Για τρίτη αγωνιστική περίοδο συμμετέχει στην Α1 Εθνική Κατηγορία ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΠΑΣ

FOTO 2017-18 PRESSΓια Τρίτη αγωνιστική περίοδο συμμετέχει στην Α1 Εθνική Κατηγορία ο ΦΙΛΩΤΑΣ  ΠΑΣ.

Μετά την περυσινή καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Γυναικών ( 6η Θέση),

συνεχίζει και φέτος (2017-18) με πρώτο πάντα στόχο την παραμονή  στην μεγάλη κατηγορία που θα επιτευχθεί μέσα από μία καλή παρουσία της ομάδας.

Εκτός από το περυσινό αθλητικό δυναμικό, από το οποίο  υπήρξαν μόνο δύο αποχωρήσεις, επί πλέον προστέθηκαν πρώην  αθλήτριες  του Ε.Σ .Αμύντας, που ως γνωστόν ανέστειλε την λειτουργία του.

Έτσι το δυναμικό της  ομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Προπονήτρια :Τσουτσουλάκη Τάνια με την βοήθεια του Κωτσόπουλου Βαλάντη και της  Χατζή Βενέτας.

Αθλήτριες: ΓκάτσιουΆννα,ΦυλάκηΦλίππα, Βαφειάδου Ευρώπη, Γεωργιάδου Κατερίνα, Τσιτλακίδου Αθανασία ,Κεβρεκίδου Δήμητρα, Παραστατίδου Μελίνα, Κατσουπάκη Άννα Ζαρογιάννη Ζωή, Ρόμπε Ειρήνη, Φωκά Μάχη, Κιοσέ Μαρία, Τραγαράκη Ελένη, Τετεδάκη Χρύσα, RistovskaMonika, Tuntevska-TrpkovskaNadica Και Ρακοπούλου  Ηλιάνα, Μπάντη Βάσω, ΚωτσοπούλουΒάσια,  Τσένκο Μαρία, Νταμπίζα Αναστασία, Παρασκευοπούλου Χριστίνα, ΠαρασκευοπούλουΕβη, Μίτις Μαριάννα.

Στο Πρωτάθλημα που ξεκινά για την Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών στις 14/10/2017,την 1η αγωνιστική προβλέπει αγώνα μεταξύ ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ- Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ , ο οποίος μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις και  την απόσυρση της ομάδας του Αμυνταίου δεν θα διεξαχθεί .

Έτσι για τον ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ το πρωτάθλημα ξεκινά την επόμενη αγωνιστική στις 21/10 με τον εκτός έδρας αγώνα  στα Γιαννιτσά με την ομάδα του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *