Χωρίς πόσιμο νερό παραμένει ο Πολύρραχος-Δριμύ “κατηγορώ” του προέδρου κατά του δημάρχου Α.Κοσματόπουλου – “Γιατί να έχουν οι κάτοικοι υπομονή όταν στον ένα χρόνο παρείχατε εμφιαλωμένο νερό μόνο για 30 ημέρες και όταν τους χρεώνετε να πληρώσουν το ακατάλληλο νερό στην ίδια τιμή με το πόσιμο;”

Κύριε Δήμαρχε

Να σας υπενθυμίσω την ανακοίνωση σας πριν περίπου ένα χρόνο (22-8-2017) «Ανακοινώνεται ότι το πόσιμο νερό για την ύδρευση της ΤΚ Πολυρράχου θεωρείται ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση λόγω υψηλής συγκέντρωσης νιτρικών που παρουσιάζει με υπέρβαση των εγκεκριμένων παραμετρικών τιμών.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην χρησιμοποιούν το νερό για ανθρώπινη κατανάλωση (πόση, μαγείρεμα) μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.

Ο Δήμος  Σερβίων Βελβεντού στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης θα παρέχει εμφιαλωμένο πόσιμο νερό στην ΤΚ Πολυρράχου για όσο χρόνο υπάρχει η παραπάνω κατάσταση.

Παρακαλούμε για την υπομονή  και την κατανόησή σας».

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι, στις βρύσες των σπιτιών των κατοίκων Πολυρράχου τρέχει ακόμα και σήμερα ακατάλληλο νερό προς πόση.

Ποια είναι η κοινωνική σας ευθύνη που επικαλείσθε όταν δεν κάνατε ουδεμία ενέργεια να λυθεί το πρόβλημα που χρονίζει;

Γιατί να έχουν οι κάτοικοι υπομονή όταν στον ένα χρόνο παρείχατε εμφιαλωμένο νερό μόνο για 30 ημέρες και όταν τους χρεώνετε να πληρώσουν  το ακατάλληλο νερό στην ίδια τιμή με το πόσιμο ;

Γνωρίζετε ότι το νερό  ανθρώπινης κατανάλωσης παρέχεται με υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής  σε όλους τους Δημότες της επικράτειας του Δήμου ως δημόσιο αγαθό, και διέπεται από τους νόμους της υγειονομικής  μηχανικής;

Η εξασφάλιση πόσιμου νερού στους κατοίκους Πολυρράχου αποτελεί για μας μείζον ζήτημα.

Η ανοχή και η υπομονή των κατοίκων εξαντλήθηκε.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να βρούμε το δίκιο μας.

Ο Πρόεδρρος της Τ.Κ. Πολυρράχου

Καραγιάννης Ιωάννης

    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *