“Πόλεμος” Γιαννακίδη – “Πτολεμαίου” για την απένταξη έργων στην Υγεία – Η σκληρή απάντηση της εφημερίδας – “Να ανακαλέσει εντός 24 ωρών και δημόσια τους ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του τύπου «κακοήθεις ανακρίβειες που παραποιούν την πραγματικότητα» και «Η αμηχανία και ο πανικός των εγκάθετων μαύρων κονδυλοφόρων βγάζουν μάτι»

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ του «e-ptolemeos» και της εφημερίδας «Πτολεμαΐος» με τίτλο:» Απεντάχθηκαν έργα 17,5 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας», λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση. Ακολουθεί παρακάτω η απάντηση του εκδότη.
«Εντεταλμένος Σύμβουλος για το ΕΣΠΑ Σταύρος Γιαννακίδης: «Η αμηχανία και ο πανικός των εγκάθετων μαύρων κονδυλοφόρων βγάζουν μάτι» Με θλίψη και απογοήτευση διαβάσαμε ακόμη μία φορά κακοήθεις ανακρίβειες που παραποιούν την πραγματικότητα, συγχέουν την κρίση των πολιτών και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη για την πορεία των έργων ανάπτυξης της Περιφέρειας.
Η συνέχεια εδώ

 

1 comment for ““Πόλεμος” Γιαννακίδη – “Πτολεμαίου” για την απένταξη έργων στην Υγεία – Η σκληρή απάντηση της εφημερίδας – “Να ανακαλέσει εντός 24 ωρών και δημόσια τους ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του τύπου «κακοήθεις ανακρίβειες που παραποιούν την πραγματικότητα» και «Η αμηχανία και ο πανικός των εγκάθετων μαύρων κονδυλοφόρων βγάζουν μάτι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *