Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου

Ο  Περιφερειακός Διευθυντής Π.Ε και Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση,  συγχαίρει τους μαθητές των Λυκείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της  χώρας κατά το σχολ. έτος 2017-2018, όπως επίσης και τους μαθητές των ΕΠΑΛ, στους οποίους  δόθηκε η δυνατότητα πρόσβασης σε Πανεπιστημιακές Σχολές και των οποίων οι επιδόσεις παρουσίασαν αυξητική τάση.

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις, μαθητές και  μαθήτριες, για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.  Η  επιτυχία σας αποτελεί την απαρχή ενός  νέου κεφαλαίου με συγκινήσεις,  γνώσεις  ακαδημαϊκές, αλλά και γνώσεις για την ίδια τη ζωή.

Συγχαρητήρια και στους γονείς  και τους  εκπαιδευτικούς, που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους με το δικό τους τρόπο.

Συγχαρητήρια επίσης και σε όσους μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Σχολή, δε θα πρέπει να απογοητεύονται, γιατί το μέλλον δεν καθορίζεται από μια πρόσκαιρη ατυχία, αλλά από πολλές μελλοντικές επιτυχίες καθώς πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή εναλλακτική επιλογή, καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες.

 

  Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

 

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

1 comment for “Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου

  1. Είναι όμως αδικία κύριε Κωνσταντόπουλέ μου να μην συγχαρούμε πρώτα απ’όλα τους καθηγητές των ιδιωτικών φροντιστηρίων που κυρίως αυτοί βοήθησαν τα παιδιά να γράψουν καλά στις πανελλαδικές. Οι ακριβοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που έκαναν μπέιμπι σίττιγκ τα παιδιά μας στο λύκειο ιδιαίτερα μετά τα Χριστούγεννα δεν πρόσφεραν και τίποτα σπουδαίο και δεν μπορούν να λέγονται καθηγητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *