Η αλήθεια για την εκπαιδευτικό που έπιασε το γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει

Με μια οργισμένη επιστολή, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας, σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην απόλυση της εκπαιδευτικού η οποία έπιασε το γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει.

Αφορμή για την επιστολή στάθηκε άρθρο στο site The President, το οποίο υπογράφει ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, και το οποίο προκάλεσε την οργή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, ο οποίος περιγράφει αναλυτικά τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόλυση της εκπαιδευτικού (η οποία δε ζει πλέον) και τον ρόλο που έπαιξε ο Αντώνης Σαμαράς και το περιβάλλον του.

Η συνέχεια εδώ

1 comment for “Η αλήθεια για την εκπαιδευτικό που έπιασε το γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει

  1. Έχουν το θράσος και μιλάνε ακόμη οι αχρείοι! Την μακαριστή Ευφροσύνη (Φώφη) Μπουλούτα την εγνώριζα προσωπικά. Ήταν όχι μόνον πολύ μορφωμένη και εξαιρετική εκπαιδευτικός, αλλά και πολύ ευαίσθητος και ευσυνείδητος άνθρωπος. Σημειωτέον ότι στις πολιτικές πεποιθήσεις της εκινείτο μεταξύ Κέντρου και Δεξιάς – δεν είχε καμμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ανήκε ποτέ της σε καμμία φοιτητική ή συνδικαλιστική παράταξη. Της φέρθηκαν με απίστευτη χυδαιότητα επειδή έκανε το καθήκον της. Σημειωτέον δε ότι η ίδια ΔΕΝ δημοσιοποίησε το όνομα του παραπτωματία μαθητή ούτε όταν την απέλυσαν. Όμως οι συνάδελφοί της δεν άντεξαν την αδικία και απεκάλυψαν ότι επρόκειτο για τον γιο του τότε -κακή τη μοίρα- πρωθυπουργού. Η προσβολή της μνήμης της από τα ρετάλια της νέας δημοκρατίας συνιστά παλιανθρωπιά του αισχίστου είδους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *