Μπορεί και το Δημόσιο Σχολείο!

Σύμφωνα με την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση  του 3ου Λυκείου Κοζάνης φανερώνεται η δυνατότητα προσφοράς του Δημόσιου Σχολείου προς τους μαθητές και την οικονομική ανακούφιση των γονιών τους!

Συγχαρητήρια και στους μαθητές για την επιτυχία τους στις εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας!!

Παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση :

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για εθελοντική προσφορά σε μαθητές μας

Συντάχθηκε από 3ο ΓΕΛ Κοζάνης στις 25 Ιουλίου

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την καθηγήτρια των Γαλλικών  κ. Μαλούτα Άννα η οποία αφιερώνοντας προσωπικό της χρόνο προσέφερε εθελοντική εργασία και κοινωνικό έργο με τη μορφή ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές του σχολείου μας στο μάθημα των Γαλλικών  – κατά την περσινή αλλά και την φετινή χρονιά.  Για την υλοποίηση της ενισχυτικής διδασκαλίας, η καθηγήτρια χρησιμοποίησε μια αίθουσα του σχολείου μας (σε ώρες εκτός λειτουργίας του σχολείου) και κατ αυτόν τον τρόπο έδωσε την ευκαιρία και στο σχολείο μας να συμμετέχει σε αυτήν την προσφορά της.

Εφέτος, οι μαθητές αυτοί συμμετείχαν στις εξετάσεις του ΚΠΓ  (Γαλλικά) για την απόκτηση πιστοποίησης.  Από τους 3  μαθητές  της Β’ Λυκείου που συμμετείχαν στις εξετάσεις,  οι δύο (Κοντοδημητρίου Δημήτρης και Σπυρόπουλος Αναστάσιος ) «πήραν» το Β1 ενώ η μαθήτρια Νάνου Ειρήνη «πήρε» το Β2.

 

Α.Τ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *