Δ.Ε.Υ.Α.Κοζάνης: Με επιτυχία λειτουργεί το σύστημα τηλεθέρμανσης χάρη στη συνεργασία και την κατανόηση όλων μας

Κανονικά και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα λειτουργεί το σύστημα τηλεθέρμανσης Κοζάνης καθ΄ όλη τη διάρκεια των εξαιρετικάdeyaksite δυσμενών καιρικών συνθηκών και του μεγάλου παγετού που πλήττει και την περιοχή μας.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. γνωρίζοντας πως τις ώρες αυτές η ζήτηση σε θερμική ενέργεια θα έφτανε στο υψηλότερο δυνατό σημείο και με δεδομένο πως δεν θα μπορούσε να έχει ένα μέρος του συνηθισμένου φορτίου που λαμβάνει απ΄ τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου καθώς μια απ΄ τις Μονάδες του βρίσκεται εκτός αφού η ΔΕΗ είχε προγραμματίσει την υλοποίηση εργασιών μετασκευής και αναβάθμισης της, φρόντισε να ενισχύσει το σύστημα τηλεθέρμανσης με τη λειτουργία και του εφεδρικού λεβητοστασίου της.

Για το λόγο αυτό παρουσιάστηκαν ορισμένες αρρυθμίες, οι οποίες όμως μπορούν να ξεπεραστούν αυτές τις ώρες που είναι δύσκολες για όλους μας με έναν τρόπο. Να ρυθμίσουν όλοι οι καταναλωτές τους θερμοστάτες των σπιτιών τους στη θερμοκρασία των 21 με 22 βαθμών, έτσι ώστε το σύστημα να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες όλων μας.

Βάζοντας τους θερμοστάτες στη θερμοκρασία αυτή όλοι οι χώροι θα έχουν την κατάλληλη θερμοκρασία και δεν θα υπάρξει κανείς συμπολίτης μας που θα κρυώσει.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Από τη

ΔΕΥΑΚ

Τηλέφωνο ενημέρωσης τηλεθέρμανσης 2461051555

3 comments for “Δ.Ε.Υ.Α.Κοζάνης: Με επιτυχία λειτουργεί το σύστημα τηλεθέρμανσης χάρη στη συνεργασία και την κατανόηση όλων μας

 1. δεσποινα
  9 Ιανουαρίου 2017 at 19:07

  Μεσα στην πολη μπορει , η υπολοιποι καταναλωτες του δημου κοζανης παγωνουν γιατι η τηλεθερμανση δεν λειτουργει. Η ενημερωση προσ την ΔΕΥΑΚ εγινε και μας ειπαν να βρουμε αλλο τροπο να ζεσταθουμε…..γιατι καν δεν εχουν ασχοληθει με το προβλημα….

 2. Παγωμένη
  9 Ιανουαρίου 2017 at 19:47

  Εμείς στη Σκρκα παγωσαμε. Είμαστε 4 μέρες χωρίς καθόλου θέρμανση. Για εμάς το σύστημα δεν υπολειτουργει ,δεν λειτουργεί καθόλου. Μάλλον οι κύριοι της τηλεθέρμανσης θα έπρεπε να ντρέπονται.

 3. Απελπισμένος
  9 Ιανουαρίου 2017 at 19:55

  Σε εμάς ,που έχουμε το ίδιο πρόβλημα, μας είπαν να περιμένουμε να ζεστάνει ο καιρός για να ζεσταθούμε κι εμείς.Εχουν πολύ θράσος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *