Τσίπρας: Αναλαμβάνω τις πολιτικές ευθύνες για τις φονικές φωτιές στο Μάτι [βίντεο]

Πέντε εικοσιτετράωρα μετά την φονική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε 87 ανθρώπους (μέχρι τώρα), ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εθνική καταστροφή.

Μετά τις αρνητικές εικόνες που άφησε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Τόσκα, Τζανακόπουλου και των αρχηγών της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους υπουργούς του να πράξουν το ίδιο. Τόνισε δε ότι δεν πρόκειται να «πάρει κεφάλια» τώρα, αλλά αφού σβήσει και η τελευταία εστία φωτιάς και εκλείψει κάθε κίνδυνος, θα γίνει ψύχραιμη αποτίμηση και θα αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Δείτε την συνέχεια εδώ

1 comment for “Τσίπρας: Αναλαμβάνω τις πολιτικές ευθύνες για τις φονικές φωτιές στο Μάτι [βίντεο]

  1. Ελιγμος Τσίπρα. Ειπε κατι έτσι για να πει . Αν ποτε η δικαστική έρευνα δείξει οτι δεν υπάρχει ξερω γω πολιτικός δόλος (δεν ξερω αν ειναι αυτή η σωστή έκφραση δεν γνωρίζω νομικά) στην ουσία δεν θα εχει αναλάβει τίποτα ο κύριος αυτος.

    Και κάποιος άλλος να δεις είχε πει οτι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση βατοπεδιου …. αντί να πει την πραγματική αλήθεια οτι ναι αναγνωρίζουμε τα χρυσόβουλα διότι αν δεν το κάνουμε δημιουργούμε προηγούμενο και με περιουσίες πολλών μοναστηριών / εκκλησιών στο εξωτερικό (μέση Ανατολή , οικουμενικό πατριαρχείο κτλ) και θα αμφισβητηθούν νομικά απο άλλες χώρες. Οταν βέβαια βγήκε το πόρισμα της δικαιοσύνης όλοι σπεύσανε να πούνε οτι δικαιώθηκαν……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *