Ο τοπικός σύμβουλος Δρεπάνου Δημήτρης Κορωνίδης διαμαρτύρεται για το 80% στα τιμολόγια του νερού


Εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή της ΔΕΥΑΚ στις 22 Ιουνίου ως κατεπείγον το χαράτσι 80% στο νερό. Η αδικία στο μεγαλείο της η τοπική κοινότητα Δρεπάνου θα συνεχίσει να πληρώνει το χαράτσι του 80% στο νερό και το χειρότερο είναι ότι το έργο της τηλεθέρμανσης που εδώ και τόσα χρόνια περιμένουμε απομακρύνεται χωρίς να μας έχουν εξηγήσει ακόμα τους λόγους. Λόγια λόγια λόγια ο κόσμος και ιδιαίτερα η τοπική κοινότητα Δρέπανο που τα τελευταία χρόνια είναι από τις πιο αδικημένες κοινότητες του δήμου Κοζάνης. Για ποιο λόγο η κοινότητα μας να συνεχίσει να πληρώνει το 80% του νερού αφού δήθεν με αυτά τα λεφτά θα γινόντουσαν κάποια έργα στο δήμο και ένα από αυτά είναι και η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΣΗ στην κοινότητα μας. Και μην αναφέρεται το έργο της αποχέτευσης γιατί ζούμε στο 2020 και είμαστε από τα λίγα χωριά δεν έχουν αποχέτευση. Παρακαλείται η οικονομική Επιτροπή της ΔΕΥΑ Κοζάνης να ξανά εξέταση το θέμα το 80% του νερού γιατί ο κόσμος της κοινότητάς μας και γενικά του δήμου Κοζάνης είναι αγανακτησμενος μεγάλη αδικία να πληρώνει ένα χαράτσι που προεκλογικά Όλοι Οι υποψήφιοι δήμαρχοι το βάφτιζαν άδικο και είναι άδικο. Τ. Σ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ Κορωνιδης Δημήτρης.

2 comments for “Ο τοπικός σύμβουλος Δρεπάνου Δημήτρης Κορωνίδης διαμαρτύρεται για το 80% στα τιμολόγια του νερού

  1. Θανάσης Καλλιανιώτης
    2 Ιουλίου 2020 at 09:23

    Εκτός από το 80% υπάρχουν και άλλοι φόροι στο νερό της Κόζιανης και το πιο ωραίο είναι ότι υπάρχει και ΦΠΑ πάνω στους φόρους! Σύνολο όλων των φόρων 600% επί της αξίας!

  2. Ασχετος
    3 Ιουλίου 2020 at 00:15

    Και γιατί να πληρώνω εγώ για Τ/Θ και αποχέτευσης στο Δρέπανο…η κοινότητα τι έκανε τόσα χρόνια??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.