ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Ολιγόωρη παράταση στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων


Παράταση λίγων ωρών παίρνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2020-2021.

Παρά το ότι ο αρχικός προγραμματισμός, όπως ανέφεραν πηγές της ΕΕΤΑΑ, ήταν να ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες αργά το βράδυ (και συγκεκριμένα μετά τις 23:00), τελικά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Έτσι, τα αποτελέσματα αναμένονται μεταμεσονύκτιες ώρες, ενώ οι ενστάσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά από αύριο, Παρασκευή 14 Αυγούστου, στο eetaa.gr.

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση από την ΕΕΤΑΑ των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους Παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2020 – 21 τα οποία η ΕΕΤΑΑ θα αναρτήσει στο eetaa.gr, τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ μετα την παράταση λόγω τεχνικών προβλημάτων που δόθηκε στις αιτήσεις τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ έπρεπε να αναρτηθούν στις 13 Αυγούστου (πλέον θα αναρτηθούν ξημερώματα Παρασκευής 14 Αυγούστου) και οι ενστάσεις θα διαρκέσουν απο 14 Αυγούστου εως και 18 Αυγούστου 2020.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ:

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τις πρώτες ημέρες υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλες/οι οι υποψήφιες/οι, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., παρατείνονται:

1. Η λήξη της ηλεκτρονικής υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στις 7/8/2020
2. Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων: στις 13/8/2020
3. Η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων: 14/8 – 18/8/2020, και ώρα 16:00.

www.dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *