Ευχαριστήριο του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας στη ΔΕΗ

Η σχολική κοινότητα του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Παναγιωτάκη Μανόλη, ευχαριστεί δημόσια την ΔΕΗ η οποία ανακατασκεύασε την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και εγκατέστησε πλήρες δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας.

Εκτός από την αίθουσα εργαστηρίων πληροφορικής, στην οποία έγινε πλήρης ηλεκτρολογική εγκατάσταση, όπως αρχικά ζητήσαμε οι τεχνικοί της ΔΕΗ διαπίστωσαν σωρεία προβλημάτων που έθεταν σε κίνδυνο της κτηριακές εγκαταστάσεις και δημιουργούσαν κινδύνους για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Πέραν από την αναφορά στο μεγάλο κόστος των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, κρίνουμε απαραίτητο να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ηλεκτροτεχνίτες και τους ηλεκτρονικούς του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου οι οποίοι εργάστηκαν εθελοντικά, πέραν του ωραρίου τους, για να φέρουν εις πέρας ένα ιδιαίτερα σύνθετο και μεγάλο έργο.

 

Η ΔΕΗ απέδειξε με τον τρόπο αυτό το κοινωνικό της πρόσωπο, και την ανταπόδοση ουσιαστικού έργου  στην περιοχή μας.

 

 

Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας

Ηλίας Σβώλης

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Πρέκα Μαρία

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.