Κozanimedia: Ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΑΠΝ;

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, ακόμη και στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προέδρου του ΟΑΠΝ.

Σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις και πληροφορίες, ως πιθανότερος διάδοχος του παραιτηθέντος Γιάννη Τσιομπάνου φέρεται ο νυν αντιπρόεδρος Ζήσης Μάρας, δημοτικός σύμβουλος της “Ενότητας”.

Ωστόσο, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει και άλλο όνομα, ειδικά όταν η εν λόγω θέση “ανήκε” στην παράταξη του Κυριάκου Μιχαηλίδη, με βάση τη “διανομή” θέσεων ανάμεσα στις παρατάξεις Μαλούτα-Μιχαηλίδη-Σημανδράκου που συναποτελούν τη δημοτική αρχή του Δήμου Κοζάνης.

Ο ίδιος ο επικεφαλής της “Μετάβασης για το Δήμο Κοζάνης” που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιθυμούσε να αναλάβει την προεδρία μετά και την παραίτηση Τσιομπάνου, φαίνεται τελικά πως έκανε πίσω, μετά και από παροτρύνσεις συνεργατών του, με τους τελευταίους να σημειώνουν πως σε μια τέτοια περίπτωση ο Κυριάκος Μιχαηλίδης θα εμφανιζόταν ανακόλουθος με την αρχική του στάση πως ο ίδιος δε θα ανάλάμβανε καμία θέση ευθύνης, ως επικεφαλής της παράταξης.

ΠΑΝ.

2 comments for “Κozanimedia: Ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΟΑΠΝ;

  1. Άιντε αιντε
    13 Ιανουαρίου 2020 at 17:44

    Ε ναι του την χρωστάμε τη θέση του Μιχαηλίδη …Βρε άιντε παρατήστε μας με τους τριτοτεταρτους

  2. Τσιάμπρας
    15 Ιανουαρίου 2020 at 13:54

    ου Μπίτιας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.