ΔΕΥΑΚ Κοζάνης-Ενημέρωση για την Τηλεθέρμανση

 

                                                                                        ΚΟΖΑΝΗ 09-01-2017

 

deyaksite

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Με επιτυχία λειτουργεί το σύστημα τηλεθέρμανσης

χάρη στη συνεργασία και την κατανόηση όλων μας.

 

Κανονικά και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα λειτουργεί το σύστημα τηλεθέρμανσης Κοζάνης καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών και του μεγάλου παγετού που πλήττει και την περιοχή μας.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. γνωρίζοντας πως τις ώρες αυτές η ζήτηση σε θερμική ενέργεια θα έφτανε στο υψηλότερο δυνατό σημείο και με δεδομένο πως δεν θα μπορούσε να έχει ένα μέρος του συνηθισμένου φορτίου που λαμβάνει απ΄ τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου καθώς μια απ΄ τις Μονάδες του βρίσκεται εκτός αφού η ΔΕΗ είχε προγραμματίσει την υλοποίηση εργασιών μετασκευής και αναβάθμισης της, φρόντισε να ενισχύσει το σύστημα τηλεθέρμανσης με τη λειτουργία και του εφεδρικού λεβητοστασίου της.

Για το λόγο αυτό παρουσιάστηκαν ορισμένες αρρυθμίες, οι οποίες όμως μπορούν να ξεπεραστούν αυτές τις ώρες που είναι δύσκολες για όλους μας με έναν τρόπο. Να ρυθμίσουν όλοι οι καταναλωτές τους θερμοστάτες των σπιτιών τους στη θερμοκρασία των 21 με 22 βαθμών, έτσι ώστε το σύστημα να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες όλων μας.

Βάζοντας τους θερμοστάτες στη θερμοκρασία αυτή όλοι οι χώροι θα έχουν την κατάλληλη θερμοκρασία και δεν θα υπάρξει κανείς συμπολίτης μας που θα κρυώσει.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

 

Από τη

2 comments for “ΔΕΥΑΚ Κοζάνης-Ενημέρωση για την Τηλεθέρμανση

 1. μπαμπης
  9 Ιανουαρίου 2017 at 15:43

  Απο το Σαββατο το απογευμα το σπιτι εχει 15 βαθμους με μικρο παιδι 10 μηνων και με το αεροθερμο πανω του για να ζεσταθει.Αν ξανακανει αργοτερα τετοιο καιρο που δεν ειναι απιθανο παλι τα ιδια θα εχουμε;.Απο το Σαββατο που ειναι ανοιχτη η θερμανση συνεχεια ποσο να εχει γραψει ο μετρητης;

  • :-(
   10 Ιανουαρίου 2017 at 18:43

   Δυστυχώς θεωρώ ότι αυτό εξαρχής θα έπρεπε να το έχουν προβλέψει ότι η περιοχή έχει ψυχος και ως γνωστό όλοι θα ανάβουν την τηλεθερμανση. Νερό πλέον ζεστό δεν μας δίνει όλες τις μέρες, και φυσικά το καιμε ολη μερα χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν ζεσταίνεται το σπίτι, αλλά αυτό θα το επιβαρυνθουμε όταν θα έρθει η ώρα του λογαριασμού, όμως δυστυχώς αντί να ζεσταινομαστε παγώνουμε. Να μας μειώσουν την χρέωση για τις μέρες του παγετου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *