Κοzanimedia: Έντονη αντίδραση του προέδρου της Ακρινής στο δημοσίευμα με τίτλο “Το “εύκολο” χρήμα της Ακρινής, πώς ξεγελούσαν τη ΔΕΗ” – “Δε διαπραγματευόμαστε την εντιμότητά μας”

 

 

 

Δείτε το αρχικό άρθρο http://kozanimedia.gr/2018/07/26/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CE%BB/

1 comment for “Κοzanimedia: Έντονη αντίδραση του προέδρου της Ακρινής στο δημοσίευμα με τίτλο “Το “εύκολο” χρήμα της Ακρινής, πώς ξεγελούσαν τη ΔΕΗ” – “Δε διαπραγματευόμαστε την εντιμότητά μας”

  1. Το vetonews με σεβασμό στην υπόθεση της μετεγκατάστασης Ακρινής αναδεικνύει όλες εκείνες τις πλευρές της υπόθεσης που πολλές φορές δεν είναι ευδιάκριτες στο ευρύ κοινό. Οπως για παράδειγμα το γεγονός οτι κτίστηκαν παράνομα αποθήκες στον απαλλοτριωμένο κάμπο με σκοπό την αύξηση της αποζημίωσης. Eπίσης σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώθηκαν η διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενα του προέδρου της κοινότητας για το θέμα, εξάλλου δεν το επιτρέπει η δημοσιογραφική δεοντολογία που υπηρετούμε, αλλά και η ερευνητική δημοσιογραφία σε πληθώρα θεμάτων που αφορούν την περιοχή. Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα προέρχονται απο εκτενή δημοσιογραφική έρευνα τα στοιχεία της οποίας δεν αμφισβητούνται ούτε απο τον κ Πουτογλίδη. Κατανοούμε τον εκνευρισμό μερίδας τοπικών θεσμικών μιας και διανύουμε προεκλογικη χρονιά αλλά ο καθενας και η δουλειά του.
    (Σπύρος Κουταβας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *