Πανίσχυρος στην έδρα του ο Μακεδονικός Φούφα και 6ος στη βαθμολογία

Στη Πτολεμαΐδα ο Μακεδονικός Φούφα έχει δημιουργήσει ισχυρή έδρα που το βοηθάει να είναι ψηλά.

Κέρδισε έτσι και το Βατόλακκο με 2-0 και σκαρφάλωσε 6ος.

Το δυσάρεστο ήταν ότι Κεσκιλίδης και Κοπατσάρης αποχώρησαν τραυματίες η σοβαρότητα των οποίων θα φανεί τις επόμενες μέρες.

img_9432 img_9410 img_9408 img_9401

 

Άριστη η διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη (Μάνος- Πατέτσος) Σ.Δ. Λάρισας. Έδειξε κίτρινες στους Σιδηρόπουλο, Αντωνιάδη και Τζερεμέ.

 

Στο 8ο ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ και ο Τζουβάρας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 36ο σουτ του Κεσκιλίδη άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τοπάλη στο 46ο .

Στο 75ο τ κόρνερ Τοπάλη κεφαλιά Φωτιάδη για το τελικό 2-0.

 

Μακεδονικός Φούφα: Χρυσοστομίδης, Κοπατσάρης (46ο λ.τ. Φωτιάδης), Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης, Τσόμπο, Κεσκιλίδης (46ο λ.τ. Πιριτσάους), Τοπάλης, Παπουτσίδης, Χάιτας,Καραπέτρος.

Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Νομικός, Τσιαρτσιώτης, Χαραλαμπίδης, Μπιμπίρης, Τσαγκαλίδης, Αντωνιάδης (46ο Τζερεμές), Ζολώτας, Σπηλιώτης, Κοτσατίσογλου, Μπιζιώτας, Ζχαριουδάκης (46ο Βογδόπουλος).

 

Να σημειωθεί ότι τηρήθηκε ενός λεπτού ως ελάχιστο φόρο τιμής, στα θύματα της τραγωδίας που έπληξε την ποδοσφαιρική ομάδα της Βραζιλίας, Σαπεκοένσε, όταν πριν λίγες μέρες συνετρίβη το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή στην Κολομβία.

 

 

Γραφείο τύπου Μακεδονικού Φούφα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *