Έντονη ανησυχία εργοληπτικών επιχειρήσεων της περιοχής για την πιθανότητα να σταματήσει η εξορυκτική δραστηριότητα της ΔΕΗ- Τι θα συμβεί σε χιλιάδες εργαζόμενους-Δείτε το έγγραφο

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο την αναφορά του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο την  05-11-2018.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε παρέμβαση από παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση, ανέφερε σαφώς ότι σε περίπτωση καταδίκης της ΔΕΗ Α.Ε σε επικείμενο δικαστήριο σταματάει η εξορυκτική δραστηριότητα και δημιουργούνται νέα δεδομένα για την περιοχή.

Αυτό είναι προφανές ότι έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και σε εμάς τους ίδιους αλλά και στους εργαζόμενους μας. Με  δεδομένο ότι μέσω ημών εκπροσωπείται ένας αριθμός 10-11 χιλιάδων εργαζομένων και των οικογενειών τους που πλήττονται άμεσα από μια παρόμοια καταστροφική εξέλιξη εκφράζουμε την αγωνία μας και τον έντονο προβληματισμό μας. Τέτοια σοβαρά θέματα  που απειλούν τη μεγαλύτερη οικονομική δραστηριότητα της περιοχής και από τις μεγαλύτερες της χώρας απαιτούν τουλάχιστον υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους.

 

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΒΙΕΡ ΑΤΕ

ΓΑΙΑ ΑΤΕ

ΕΛΙΚΑ ΑΤΕΕ

ΙΝΤΕΡΚΑΤ ΑΕ

ΚΑΠΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕ

ΚΥΒΟΣ ΑΤΕΒΕΕ

ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ ΙΚΕ

ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕΒΕΕ

ΤΕΝΑ ΑΤΕΒΕ

ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *