Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος Κοζάνης αναλαμβάνουν πρωτοβουλία προς ενίσχυση του Τιάλειου Γηροκομείου

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μετά την επιτυχημένη εθελοντική δράση εργαζομένων, που διοργάνωσε στις 29/5/2011, με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Εθελοντισμού (2011), διοργανώνει, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες δραστηριοποιείται, δεκάδες δράσεις εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα λάβουν δράση την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Νοεμβρίου 2011. Στόχος των δράσεων αυτών είναι να δημιουργηθούν δεσμοί με τις τοπικές κοινότητες, να αυξήσουν το ομαδικό πνεύμα και να ενισχύσουν την εταιρική κουλτούρα. Στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουν πως οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να επιφέρουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στον κόσμο και εύχονται το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες!

Όλοι οι εργαζόμενοι στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ (ΚΑΣΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΟΥ) θα αναλάβουν σε συνεργασία με εθελοντές του Ιδρύματος «ΤΙΑΛΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ» αφενός μεν την ενημέρωση των πελατών για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και αφετέρου τη συλλογή προϊόντων που το ίδρυμα έχει ανάγκη.

Η συλλογή θα γίνει μέσα σε ειδικούς κάδους – κούτες την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26/11/2011 ενώ την Κυριακή 27/11/2011 ειδική αντιπροσωπεία με εθελοντές υπαλλήλους του καταστήματος και φυσικά πελάτες – εφόσον το επιθυμούν – θα παραδώσουν τα προϊόντα στο ΤΙΑΛΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *