“Ονειροdrama”: Ευχαριστήριο για την τεράστια επιτυχία της παράστασης “8 γυναίκες κατηγορούνται”

Θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης πέραν του προσδοκώμενου έτυχε και αυτή η θεατρική μας παραγωγή «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ», γεγονός που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε αλλά θεμελιώνει και τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Το ενδιαφέρον του κόσμου που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια αλλά κυρίως το ενθουσιώδες χειροκρότημα, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που συνεχίστηκε από την Πειραματική Σκηνή μας για τέταρτη φορά, με στόχο να πειραματιστούμε, να διαβούμε σε νέα μονοπάτια και μέσα από αυτά να αναδειχθούν νέες δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

Συστατικό στοιχείο αυτής της επιτυχίας ήταν η συντονισμένη προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν σε διάφορους τομείς, «αγκαλιάζοντας» με αγάπη αλλά και πάθος κι αυτό το εγχείρημα και  προσφέροντας από τον χρόνο, τη γνώση, την εμπειρία και… την ψυχή  τους.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους εσάς που μας τιμήσατε για άλλη μια φορά με την παρουσία σας. Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους, για τη στήριξη της προσπάθειας μας, που χάρη σε σας κατορθώνει να «ανθίζει» σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *