Φοιτητικά party για αξέχαστα βράδια στο “MasYmas”! Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή των πρωτοετών Χρηματοοικονομικού!

Είναι τα party που δεν χάνουν οι νέοι φοιτητές στην πόλη, όπου πλέον έχουν γίνει …θεσμός και αποτελούν θέμα συζήτησης για δεκάδες νέους και νέες πρωτοετείς , δίνοντας μια διαφορετική πνοή και νότα στη νυχτερινή ζωή της Κοζάνης…!

Έτσι, για ένα ακόμη βράδυ έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο στο MasYmas, και πιο συγκεκριμένα την προηγούμενη Τρίτη, στο party υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών του ΤΕΙ!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η διασκέδαση χτύπησε για άλλη μια φορά «κόκκινο», ενώ όλοι χόρευαν και έπιναν το ποτό τους –αλλά και πολλά …σφηνάκια που «έρεαν» ασταμάτητα ως το πρωί- υπό τους ήχους της καλύτερης ελληνικής και ξένης μουσικής (on dexx ήταν ο Panos Haritidis)!

Όμορφες παρουσίες, δυνατή μουσική και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση, είναι η συνταγή της διασκέδασης, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις…!

 

Οι εκπλήξεις , τα party και τα live θα συνεχιστούν όλο το χειμώνα στο “MasYmas”, με γνωστούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα αγαπητά στη νεολαία και όχι μόνο…!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *