Αυτό το σπίτι στο Μάτι άφησε τους δασολόγους με ανοιχτό το στόμα-Θυμίζει τον περίφημο ναό της Παναγίας στη Σαμαρίνα Γρεβενών

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη της Π.Ε.Δ.Δ.Υ όταν κατά τη διάρκεια αυτοψίας στο Μάτι αντίκρισαν ένα σπίτι, του οποίου ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει ένα τεράστιο πεύκο να διαπερνά το μπαλκόνι και να ξεπερνά κατά πολύ την οροφή.

Τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, με τον πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Δ.Υ Νίκο Μπόκαρη να «ανεβάζει» στην προσωπική σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από την αυτοψία.

Η συνέχεια εδώ

 

 

Σημείωση Kozanimedia: Το συγκεκριμένο σπίτι, φυσικά, θυμίζει τον περίφημο ιερό ναό της Παναγίας στη Σαμαρίνα Γρεβενών

 

2 comments for “Αυτό το σπίτι στο Μάτι άφησε τους δασολόγους με ανοιχτό το στόμα-Θυμίζει τον περίφημο ναό της Παναγίας στη Σαμαρίνα Γρεβενών

  1. Αγαπητέ κύριε Πλιάτσο, με όλο το σεβασμό το συγκεκριμένο δέντρο δεν έχει καμία σχέση με το πεύκο στον Ιερό Ναό της Παναγίας στη Σαμαρίνα. Εκεί το δέντρο έχει τις ρίζες του ΠΑΝΩ στο ιερό και δεν ξεκινούν από το έδαφος όπως συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση που μας παραθέτετε. Καλή σας ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *