Κοzanimedia: Νέος…Γκόρτσος ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος – Καλεί τους ανέργους να απευθύνονται στο…δικό του γραφείο,για εργασία σε ιδιωτική εταιρία!

Με μια πραγματικά απίστευτη ανακοίνωση που στάλθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για μια θέση εργασίας σε ιδιωτική εταιρία που, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, να απευθύνονται στο… δημαρχιακό γραφείο!

Με τον απροκάλυπτο αυτό τρόπο ο γνωστός και μη εξαιρετέος δήμαρχος επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία εκατοντάδων άνεργων δημοτών του για εργασία, λίγους μάλιστα μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, παραπέμποντας ευθέως σε πρακτικές ρουσφετιών και…Γκόρτσων!

Η..απίθανη αυτή ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι προσπάθειες για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου έχουν ουσιαστικό και πρακτικό αποτέλεσμα για τους δημότες. Ήδη έχει ξεκινήσει στο δήμο μας η δραστηριότητα μεγάλου επενδυτικού σχήματος στον τομέα της μεταποίησης και του τουριστικού κλάδου. Δημότες που θέλουν να εργαστούν μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημάρχου για περισσότερες πληροφορίες και σχετική ενημέρωση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2464350100-104”

 

1 comment for “Κοzanimedia: Νέος…Γκόρτσος ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος – Καλεί τους ανέργους να απευθύνονται στο…δικό του γραφείο,για εργασία σε ιδιωτική εταιρία!

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ!!! ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ … ΔΗΜΟΥ!!! ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΑΕΔ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *