Κοzanimedia: Ο Μ. Παπαδόπουλος στο Top Channel για όλους και για όλα-Φοβερά “καρφιά” για Κασαπίδη- “Ήταν πιο συμφέρουσα η υποψηφιότητα Βρυζίδου για μένα…Μου είπαν ότι κόπηκε γιατί μια ήθελε και μια όχι” -Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη!

10921985_768441466574039_1179898169_n[youtube]FZ5yfznQPEk[/youtube]

4 comments for “Κοzanimedia: Ο Μ. Παπαδόπουλος στο Top Channel για όλους και για όλα-Φοβερά “καρφιά” για Κασαπίδη- “Ήταν πιο συμφέρουσα η υποψηφιότητα Βρυζίδου για μένα…Μου είπαν ότι κόπηκε γιατί μια ήθελε και μια όχι” -Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη!

 1. Εντάξει αυτός ο κύριος μέμφεται και αφήνει υποννοούμενα κάποια με το δίκιο του κάποια απλά για να ανταγωνιστεί συνυποψηφίους.

  Σύμφωνα με τα βιογραφικά των άλλων υποψηφίων και από άλλα κόμματα
  όπως τα είδα οι περισσότεροι έχουν δουλέψει αρκετά χρόνια και αυτός δούλεψε σαν ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο εμπορίου μια διετία. Βέβαια έχει πλούσια κομματική δράση (με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα)

  Και καλούνται αυτοί που δουλεύουν και αυτοι που θέλουν να δουλέψουν να ψηφίσουν έναν που το επαγγελματικό του παρελθόν είναι ομιχλώδες και σαφής είναι μόνο η κομματική του πορεία.

 2. Τα ίδια έλεγε και έκανε για τη ΒΡΥΖΙΔΟΥ και το 2003. Με τη δική του ενορχήστρωση δόθηκε η προεδρία της ΑΝΚΟ στο ΠΑΣΟΚ.
  Τόσο κομματικός! Θα τον πιστέψετε πάλι;

 3. Οι μόνοι που δεν ξέρουν ποιος έκοψε τη Βρυζίδου, είναι αυτοί που στηρίζουν το βουλευτή που την έκοψε. Το μικρό του είναι Μιχάλης και δεν ντρέπεται να το παίζει και Κινέζος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *