Βόιο: Νέα ήττα Ζευκλή – “Πέρασε” ο προϋπολογισμός των Κοσμίδη-Γκερεχτέ -Σοβαρή προειδοποίηση της δημοτικής αρχής πως ο Δήμος δε θα μπορέσει να λειτουργήσει!

Δεν πέρασε ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η παράταξη του δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή, δια του υπεύθυνου αντιδημάρχου Γιώργου Μαγιάγκα, στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Ο συνδυασμός του Δημήτρη Κοσμίδη, κατέθεσε πρόταση, την οποία επεξεργάστηκε η Χρυσούλα Μαρκούση, με διαφοροποίηση σε αρκετούς κωδικούς του προϋπολογισμού, η οποία και υπερψηφίστηκε και από το συνδυασμό του Λαζάρου Γκερεχτέ.

Έτσι με ψήφους 14 υπέρ της πρότασης Κοσμίδη, 11 υπέρ της πρότασης Ζευκλή και δυο αποχές ο προϋπολογισμός πάει για έλεγχο στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Βοΐου Χρήστος Μυλωνάς, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους κωδικούς που διαφοροποιήθηκαν από την παράταξη Κοσμίδη, λέγοντας ότι υπάρχουν ανελαστικές δαπάνες που δεν γίνεται να αλλάξουν και πως δεν θα εγκριθούν.

Ο Γιώργος Μαγιάγκας είπε πως ο Δήμος Βοΐου δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει, γιατί ο προϋπολογισμός δε θα εγκριθεί με αυτές τις αλλαγές που προτάθηκαν,  και πως θα φτάσουμε στο Μάρτιο χωρίς προϋπολογισμό.

Σε κάποιες στιγμές υπήρξε ένταση στη συνεδρίαση,  ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου,  Αλέκος Ζιμπιλίδης ζήτησε από την κυρία Μαρκούση να περάσει έξω γιατί προσέβαλε τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο.

Τελικά υπήρξε διακοπή της συνεδρίασης και στην συνέχεια αφού δεν υπήρξε κοινός τόπος, έγινε η ψηφοφορία.

Δείτε τη συνεδρίαση από τη ζωντανή μετάδοση του  siera fm

εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.