Κοζανίτης κέρδισε 876.000 ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο-Εδώ πουλήθηκε ο τυχερός λαχνός-Ακόμη…άφαντος ο υπερτυχερός

Στο γνωστό περίπτερο Στάση Μπέμπη-Καγιόγλου, στην πόλη της Κοζάνης, πωλήθηκε ο υπερτυχερός λαχνός του λαϊκού λαχείου που κέρδισε στην κλήρωση της 24ης Ιουλίου το ποσό των 876.000 ευρώ.

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη του περιπτέρου έχει ως εξής: ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΆΡΙΣΤΗ ΘΈΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΟ ΛΑΪΚΌ ΛΑΧΕΊΟ ΚΑΘΏΣ ΤΟ ΠΕΡΊΠΤΕΡΌ ΚΑΓΙΟΓΛΟΥ ΣΤΆΣΗ ΜΠΈΜΠΗ ΜΟΊΡΑΣΕ ΑΠΛΌΧΕΡΑ ΣΕ ΈΝΑΝ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΑΡΙΘΜΌ ΤΗΣ ΚΛΉΡΩΣΗΣ 30 ΣΤΙΣ 24-7-2018 ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΧΕΡΌ ΑΡΙΘΜΌ 20177 ΤΗΣ 9ΗΣ ΣΕΙΡΆΣ ΌΠΟΥ ΚΕΡΔΊΖΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΌ ΠΟΣΌ ΤΩΝ 876.900,00 ΕΥΡΌ.
Ο ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΟΥΜΕ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΤΊ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ΚΟΥΤΣΙΑΔΗ ΑΠΌ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΎΤΗΚΑ.ΚΑΤΌΠΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΏΡΓΙΟ ΚΟΥΤΣΙΑΔΗ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ ΧΟΝΔΡΙΚΉΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΘΗΚΕ Η ΠΏΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΎ ΛΑΧΝΟΎ ΣΤΟ ΠΕΡΊΠΤΕΡΌ ΜΑΣ.
Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΊ ΑΚΌΜΑ.ΤΟ ΠΕΡΊΠΤΕΡΌ ΜΑΣ ΕΎΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΤΥΧΕΡΟ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΞΟΔΈΨΕΙ ΤΟ ΠΟΣΌ ΠΕΡΝΏΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ.
ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *