“ΑΗΕΡΑ”: Το συλλυπητήριο μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων και το κάλεσμα για βοήθεια

Η ΑΗΕΡΑ συμμετέχοντας στο βαρύτατο Εθνικό Πένθος για την τρομερή τραγωδία των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική

εκφράζει τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων.

Παράλληλα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της και τιμά τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, τους εθελοντές πυροσβέστες, τους εθελοντές διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που με απαράμιλλη αυταπάρνηση, έδωσαν και δίνουν έναν υπεράνθρωπο αγώνα.

Μπροστά σ’αυτή την ανείπωτη τραγωδία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας ώστε να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή.

Έτσι:

Α. Καλούμε τα μέλη της οργάνωσης να συμβάλλουν στη συγκέντρωση χρημάτων και να καταθέσουν τη συμμετοχή τους, στον ειδικό ερανικό Λογαριασμό της ALPHA ΒΑΝΚ (ΙΒΑΝ: GR6001401010101002002304084).

Β. Συμμετέχουμε με τους άλλους φορείς (Δήμο, Συλλόγους) στη συλλογή αναγκαίων αγαθών για τους πληγέντες.

Από το βήμα του ετήσιου συνεδρίου της οργάνωσης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Atlantic City, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Carl Hollister εξέφρασε τη βαθιά του λύπη και παράλληλα, κάλεσε τα μέλη της ΑHEPA κι όλη την Ομογένεια να συνδράμουν άμεσα στον ειδικό λογαριασμό φυσικών καταστροφών της Οργάνωσης μέσω της ιστοσελίδας www.ahepa.org/donate. Ήδη, διέθεσε τα πρώτα 50000 $ για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών στις πυρόπληκτες περιοχές.

Παράλληλα, η AHEPA συμμετέχει από κοινού με άλλες ομογενειακές  οργανώσεις σε προγραμματισμένες δράσεις και εκδηλώσεις της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, της οποίας η ανταπόκριση είναι ιδιαίτερα δυναμική,  με σκοπό την ταχύτερη αποκατάσταση των κοινωνικών δομών και την ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *