Όλοι οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν και να έρθουν σε επαφή με τα ταξικά σωματεία και το ΠΑΜΕ

Τα καλυμένα στόματα έχουν φωνή!!
Δυναμώνουμε τις φωνές διεκδίκησης!
Μένουμε δυνατοί! Όχι σιωπηλοί!

 

Με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους και όλο το λαό δίνουμε τη μάχη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Είμαστε δίπλα στους υγειονομικούς που με όσα μέσα έχουν και χωρίς το αναγκαίο προσωπικό δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση της υγείας όλου του λαού. Ταυτόχρονα δίνουν και τη μάχη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που έχει φτάσει το σύστημα υγείας κυριολεκτικά στα όρια του πριν ακόμα και από αυτές τις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας.

Δίνουμε τη μάχη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ που αυτή τη περίοδο έχουν φτύσει κυριολεκτικά αίμα για να καταφέρουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες του κλάδου να έχουν αυτή τη περίοδο της κρίσης έσοδα πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ.

Ταυτόχρονα δίνουμε και τη μάχη της ενημέρωσης για να φτάσει η φωνή των εργαζομένων σε όλο και πιο πολλούς κόντρα σε όλο το κλίμα εφορίας και εθνικής ομοψυχίας που καλλιεργούν η κυβέρνηση  , η πλειοψηφία των ΜΜΕ και οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Εθνική ομοψυχία με τους μεγαλέμπρορους να έχουν πάνω από 500 εκατομμύρια έσοδα, τους επιχειρηματίες της υγείας να κερδίζουν νέα προνόμια όπως ο διπλασιασμός σε 1600 ευρώ από 800 που κόστιζε ένα κρεβάτι ΜΕΘ ενώ έπρεπε να επιταχθεί όλος ο ιδιωτικός τομέας για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών και  η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Όλοι οι εργαζόμενοι και όλος ο λαός έχει τη δυνατότητα να μαθαίνει και να ενημερώνεται τι πραγματικά γίνεται στους χώρους δουλειάς αλλά και να καταγγέλλει τις πρακτικές της εργοδοσίας είτε οι επιχειρήσεις λειτουργούν είτε όχι με τους παρακάτω τρόπους:

 

Κεντρικά στο ΠΑΜΕ

email: [email protected]

site: www.pamehellas.gr

webradio: https://pamehellas.gr/webradio

 

Στα σωματεία:

ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

6943969145 (Γιώργος)

Email: [email protected]

Facebook: Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης

 

Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Κοζάνης

6940418076 (Κώστας)

Email: [email protected]

Facebook: Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης

 

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ) Δυτικής Μακεδονίας

6987914477 (Σταύρος)

Email: [email protected]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.