«Γίνε Ελληνας για μία εβδομάδα»! Νέο ριάλιτι κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία…

«Γίνε Ελληνας για μία εβδομάδα»! Αυτός είναι ο τίτλος του νέου…ριάλιτι προγράμματος που κάνει απόψε πρεμιέρα στη Βρετανία από το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4. Στο νέο πρόγραμμα, τρεις βρετανικές οικογένειες θα κληθούν να ζήσουν ως Ελληνες στην εποχή του μνημονίου!!!

Μόνο που η…«προσομοίωση» της ζωής στην Ελλάδα δεν έχει να κάνει με τη δυσβάσταχτη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά με μια προκλητική προσέγγιση που αναπαραγάγει τα πιο αρνητικά στερεότυπα των νεοελλήνων.

Μπορεί το Channel 4 να αναφέρει ότι οι συμμετέχοντες θα πληρώνουν τους ίδιους φόρους, θα παίρνουν τις ίδιες συντάξεις και θα έχουν τις ίδιες εργασιακές συνθήκες, όπως οι Έλληνες, οι αληθινές προθέσεις του προγράμματος όμως είναι μάλλον διαφορετικές.

Ετσι, όπως αναφέρει το δίκτυο στην ιστοσελίδα του, μια 54χρονη κομμώτρια θα ανακαλύψει τη γενναιοδωρία του ελληνικού συνταξιοδοτικού συστήματος, ένας οδηγός λεωφορείου θα λάβει τα ανάλογα επιδόματα και ένας γιατρός θα μάθει πως είναι να μην κόβεις αποδείξεις

Στόχος του προγράμματος, σύμφωνα με τους Βρετανούς είναι να αναλύσει τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση που συνέβαλαν στο να οδηγηθεί η Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ

3 comments for “«Γίνε Ελληνας για μία εβδομάδα»! Νέο ριάλιτι κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία…

  1. οι άνθρωποι είναι πολύ πίσω.Στην Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια ξεκίνησε το ριάλιτι υποχρεωτικά για όλους τους έλληνες “επιστροφή στα χρόνια της κατοχής για πάντα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *