Στην Κοινότητα Κήπου ο Αντιδήμαρχος Ελίμειας – Αιανής Ζήσης Στημονιάρης για εργασίες επούλωσης λακκουβών στο οδόστρωμα.




Στην Κοινότητα Κήπου ο Αντιδήμαρχος Ελίμειας – Αιανής Ζήσης Στημονιάρης για εργασίες επούλωσης λακκουβών στο οδόστρωμα.




Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS
Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS
Αυτοί εκεί στα Πετρανά οι δύο φοβεροί αντιδήμαρχοι έτσι εργατικοί ήταν ανέκαθεν και πρίν χρόνια πάντα βοηθούσαν το χωριό τους και πάντα ήταν δίπλα σε όλες τις ανάγκες όπως και σήμερα μέρα νύχτα για τα Πετρανά αγωνίζονται.
Τζηκα και Νικολάκη ότι σπείρετε θα θερισετε και ότι δώσατε τόσα χρόνια αυτά θα πάρετε στις επόμενες εκλογές.
Αλλάξτε κάνα μπλουζάκι ρε παιδιά,πολύ δουλειά ρε φίλε
Όλα για τη φωτογραφία γίνονται…. Μας δουλεύουν.
Παλιά αυτή την φάση την είχε ο Παπαδόπουλος,τώρα έδωσε την σκυτάλη στον Ζήση.
Κοτζαμ συνταξιούχος της ΔΕΗ αντιγράφει τον πιτσιρικά,τι να πω μπράβο
Από εδώ και πέρα αυτά θα βλέπουμε καθημερινά φωτογραφίες με τσουγκράνες να ξύνουν τα……. τέτοια τους και σελφι μπόλικες.
Αν βγάλουν πάνω από 12.000 φωτογραφίες θα τους ψηφίσω.
Πάρε και τον τυροκομο μαζί σου που έχει φωτογένεια ξες εσύ εκείνο το παραπαιδι σου τον Ιταλό.
Στη Χαραυγή πότε θα έρθετε η δεν έχει εδώ καλό σήμα να βγάλτε σελφι στα κινητά σας;
Σίγουρα εκεί δίπλα θα είχε κάνα κτήμα κανας κολλητός και θα είχαν τσιμπούσι γι’αυτό σήκωσε μανίκια και έκλεισε μια τρύπα από τις 560.000 που έχει όλος ο Δήμος.
Ο μόνος αντιδήμαρχος που αξίζει και κάνει έστω και έτσι δουλειά,όλοι οι υπόλοιποι ιδίως ο Βόμβας είναι στην καρα κοσμαρα του. Ο Ζήσης θέλει κάνα κέρασμα στο καφενείο και σου κλείνει τρύπες στέλνει φορτηγά χαλίκια και γκρειτερ. Τα πάντα όλα.
Περσυ είχε κοψει μεσηνεζα στο Ρυμνίο σήμερα τρύπα άσφαλτο στον Κήπο του χρόνου θα τσιπαρει ένα αδέσποτο και έτσι σιγά σιγά φτάσαμε στο τέλος της θητείας μας.
Αρα τελικό σύνολο έχουμε 12 μήνες Χ 1700€ = 20.400€ τη χρονιά επί 2 χρονιές ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ= 40.800€ τα νούμερα ποτέ δεν λένε ψέματα…..
Αυτά ήταν υπερωρία ή είναι μέσα στα εκτός έδρας;
Όταν έτσι θα είναι κάθε μέρα μόνο τότε θα δικαιούται άρθρο αυτός και ο καθένας είτε σε αυτή τη δημοτική αρχή η στην επόμενη.
Τώρα αλήθεια; Δεν μας κάνετε πλάκα; Άντε και Χριστός Ανέστη ο Θεός να μας λυπηθεί γιατί ο δήμαρχος δεν πρόκειται.
Όλες οι φωτογραφίες δείχνουν μια τρύπα, επίσης τα παπούτσια του είναι καθαρά άσπρα από κάτω η στάση σώματος δείχνει ότι έμεινε εκεί για φωτό.
Άρα συμπέρασμα τον είπαν ‘ Ουι Τζηκα έλα ηδω αρα σγκουρα να βγανουμεν μια φωτογραφίαν να λεν οξω ότι φκιανς δλεια ‘ και φυσικά ο αντιδήμαρχος στο κάλεσμα είπε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ.
Απριλ…Απριλ…!!!!!
Όλα για τη φωτογραφία γίνονται…. Μας δουλεύουν.