Δήμος Κοζάνης: Oλοκληρώθηκε η προμήθεια που αφορούσε την εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης με δυνατότητα ρύθμισης φωτεινής ροής 920 φωτιστικών-Φωτογραφίες με το..πριν και το μετά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προμήθεια που αφορούσε την εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης με δυνατότητα ρύθμισης φωτεινής ροής 920 φωτιστικών καθώς επίσης και η εγκατάσταση 81 φωτιστικών LED προϋπολογισμού 240.829,08€. Ο Δήμος Κοζάνης θα εξοικονομεί ετησίως 435.103,12kWh που αντιστοιχεί σε μία μείωση εκπομπών CO2 της τάξεως των 430tn ετησίως. Η μείωση της κατανάλωσης στην περιοχή παρέμβασης υπολογίζεται στο 42,2%.

Ο Δήμος Κοζάνης επιδιώκει με τις δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας να αποτελέσει οδηγό για τις ευαισθητοποίηση / ενημέρωση συνολικά των πολιτών του Δήμου σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και την υιοθέτηση τεχνικών και πρακτικών ορθολογικής χρήσης των ενεργειακών πόρων.

Ενδεικτικές φωτογραφίες :

13 12 11

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.