Διαμαρτυρία για τα αδέσποτα στο Δρέπανο από τοπικό σύμβουλο – “Αυτή τη στιγμή η Κοινότητα μας έχει τουλάχιστον 30 μεγαλώσωμα και χωρίς τα κουτάβια. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι όλοι αγαπάμε τα ζώα αλλά ποιο πολύ αγαπάμε τα παιδιά μας, τους παππούδες μας και τους γονείς μας”

Προς το δημο κοζανης και όλους τους αρμόδιους του Δήμου. Περάσανε 10 μήνες και η δημοτική αρχή του Δήμου όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να βρει λύση για τα αδέσποτα αλλά αντιθέτως το πρόβλημα έχει πολλαπλασιαστή.Εδώ και περίπου δύο μήνες σχεδόν κάθε μέρα έχω ενόχληση τον Αντιδήμαρχο και την υπηρεσία του Δήμου που είναι υπεύθυνοι για την περισυλλογή τον αδεσποτον και κάθε φορά μία κενουργια δικαιολογία.Θέλω να ενημερώσω σε όλους ότι η Τκ Δρεπανου και όλοι εθελοντές που βοήθησαν για να καθαριστούν και να ομορφύνει η κοινότητα μας το κάνανε για τα παιδιά τους παππούδες και τους γονείς Της κοινότητας μας και όχι για να έρχονται και να αφήνουνε όλα τα αδέσποτα του Δήμου.

Αυτή την στιγμή η κοινότητα μας έχει τουλάχιστον 30 μεγαλώσουμα και χωργια τα κουτάβια. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι όλοι αγαπάμε τα ζώα αλλά ποιο πολύ αγαπάμε τα παιδιά μας τους παππούδες μας και τους γονείς μας. Παρακαλώ ος τοπικός σύμβουλος της Τ.Κ Δρεπανου να πάρετε άμεσα μέτρα ώστε να γίνει άμεσα η περισυλλογή τον αδεσποτον για να μη έχουμε κρούσμα από τα αδέσποτα. Υ.Γ οι κάτοικοι της Τ.Κ Δρεπανου έχουνε αγανάκτηση. .

ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τ. Σ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ .

1 comment for “Διαμαρτυρία για τα αδέσποτα στο Δρέπανο από τοπικό σύμβουλο – “Αυτή τη στιγμή η Κοινότητα μας έχει τουλάχιστον 30 μεγαλώσωμα και χωρίς τα κουτάβια. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι όλοι αγαπάμε τα ζώα αλλά ποιο πολύ αγαπάμε τα παιδιά μας, τους παππούδες μας και τους γονείς μας”

  1. Έλληνας
    29 Ιουνίου 2020 at 15:56

    Ποιος σας ακούει????????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.