Καταγγελία κατοίκου της Αιανής: Μεγαλόσωμο αδέσποτο όρμησε σε παιδάκι που κρατούσε κανίς

Xθες Παρασκευή και ώρα 9:30 το βράδυ γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη επεισοδίου στην κεντρική πλατεία της Αιανής που βρίθει από μικρά παιδάκια, και μάλιστα εξαιρετικά επικίνδυνου.
Ένα από τα μεγαλόσωμα αδέσποτα (τσομπανόσκυλο), που επιτίθεται ιδιαίτερα μόλις δει άλλο αδέσποτο, όρμησε σε παιδάκι που κρατούσε στην αγκαλιά ένα μικρό σπιτικό σκυλάκι , και το άρπαξε με τα δόντια ρίχνοντάς το στο δάπεδο να το ξεσχίσει. Από τύχη δεν τραυματίστηκε το παιδί, που σοκαρίστηκε ιδιαίτερα!!! Από τα ουρλιαχτά του κανίς και την όλη σκηνή άρχισαν να τσιρίζουν και τα παιδάκια που ήταν κοντά και σηκώθηκε όλη η πλατεία στο πόδι να κυνηγά το σκυλί-δολοφόνο με καρέκλες.
Έχουμε απευθυνθεί επανειλημμένως στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης και μιλήσαμε με την υπεύθυνη κα Δαδαμόγια. Μας λέει να περιμένουμε. Πού θα πάει όμως αυτή η κατάσταση; Και στο παρελθόν ξανά τα ίδια. Απευθυνόμαστε προσωπικά στον Δήμαρχο Κοζάνης και τον παρακαλούμε να λάβει σοβαρά υπόψη ότι υπάρχουν επιπλέον έντονες αναφορές για ξένους που παρατάνε τα σκυλιά τους λίγο έξω από την Αιανή, η οποία έγινε κέντρο διερχομένων κυριολεκτικά και έχει γεμίσει από πάσης φύσεως ράτσες,  χωρίς ή και με  λουράκι, μικρόσωμα αλλά και άλλα πολύ μεγαλόσωμα, να φοβάσαι να περπατήσεις.
Το συγκεκριμένο που αναφέραμε είναι ιδιαζόντως επικίνδυνο. Ας φανταστεί μόνο το φόβο (φορές  τρόμο) των παιδιών κάθε μέρα, που δεν είναι να τ΄ αφήσεις ασυνόδευτα.  Πού να μιλήσουμε και για το θέμα των μικροβίων και ακαθαρσιών!!! Σιχαίνεσαι να καθίσεις  στο χώρο.Έλεος κύριε Ιωαννίδη!!!
(Ένας κάτοικος Αιανής)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *