Ομάδα Εθελοντών: Εκδήλωση στο υπαίθριο θέατρο του άλσους του Αγίου Δημητρίου για την υποστήριξη των πυρόπληκτων-Συγκεντρώθηκε το ποσό των 5.000 €

 Η ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, η οποία κατά καιρούς αναλαμβάνει δράση στην πόλη της Κοζάνης και τους γύρω οικισμούς για τη στήριξη οικογενειών με μέλη, που υποφέρουν από πολύ σοβαρή πάθηση, και αυτές αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, διοργάνωσε στις 20 Ιουνίου 2018 μουσική εκδήλωση στο υπαίθριο θέατρο του άλσους του Αγίου Δημητρίου της πόλης της Κοζάνης.

            Τα εισιτήρια, χίλια τον αριθμό, προπωλήθηκαν ως επί το πλείστον χάρη στη θερμή ανταπόκριση πλήθους συλλόγων στην έκκλησή μας για τη διάθεσή τους. Τους ευχαριστούμε θερμά. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Ιατρικό σύλλογο και ΑΝΚΟ καθώς και τις επιχειρήσεις Χρήστος Σάββας -δομικά υλικά, Σκλαβενίτης -αλυσίδα πολυκαταστημάτων, Ιωαννίδης Α.Ε. -οχήματα και ηλεκτρικές συσκευές, Ατματζίδης -ανταλλακτικά οχημάτων. Ευχαριστούμε ακόμη τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου για την παραχώρηση του θεάτρου και την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου για την ανάληψη εγκατάστασης του ηχητικού συστήματος. Τέλος ευχαριστούμε τον σύλλογο «Μακρυγιάννης», υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

            Το ποσόν των 5.000 €, το οποίο συγκεντρώθηκε, δόθηκε ανά 1.000 € στους κάτωθι:   Α.Ι. ,  Δ.Β. ,  Ε.Μ. , Μ.Θ.  και Ρ. Α.

            Η ολοπρόθυμη συμπαράσταση των συντοπιτών μας και η αθρόα προσέλευση για την παρακολούθηση της εκδήλωσης μας δίνει το θάρρος να πραγματοποιήσουμε εν καιρώ και άλλη εκδήλωση, καθώς τα βάσανα του κόσμου δεν έχουν τελειωμό.

            Με θερμές ευχαριστίες για την ομάδα των εθελοντών

Βουχάρας Δημήτριος

Θεοδωρίδου Μαρία

Κικής Βασίλειος

Παπαδημητρίου Απόστολος

Σαπαλίδης Παύλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *