Κέντρο Ξένων Γλωσσών Anglia: Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας για παιδιά Β και Γ Δημοτικού-Γνωρίστε σε ποια χέρια θα εμπιστευτείτε τα παιδιά σας

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Anglia παρέχονται δωρεάν μαθήματα γνωριμίας για μαθητές Β και Γ Δημοτικού τα οποία θα διαρκέσουν  έως την Δευτέρα  23 Σεπτεμβρίου

Τα μαθήματα δίνουν μια μοναδική ευκαιρία στους γονείς και στους μαθητές να γνωρίσουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση τις υπηρεσίες που  προσφέρονται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Anglia.

Αυτό σημαίνει ότι:

Οι μαθητές: θα γνωρίσουν και  θα προσαρμοστούν στο περιβάλλον του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Anglia πριν αποφασίσουν αν θα εγγραφούν ή όχι.

Οι μαθητές επίσης  θα γνωρίσουν τους καθηγητές τους, το προσωπικό του εκπαιδευτηρίου, τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται εντός και εκτός τάξης, τον τρόπο που θα μάθουν Αγγλικά , πριν αποφασίσουν αν θα κάνουν την εγγραφή τους.

Οι γονείς: χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση θα  γνωρίσουν το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Anglia, τις υπηρεσίες που προσφέρει, τους καθηγητές , τον τρόπο που θα ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών τους,  την καινοτόμο εκπαιδευτική προσέγγιση που το Κέντρο  Ξένων Γλωσσών εφαρμόζει .

Οι γονείς θα έχουν επίσης  την ευκαιρία να δουν πως το εκπαιδευτήριο συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη της προσωπικότητας του παιδιού  και πως όλο το προσωπικό φροντίζει το παιδί να περνά καλά να μη νιώθει ανησυχία να μην νιώθει φόβους.

Το πιο σημαντικό για τους γονείς είναι ότι θα γνωρίζουν πριν προχωρήσουν σε  εγγραφή   «σε ποια χέρια θα εμπιστευτούν τα παιδιά τους».

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στα 27/8/2018

Ανάλογα με τη ζήτηση ενδέχεται να δημιουργηθούν  νέα τμήματα και μετά τις 27-8 -2018

Σε κάθε περίπτωση οι θέσεις θα είναι  περιορισμένες.

Επιπλέον:  Για όσους εγγραφούν στο δωρεάν πρόγραμμα γνωριμίας  παρέχεται:

  • Δώρο το βιβλίο εισαγωγής (Alphabet book)
  • Έκπτωση 25% στα δίδακτρα της Α Junior τάξης

Πληροφορίες – εγγραφές παρέχονται  στην ιστοσελίδα του εκπαιδευτηρίου www.anglia.edu.gr

Στο τηλέφωνο 2461024261 και στη διεύθυνση Κωνσταντίνου Δρίζη 7 Κοζάνη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *