύ δυνατά και κάπως θα σας κρατάει σε εγρήγορση κυρίως από 20.4 έως και 1.5 και μετά από 16.5 έως και 30.5. Για αυτό μέσα στην αδράνεια που μπορεί να μπείτε είτε από συνθήκες είτε από συνεργάτες, εσείς τελικά θα βρίσκετε λύσεις.

Η πιο στάσιμη αλλά και ανήσυχη περίοδος θα είναι από 2.5 έως 15 με peak στις 10.5.

Από 1.9 έως και 8.9 θα υπάρξει μια δυσπραγία σε οικονομικές συναλλαγές αλλά και μπόλικος εγωισμός κυρίως αν συνεργάζεστε με Λιοντάρι.

Από 1.10 έως και 9.10, αλλά και από 23.11 έως και 30.11 και πάλι θα υπάρχει μια στασιμότητα και μπορεί να έχετε υποχρεώσεις από το παρελθόν ή να μην εισπράξετε από εκεί που περιμένετε και αυτό να σας μπλοκάρει όλο το σύστημα, αλλά θα αν γίνετε πιο πρακτικοί και έχετε διάθεση για ανάλυση και λεπτομέρεια, θα δείτε ότι βρίσκονται λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Νιώθετε ότι αλλάζετε σιγά-σιγά και αυτή την μεγάλη ευαισθησία που νιώθετε θα την μετατρέψετε σε επιτυχία μέσα όμως από δικές σας ατομικές προσπάθειες, γιατί θα αρχίσετε να συγκεντρώνεστε και να οργανώνεστε περισσότερο. Θα συγκεντρώσετε σιγά-σιγά τις φιλοδοξίες σας και είτε μέσω συνεργασιών είτε μέσω συντρόφου θα επιτύχετε αυτά που εδώ και πολύ καιρό θέλετε αλλά λόγω της βαθιάς συναισθηματικής φύσης μερικές φορές απομακρυνόσαστε από τον στόχο σας. Από φέτος δεν θα υποκύπτετε τόσο πολύ στις διάφορες ευαισθησίες και θα μάθετε να ξεχωρίζετε μέσα σας τα συναισθήματα λύπης από την εκμετάλλευση.Το πρώτο εξάμηνο θα κάνετε διάφορα ανοίγματα και θα προσπαθήσετε να γίνεται πιο επικοινωνιακοί και ανοικτοί στην γνώση. Μερικοί από εσάς θα κάνετε περισσότερες επαφές από παλιά, άλλοι θα πάρετε μια συγκεκριμένη γνώση η οποία θα σας βοηθήσει περαιτέρω. Από το δεύτερο εξάμηνο η τύχη θα σας μιλήσει και στον ερωτικό τομέα και στον θέμα των παιδιών, αλλά και γενικά αν θέλετε να ρισκάρετε θα πετύχετε λόγω της προσωπικής εύνοιας που θα έχετε. Πάντως θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σας, αφού μαζί με τις ευκαιρίες θα έχετε και την υποδομή αλλά και τον κατάλληλο ρεαλισμό για να πατήσετε καλά στα πόδια σας και να μην κάνετε λάθη παρασυρόμενοι και πιεζόμενοι από τρίτους. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας: θα αντλήσετε δύναμη από την οργάνωση και την πειθαρχία, γιατί θα έχετε την ευχέρεια μόνο τότε να έχετε περισσότερα θετικά αποτελέσματα: αν σταθεροποιήσετε γενικά την ενέργειά σας και να την κατευθύνετε σε ένα συγκεκριμένο στόχο. Είναι γενικά μια χρονιά πάνω από όλα διατήρησης κάποιων σταθερών δεδομένων και μετά, αν το καταφέρετε αυτό, θα ριχτείτε στο ρίσκο και την περιπέτεια – αφού όμως έχετε εξασφαλισμένη την βάση σας με λογικά δεδομένα. 

Οικονομικά και καριέρα

Θετική περίοδος:

Από 2.2 έως 11.3. Εκεί θα έχετε αρκετές εμπνεύσεις και μεγαλύτερη ενεργητικότητα αλλά και πάλι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και ασυμφωνίες ή όχι εύκολη συνεννόηση.

Έως τις 13.4 θα έχετε ιδέες και μάλιστα πολύ πληθωρικές, αλλά ίσως να μην μπορούν να εφαρμοστούν.

Από 20.4 έως 30.5 όπου εκεί θα είσαστε πιο σταθεροί και αποφασισμένοι και θα αναζητήσετε έντονα να λύσετε τα οικονομικά σας θέματα, γι’ αυτό θα βάλετε τα πράγματα σε μια μεγαλύτερη τάξη.

Από 14.7 έως 27.8 θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες και κυρίως θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση να ρισκάρετε παρά να κινηθείτε πάνω σε σταθερές βάσεις. Εκεί κάτι θα πετύχετε οικονομικά, αλλά χρειάζεται από την πλευρά σας να ξέρετε τι κάνετε και τι θέλετε δηλαδή να κινείστε με στόχο.

Από 29.9 έως και 4.12 όπου εκεί θα έχετε μια σταθερή αξία και θα δουλεύετε πάνω σε αυτό, αλλά θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εντάσεις. Πιθανή στήριξη από έναν αδελφό σας ή συγγενή που ζει στο εξωτερικό.

Περίοδος που χρειάζεται να προσέξετε:

Στις 25.5 είναι μια ημέρα ιδιαίτερη κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, γιατί εκεί μπορεί να ρισκάρετε σε λάθος έδαφος.

Από 1.6 έως 15.6 επίσης πρέπει να είστε πολύ ρεαλιστές και να πατάτε γερά στα πόδια σας γιατί μπορεί να σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες και να χάνετε τον χρόνο σας περιμένοντας. Για αυτό θα υπολογίζετε μόνο αυτά μπορεί να σας τα αποδείξουν με πράξεις.

Από 15.10 έως και 26.10 όπου εκεί και πάλι οι κινήσεις σας θα στηρίζονται πάνω σε άλλους οι οποίοι μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαροι και σωστοί. Ο έλεγχος και η έρευνα είναι το παν. Από εκεί και πέρα και μέχρι τις 7.12 θα υπάρχουν εντάσεις και ίσως έντονη δραστηριότητα με συνεργασίες που μπορεί να σπαταλάτε εκεί τις δυνάμεις σας αλλά συγχρόνως θα βγαίνει και κάτι καλό.

Από 5.12 έως και 23.12 θα κάνετε κάποιες κινήσεις υπερβολής είτε από αισιοδοξία είτε από λάθος εκτιμήσεις και θα γίνουν και πάλι λάθη. Για αυτό φροντίστε να είστε χαλαροί χωρίς να αφήνεστε όμως να αφήνεστε.

Από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *