Kozanimedia: Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος-Ποιοί “παίζουν” για τη λίστα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης!

Του Παναγιώτη Πλιάτσιου

Οι ραγδαίες εξελίξεις που προμηνύονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και το πιθανότατο, πλέον, ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας και αποχώρησης τπυ Γιώργου Παπανδρέου και από την προεδρία του κόμματος, δεν επιτρέπουν ασφαλή συμπεράσματα για τα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εκλογές της 19ης Φερβουαρίου. Παράλληλα, η πρωτοφανής καθίζηση των ποσοστών του κόμματος πανελλαδικά δημιουργεί νέα δεδομένα και ίσως υπάρξει μεγάλη δυσκολία στην εξεύρεση υποψηφίων βουλευτών!

Ανεξάρτητα από την παραμονή του ή όχι στο νέο κυβερνητικό σχήμα, ο πρώτος σε ψήφους το 2009 Πάρις Κουκουλόπουλος θα είναι, φυσικά, εκ νέου υποψήφιος, όπως και ο Γιάννης Βλατής, αλλά και ο Αλέκος Αθανασιάδης, όπως έχουν δηλώσει πριν από μερικές ημέρες και οι δυο σε τοπικά ΜΜΕ.

Σχεδόν βέβαιος υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα είναι, εάν όμως το επιθυμεί, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Γιάννης Παπαϊορδανίδης. Ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να έχει πάρει “ζεστά” το ρόλο του στην Περιφέρεια και δεν έχει κρύψει τη βούλησή του να είναι εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης το 2014. Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν, στην περίπτωση Παπαϊορδανίδη, και από το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Φεβρουαρίου…

Από εκεί και πέρα, πιθανή είναι ίσως μια υποψηφιότητα της Τάσας Μπούρτσου, αν και θα είναι η 3η φορά, ενώ, από το ψηφοδέλτιο του 2009,  δύσκολα θα είναι και πάλι υποψήφιοι οι Λάζαρος Λωτίδης και Βέτα Σπόντη. Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος, φυσικά, παραμένει στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

Με δεδεομένη τη βούληση και του Γ. Παπανδρέου για τη συμμετοχή γυναικών, στο ψηφοδέλτιο αναζητούνται πιθανότατα δυο. Πολλές πιθανότητες παρουσιάζει η υποψηφιότητα της νυν αντιδημάρχου Κοζάνης Νούλας Τουμπουλίδου, με την ίδια να μην έχει κάνει ποτέ σχετική αναφορά. Από εκεί και πέρα πάντα ακούγονται ονόματα όπως της δημοτικής συμβούλου Σούλας Βακωνάκη και της Ρούλας Δαβιδοπούλου (πρώην αντιδημάρχου).

Σε συζητήσεις έχουν ακουστεί και τα ονόματα των περιφερειακών συμβούλων Νίκου Κατσαούνη, Παναγιώτη Θεοδωρίδη και Βασίλη Κούτσιανου. Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης πιθανότατα θα διεκδικήσει μια θέση, ενώ πριν από λίγες ημέρες εθεάθη και στη Βουλή, παρακολουθώντας από το θεωρείο τις κρίσιμες συζητήσεις. Τις τελευταίες εβδομάδες ακούστηκε και το όνομα του προέδρου του “Σπάρτακου” Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος έχει αξιοσημείωτη παρουσία και στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ξεχωριστές είναι οι περιπτώσεις του γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας και δημοτικού συμβούλου Κώστα Κυτίδη, αλλά και του γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης Ρούση Αλεξανδρή. Και οι δυο ίσως ενδιαφερθούν ή…επιστρατευτούν για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Eπίσης, θα συζητηθούν και ονόματα από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, ίσως και από άλλα Δ.Σ. του Νομού…

Κεντρικό πρόσωπο σε συζητήσεις θα αποτελέσει, ασφαλώς, ο πρώην νομάρχης Κοζάνης Ιορδάνης Ανδρεάδης, ο οποίος είναι μια καλή λύση για το ΠΑΣΟΚ στην Εορδαία. Εκεί όπου ίσως “παίξει” και το όνομα του εκπαιδευτικού Θέμη Απατσίδη, του δημοσιογράφου  Αντώνη Μαυρίδη, αλλά και στελεχών νεότερης γενιάς, ίσως και γυναικών. Η περιοχή της Εορδαίας, πάντως, θα αποτελέσει έναν μεγάλο…πονοκέφαλο για το τοπικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο αναζητά πρόσωπα και με προοπτική.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλείεται στην όλη συζήτηση και η “εμπλοκή” των Δημήτρη Μαυροματίδη και Γεωργίας Ζεμπιλιάδου (αν και οι δυο δεν έχουν αναφέρει κάτι σχετικό), δυο εκ των πλέον ικανών “τεχνοκρατών” στο χώρο του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια.

31 comments for “Kozanimedia: Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος-Ποιοί “παίζουν” για τη λίστα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης!

 1. timotheos
  15 Ιουνίου 2011 at 09:13

  Ως τακτικός αναγνώστης της στήλης δικαιούμαι να τα χώσω στον συγγραφέα διότι αντί να στρώσει αυτός και το έτερον γκουγκούνιον τους πισινούς των και να μας δώσουν το πραγματικό κλίμα, διότι και ικανοί είναι και μπορούν αλλά μάλλον είναι αμφότεροι φυγόπονοι, κάθονται και γράφουν ρηχότατες αναλύσεις. Λοιπόν, αίντε μυαλό έχετε καιρός να μας δώσετε υλικό για συζήτηση διότι το “ζύμωμα” στα καφενεία και στις πλατείες λόγω παλιούκαιρου αναγκαστικά γίνεται μέσω διαδικτύου.
  1η Παράμετρος. Τα κόμματα στην Ελλάδα λειτουργούν με την λογική του στρατού. Δεν είναι δηλαδή αμιγώς φορείς ιδεολογίας που την ασπάζονται κάποιοι και την ακολουθούν και παλεύουν για πλειοψηφίες. Επομένως ο έχων το πάνω χέρι κοιτάει να φτιάξει τα ψηφοδέλτια όπως τον βολεύουν.
  2η Παράμετρος. Η Ελληνική Ιστορία μας διδάσκει ότι μονίμως είμαστε εξαρτημένοι από τον ξένο παράγοντα. Και εδώ παίζονται τα λεφτά του, δεν θα κοιτάξει να έχει τους ανθρώπους του? Δεν θα ήθελε ο καθένας που μας δανείζει να κοιμάται λιγάκι περισσότερο ήσυχος και να μην ξυπνάει το βράδυ σκεπτόμενος ότι υπάρχει μια κ Τόνια Αντωνίου που θα του χαλάσει την δουλειά. (Και ο κυρίαρχος λαός? Ψηφίζει, αλλά δυστυχώς τα μίντια θα κάνουν την δουλίτσα τους…)
  3η Παράμετρος. Τοπικισμός. Οι της Πτολεμαίδος θέλουν τον βουλευτή τους….!
  Και όλα αυτά τι σχέσει έχουν με την Κοζανάρα μας? Το πρώτο ερώτημα είναι εάν και εφόσον παραμείνει ο Γ Παπανδρέου στο τιμόνι θα θελήσει να μην ξαναζήσει εφιάλτες του τύπου Σ, Σακοράφα, Λιάνη και 16 προβληματισμένων. Επομένως θα θελήσει να αφήσει στην άκρη τους λιγότερο πιστούς. Στον παλαιό καιρό έφτανε να “πέσει” η γραμμή από τα “κεντρικά” και να αναδειχθούν βουλευτές που δεν τράβαγαν άλλως πώς, Στη δεκαετία του 90 ο Ρούλης, από την μια μέρα στην άλλη, εξελέγη διώχνοντας την παλιά φρουρά, αλλά όταν πια δεν τους έκανε εξαφανίστηκε σε μια νύχτα. Ο κος υπουργός Οικονομικών είχε μηδενική αναγνωρισιμότητα στην περιοχή αλλά μετά βγήκε πρώτος. Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα σε κάθε επίπεδο απλώς δεν είναι της παρούσης .Η γραμμή μπορεί να μην είναι από τα κεντρικά πια αλλά θα είναι από κάθε ένα που θέλει να έχει ρόλο στο μετεκλογικό σκηνικό. Κοινώς ο κάθε δελφίνος θα θέλει να έχει και τους βουλευτές του.
  Καλός και άγιος ο Παπατζόρνταν αλλά θα είναι πιστός στον Πρόεδρο? Και εάν δεν υπάρχει ΓΑΠ προς τα που θα κοιτάξει? Θα πάει με Ραγκούση, με Άννα με ποιόν ?Θα ρίσκαρε κανείς να δει βουλευτίνα την κ Τομπουλίδου όταν την κρίσιμη ώρα θα πάει με τους ‘άλλους?”
  Το σύστημα Βενιζέλου τι θα κάνει? Θα πατήσει στην περιοχή μας μόνο στον Πάρη ή θα θελήσει να βγάλει ακόμα έναν?
  Το Λαικό Πασόκ που έχει ένα μεγάλο κάστανο να βγάλει από την φωτιά (ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ) πως θα παίξει στην περιοχή? Εντάξει να μπει στην Άκρη ο Αλέκος αλλά αυτή η οργή για την καταστροφή της ΔΕΗ ποιος θα την εκφράσει? Ο Πάρης και ο Βλατής τι θα πουν στον κόσμο για την στάση τους?
  Όταν ο σ, Άκης θα περνάει την πόρτα του Ανακριτή για απολογία και ίσως της φυλακής πολλοί θα συζητάν και για τους ανθρώπους που τον στήριξαν στην περιοχή μας σε κάθε επίπεδο. Θα τους τιμωρήσουν αφού φέρουν και αυτοί πολιτική ευθύνη για την επιλογή να στρατευθούν με έναν που σήμερα είναι ποινικώς υπόλογος ή θα το προσπεράσουν ?
  Μετά είναι το ¨πλαίσιο¨των υποψηφιοτήτων : Μην ξεχνάμε ότι το διακύβευμα είναι πολύ διαφορετικό τώρα. Αυτός που είχε 37 κομματικές περγαμηνές, διόρισε ή υπήρχε ελπίδα ότι θα διόριζε την μισή Κοζάνη διετέλεσε κομματικό στέλεχος αλλά δεν βάρεσε μνιάν μπορεί να συγκινούσε ως προφίλ έως τώρα αλλά αίφνης ο κόσμος θέλει έναν που να είναι πιο κοντά στα προβλήματα του. Που να αφουγκράζεται το πρόβλημα του ανέργου, αυτού που δεν μπορεί να πληρώσει τις επιταγές, αυτού που θέλει δουλειά και όχι λόγια, αυτού που ίσως βάλει τάξη στον δημόσιο τομέα, που θα ελέγξει την αγορά.
  Τέλος πολύς κόσμος από το ΠΑΣΟΚ της περιοχής μας, απογοητευμένος ίσως κοιτάξει κατά Οικολογία μεριά. Ο εκλογικός νόμος μπορεί να αποτελέσει πρόκριμα για απόφαση για ψήφο διαμαρτυρίας. ¨Άλλωστε ο Λ. Τζικτριτζής είναι κομμάτι της ιστορίας του κινήματος, μην ξεχνάμε, οι over 40s το θυμούνται πολύ καλά!
  Νομίζω ότι στις επόμενες μέρες η συζητήσεις και οι αναλύσεις μας θα πρέπει να προσπαθήσουν να απαντήσουν και σε αυτά τα ερωτήματα και όχι μόνο.
  Ελπίζω η συντακτική ομάδα να επανέλθει με τις απαντήσεις και παν απ όλα με “εμβάθυνση”. Ή όπως θα έλεγε και η Καλουτά στο Καλώς ήλθες δολάριο “Κύριε καθηγητά μου δεν μπήκες στο νόημα μου φαίνεται…Τι ο κήπος είναι ανθηρός και πράσινα άλογα….”

  • 15 Ιουνίου 2011 at 12:21

   Τιm…καθε πραγμα στον καιρο του…αναλογα ρεπορταζ παντα ειναι “διερευνητικά”…Και απο οσα ξερουμε μεχρι τωρα. Οσο για το “φυγοπονος”….Εαν μου βρεις καποιον αλλο να γραφει απο τη 1 μεχρι τις 5 το πρωι συνεχως….ελεος…

   • 15 Ιουνίου 2011 at 12:36

    Αν ερμηνεύσω τον όρο διερευνητικά θα πρόσθετα και τη λέξη ρεπορτάζ εντός εισαγωγικών για να μην αδικήσω το άρθρο σου. Δεν έχει να κάνει με την ακρίβεια των όσων γράφεις αλλά με το πως “έμαθες” τις πληροφορίες αυτές, που αν εγώ εξαιρέσω Κατσαούνη, Θεοδωρίδη και Κούτσιανο, όλα τα άλλα ονόματα παίζουν εδώ και χρόνια στην “πιάτσα”.Από την άλλη αντιλαμβάνομαι ότι ρίχνεις άδεια για να ψαρέψεις αντιδράσεις και είμαι βέβαιος ότι οι πιο ενδιαφέρουσες δεν δημοσιεύτηκαν στο site, αλλά πήραν τη μορφή απρόσμενων τηλεφωνημάτων από τους νεδιαφερόμενους. Αν και κρίνοντας από τις περιφερειακές εκλογές δεν νομίζω οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν ουρές για να μπουν σε ένα ψηφοδέλτιο όπου η τριάδα είναι σχεδόν σίγουρη και με τον κόσμο να τα έχει βάλει με το κόμμα εδώ και πολλούς μήνες.

    • 15 Ιουνίου 2011 at 12:40

     Ειναι με μερικα τηλεφωνηματα, οπως παντα Στεφανε. Ποια τριαδα; Ο Αλεκος λογικα θα ειναι εκτος…

    • Sophia Papadopoulou
     7 Νοεμβρίου 2011 at 10:05

     Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Τσίκα. Το άρθρο σας κ. Πλιάτσο πιστεύω πως είναι καλογραμμένο και καλύπτει όλες τις ισορροπίες. Η άποψη μου είναι ότι από τα ονόματα τα οποία αναφέρετε, αν λάβουμε υπόψη το πιο πιθανό σενάριο για 5 κενές θέσεις στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αυτά τα οποία “παίζουν” δυνατά είναι: Τουμπουλίδου, Κούτσιανος, Θεοδωρίδης και Παπαιορδανίδης. Για τον κ. Αδαμίδη εκτιμώ ότι ίσως θα τον ενδιέφερε περισσότερο η προεδρία της ΓΕΝΟΠ ή να συμμετέχει ως επικεφαλής στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ γιατί αποδεικνύει ότι έχει δυνατότητες και σοβαρό πολιτικό υπόβαθρο. Ο κ. Ανδρεάδης ενώ θα μπορούσε να έχει σημαίνοντα ρόλο, η απόφαση του να μη στηρίξει το ΠΑΣΟΚ με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στις Αυτοδιοικητικές λειτουργεί αρνητικά και στο κόμμα και στη συνείδηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

  • paratiritis
   7 Νοεμβρίου 2011 at 11:06

   Πολύ καλή ανάλυση. Μάλλον η συγκυρία επιτάσσει ανανέωση σε μεγάλο βαθμό στο ψηφοδέλτιο. Θεωρείτε απίθανη κατά τη γνώμη μου η συμμετοχή Μπούρτσου (απέτυχε δύο φορές με πολύ χαμηλές επιδόσεις) Ανδρεάδη (στα δύσκολα στις περιφερειακές «πούλησε» την παράταξη και χάθηκε) Βακωνάκη (παλιό πρόσωπο με όχι καλή θέση στις Δημοτικές) Μαυρίδης (παρ´ ότι έπαιζε μόνος στην Εορδαία δεν κατάφερε να εκλεγεί) Δαβιδοπούλου (απούσα από παντού) Μαυροματίδης (καλός αλλά χωρίς συμπάθειες) Ζεμπιλιάδου (σκάνδαλο να είναι στο ψηφοδέλτιο το δεξί χέρι του Πάρι με πολλές αντιπάθειες) Κυτίδης (παλαιοκομματικός). Ξέχασες να αναφέρεις Παναγιώτη το Στημονιάρη (κολλητός Παπακωνσταντίνου).

 2. manolis
  15 Ιουνίου 2011 at 10:09

  Πολύ ωραίο άρθρο..το μόνο έγκυρο είναι η ώρα και ημερομηνία δημοσίευσης του. Τίποτα συγκεκριμένο και εξακριβωμένο.

  • 15 Ιουνίου 2011 at 12:21

   Ναι…εχεις δικιο. Δεν προλαβαμε να επικοινωνησουμε με Παπανδρεου και Σαμαρα να δουμε ποιοι ‘εκλεισαν”…

   • manolis
    7 Νοεμβρίου 2011 at 14:17

    Συμφωνώ με το manoli,
    Παναγιώτη ακολουθείς πιστά ενα απο τα πολλά ρητά στη Ελλάδα (οτι δηλώσεις είσαι) “δημοσιογράφος”. Η απάντηση σου δε σε τιμά καθόλου, τι εννοείς με το δε προλάβαμε να επικοινωνήσουμε με Παπανδρέου και Σαμαρά; Η δημοσιογραφία είναι ενημέρωση και όχι οτι βγάλω απο το μυαλό μου το λέω στο δικό μου site. Πιο πάνω σε χαρακτήρισε ένας “φυγόπονο” (αν και δεν έχω την ίδια άποψη με τον tim) του απάντησες οτι γράφεις απο τη 1 μέχρι τις 5. Αν όχι σίγουρος, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτές τις ώρες κρατιόσουν με νύχια και με δόντια για να μην αναφέρεις το όνομα σου στην εκλογική λίστα του Πασοκ
    Τέλος, πιστεύω πως Κουκουλόπουλος και Βλατής είναι standar αλλά παίζει το όνομα του Αθανασιάδη. Αν δε παίξει ο Αθανασιάδης τότε να ξέρεις ότι θα γίνει μάχη για το όνομα του Παπαιορδανίδη (μάχη για να μην μπεί, ξέρεις απο ποιόν) είναι πολύ δύσκολο να χάσεις το κύρος του πρώτου σε ψήφους. Τώρα απο γυναίκες (απο αυτές που φοράνε φούστα, γιατί υπάρχουν και πολιτικοί άντρες που φέρονται σαν γυναίκες) νομίζω πως είσαι μέσα στις προβλέψεις σου.

    • 7 Νοεμβρίου 2011 at 14:22

     Ισως τελικα να ηταν δικο μου το λαθος που δουλεψα πανω στο κειμενο του Ιουνιου και δεν το εκα απο την αρχη. Τα πρωτα σχολια που διαβαζεις ειναι απο τον Ιουνιο και οχι τωρα. Το κειμενο εχει ξαναγραφει με αρκετες προσθηκες κτλ.

    • 7 Νοεμβρίου 2011 at 14:23

     Και, φυσικα, το ονομα μου δεν θα το δεις μεσα. Κατα τα λοιπα, η χρηση της εννοιας η της ιδιοτητας του “δημοσιογραφου” ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ στην πραξη. Καλο μεσημερι.

    • skrkiotis
     7 Νοεμβρίου 2011 at 21:05

     Αγαπητέ Μανώλη, ο κ. Παπαιορδανίδης από το πουθενά υπήρξε υποψήφιος Περιφερειάρχης ( με τη συγκατάθεση και των 3 βουλευτών). Για κανένα σημαντικό θέμα του Νομού δεν πήρε ξεκάθαρη θέση για να μην έχει κόστος. Αυτό είναι δηλία. Η έπαρση που καλλιεργείται από την ομάδα του ότι φοβούνται οι βουλευτές τυχόν συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο γιατί θα σαρώσει, τους λέμε Κυριακή κοντή γιορτή. Ας βάλει υποψηφιότητα να δούμε. Αντιθέτως αυτός προσπαθεί πάση θυσία να κοντύνει υποψηφιότητες (Τουμπουλίδου, Κούτσιανο, Θεοδωρίδη, Αδαμίδη, Μαυροματίδη) γιατί τον βλάπτουν.

  • Αθηνά Ρ.
   15 Ιουνίου 2011 at 19:09

   Πληροφοριακά:Τα “έγκυρα και εξακριβωμένα”, έτσι όπως τα εννοείτε, συμπεριλαμβάνονται στην μόνιμη στήλη “ΕΙΔΗΣΕΙΣ”….
   Καλό είναι να μην διαβάζετε ούτε το μετεωρολογικό δελτίο και …..εκνευρίζεστε….
   Κάντε ΄πρώτα εξάσκηση νεύρων διαβάζοντας το…ζώδιό σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   (Φιλικά).

   • Αθηνά Ρ.
    15 Ιουνίου 2011 at 19:18

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!Το άρθρο συμπεριλαμβάνεται στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ…
    Ε, εδώ πρέπει να δώσω δίκιο στον σχολιαστή και άδικο στον εαυτό μου….

    • Αθηνά Ρ.
     15 Ιουνίου 2011 at 21:07

     Μόλις έγραψα ένα σχόλιο στο www. kozan.gr.,
     πάνω στην είδηση για το δημοτικό ενοίκιο 17 ευρώ -Επώνυμα-χωρίς να κατονομάσω και να βρίσω κανέναν.
     Το σχόλιο δεν δημοσιεύτηκε (σκασίλα μου),
     δημοσιεύτηκε όμως αμέσως μετά το ….αξιοπρεπές Ανώνυμο σχόλιο που απευθυνόταν στο πρόσωπό μου :’βρε ηλίθια ποιός σου είπε να γράψεις εδώ? ΄Αντε στο KOZANIMEDIA”.
     Χάρηκα για την …ενόχλησή σας μουσιού!!!

 3. manolis
  16 Ιουνίου 2011 at 12:14

  Τελικά είδες Πλάτσιο δεν είμαι μόνο εγώ που το λέω περί εγκυρότητας και εξακρίβωσης του άστοχου άρθρο σου..

  Δεν μας είπες όμως…τον εαυτό σου γιατί δεν τον έβαλες?? Το κρατάς για έκπληξη ?? χαχαχα

  • Σπύρος Γκαραβέλλας
   17 Ιουνίου 2011 at 02:37

   Κάτι πρέπει να απαντήσεις Παναγιώτη…

   • 17 Ιουνίου 2011 at 02:42

    Ρώτησε με κάτι να απαντήσω…

    • Σπύρος Γκαραβέλλας
     17 Ιουνίου 2011 at 02:50

     Στην ερώτηση που σου κάνει ο Μανόλης ή Μανώλης αν θα είσαι υποψήφιος ή όχι. Δεν πρέπει να απαντήσεις;

     • 17 Ιουνίου 2011 at 02:55

      Απαντώ σε ερωτήσεις που δεν είναι εμπαθείς.Γι αυτό σου είπα ρώτησε με…δεν ηξερα σε ποιο από όλα. Όσο για την ουσία;Ούτε που το σκέφτομαι στην παρούσα φάση…

 4. manolis
  16 Ιουνίου 2011 at 12:20

  Αγαπητέ tomothee μην χάνεις την ψυχραιμία σου… μόνο άσκοπο και άστοχο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το δημοσίευμα. Ο κύριος Πλιάτσος νομίζει ότι είμαστε γατάκια και τα τρώμε όλα!! Μα αν δεν επικοινώνησες με τον Παπανδρέου και το Σαμαρά τότε γιατί το γράφεις στις ειδήσεις ?

  Συμβουλή: Κάνε μια στήλη με τίτλο άσκοπα δημοσιεύματα, θα έχει μεγάλη επιτυχία.

  • Αθηνά Ρ.
   16 Ιουνίου 2011 at 15:49

   Το “αμάρτημα” ήταν ότι το άρθρο κατατάχτηκε στην στήλη “ειδήσεις” και όχι στην στήλη π.χ. “Γράφουν”…
   Συμβαίνουν και εκ παραδρομής…(Σιγά το…προπατορικό!!!)
   Αν δεν σας αρέσει ο Πλιάτσιος, πίσω, στο κοπάδι του kozan.gr όπου οι ΄”πολίτες” δεν έχουν καν ονοματεπώνυμο .

   • 16 Ιουνίου 2011 at 15:59

    Ενα αναλογο ρεπορταζ σε στηλη εφημεριδας θα εμπαινε στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Οχι στο ΓΡΑΦΟΥΝ. Επιτελους…(οχι για σενα Αθηνα)

 5. Λ.Κ.
  7 Νοεμβρίου 2011 at 13:10

  Πώς γίνεται το κείμενο να καταχωρήθηκε σήμερα και τα σχόλια τα έγιναν τον Ιούνιο?????

  • 7 Νοεμβρίου 2011 at 14:08

   Απλα ειναι αναδιατυπωση, με πολλες προσθηκες και καποιες…αφαιρεσεις, του κειμενου που ειχε γραφτει. Για να λυθει η απορια.

 6. Oxw
  7 Νοεμβρίου 2011 at 20:42

  Τους υποψήφιους και των άλλων κομμάτων πλην των γαλαζοπράσινων βάλε Παναγιώτη,αυτούς τους είδαμε τους μάθαμε και από την κακή και από την χειρότερη.

 7. haris
  7 Νοεμβρίου 2011 at 23:46

  πολλά απο τα ονόματα εδειξαν με τις αποδόσεις τους ότι δεν αξιζουν παναγιώτη ούτε να τους αναφέρεις. μια ερώτηση? γιατί όχι το όνομά σου…

  • 8 Νοεμβρίου 2011 at 13:48

   Να εισαι καλα. Οχι Χαρη, μετα τη δημιουργια του site δεν υπαρχει στις σκεψεις μου καμια συμμετοχη.

 8. ΣΙΦΙΣ ΣΑΒΒΑΣ
  8 Νοεμβρίου 2011 at 01:32

  ΕΕΕΕΕ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΙΦΟΙΟΥΣ ΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ
  ΟΧΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ
  ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΤΣΕΒΙΤ ?

  Υ.Γ ΝΑ ΦΥΓΗ ΟΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.