Επίσημη δοξολογία για την πρώτη του νέου έτους στον μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγιας Τριάδας Πτολεμαΐδας και δεξιωση του δημάρχου Εορδαίας

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιόππης Δαμασκηνού  και παρουσία  των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών , τελέστηκε στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας η επίσημη Δοξολογία , για την πρώτη του νέου έτους .

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε η δεξίωση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη στο Δημοτικό Κατάστημα , για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών.

 

dsc06036 dsc06025 dsc06020 dsc06011 dsc06010 dsc06006

 

Υποδεχόμενος φορείς και πολίτες ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία, δύναμη  και ομοψυχία σε όλους προκειμένου  να περάσουν ανώδυνα τη  δύσκολη συγκυρία , τονίζοντας ότι για το Δήμο Εορδαίας το 2017 θα είναι έτος ανάκαμψης και δημιουργίας .

Πρωτοχρονιάτικες  ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Π.Ε. Κοζάνης , της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, των Μ.Μ.Ε. ,  του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , πρώην Αυτοδιοικητικοί και άλλοι φορείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *