Kozanimedia:Συνέβη στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσας – Ο ιερέας του χωριού ζήτησε από δασκάλους-γονείς και μαθητές να βγάλουν τις μάσκες για να ασπαστούν το σταυρό- Επέπληξε εκπαιδευτικό – Είπε πως “ο κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό”!

Απίστευτες, πραγματικά, εικόνες εκτυλίχθηκαν στον αγιαμό του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσα, το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, όταν ο ιερέας του χωριού ζήτησε από δασκάλους-γονείς και μαθητές να βγάλουν τις μάσκες μέσα στον αύλειο χώρο!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και γονείς, ο παπά-Νικόλας επέπληξε και εκπαιδευτικό, ο οποίος”τόλμησε” να κρατήσει τη μάσκα του, όταν ο πρώτος πήγε να τον “αγιάσει” με τον ιερέα να λέει πως “ο κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό”!

Το ίδιο είπε, μάλιστα, ο ιερέας και στους μαθητές, ζητώντας τους να “μη φοβούνται” και να βγάλουν τις μάσκες, αν και, φυσικά, δεν είχε κανένα τέτοιο δικαίωμα!

Όπως αναφέρουν γονείς μαθητών στο Kozanimedia, ο ιερέας κάλεσε τους μαθητές “να προσκυνήσουν το σταυρό”, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο του κορωνοϊού, με την πλειοψηφία, πάντως, γονέων και εκπαιδευτικών να μην αντιδρούν!

Σύμφωνα με κατοίκους της Καρυδίτσας, που μίλησαν στο Kozanimedia, ο ιερέας Νικόλαος Παπανικολάου είναι εδώ και καιρό από τους λεγόμενους “αρνητές της μάσκας”, κάτι που επανααμβάνει, σε κάθε ευκαιρία.

Σύμφωνα με αλλους κατοίκους της Καρυδίτσας, που μίλησαν στο Kozanimedia μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, ο ιερέας ζήτησε από τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να βγάλουν τις μάσκες, μόνο για να ασπαστούν το σταυρό.

30 comments for “Kozanimedia:Συνέβη στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσας – Ο ιερέας του χωριού ζήτησε από δασκάλους-γονείς και μαθητές να βγάλουν τις μάσκες για να ασπαστούν το σταυρό- Επέπληξε εκπαιδευτικό – Είπε πως “ο κορωνοϊός δεν κολλάει αν φιλήσεις το σταυρό”!

  • Ντροπή σε όλους σας όσους τον κατακρίνετε επειδή έκανε το σωστό και το αυτονόητο. Άμα είστε άπιστοι μην αφήνετε τα παιδιά σας να φιλήσουν Τον Σταυρό είναι απλό, άμα πιστεύετε Στον Θεό δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε αλλιώς τι πίστη είναι αυτή; Πρόβατα καθίστε και φατε ότι σας ταιζει η τηλεόραση. Και ντροπή στον κάθε δημοσιογράφο που ψάχνει ευκαιρία να βγάλει τη χολή του.

  • Ζούμε μια πανδημία είναι κακό η όχι σκοτώνει η όχι δεν μας νοιάζει…. Όλοι αυτοί που δέχτηκαν είναι μέχρι να δουν το.παιδι τους στην εντατική να ζητάει οξυγόνο !!!! .. μια στο εκατομμύριο ένα παιδί να πάει εκεί τότε θα σοβαρευτουν .. δεν τον σώζει ούτε ο Θεός ούτε κανείς

   • Άμα εσύ πιστεύεις ότι δεν σώζει Ο Θεός φόρα μάσκα και κάνε ότι νομίζεις ότι είναι σωστό δικαίωμα σου, για όσους πιστεύουμε το αντίθετο επίσης δικαίωμα μας, σου εύχομαι όμως να μην σου έρθει δύσκολη στιγμή όπου η ανθρώπινη παρέμβαση θα είναι αδύνατη, τότε να σε δω πως θα παρακαλάς Τον Θεό που τώρα αμφισβητεις.

 1. Μπράβο στον παπά Νικόλα.Δεν υποχρέωσε κανένα μας να χαιρετίσουμε τον Σταυρό.Οσο για τα παιδιά όλοι οι γονείς ήμασταν εκεί οποίος ήθελε μπορούσε να αντιδράσει και να μην αφήσει το παιδί του να χαιρετήσει αν κάποιος διαφωνουσε.Δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό που έκανε ο παπάς.ολα τα παιδιά παίζουν κάθε απόγευμα μαζί στο σχολείο και στην πλατεία από το Σταυρό θα κολλήσουν κορονοιο;ψεύτες και συκοφάντες ψάχνεται αφορμή για να προσβάλετε τα Θεία!!ο Κύριος θα μας σώσει από αυτό που περναμε και όχι τα κανάλια με τα ψέματα τους και τις υπερβολές τους.και πάλι μπράβο στον παπά μας!!! Άξιος!!!!

 2. Το χατίρι της κεραμεως κ των λοιπών δε θα γίνει!!! Αν βάλετε πρώτα εσείς μάσκα στο στούντιο τότε έχετε δικαίωμα να μιλήσετε!!

 3. Πέστε στον τυπολάτρη δημόσιο υπάλληλο εκπαιδευτικό που τήρησε και σεβάστηκε τον νόμο και σύμφωνα με την Κ.Υ.Α φορούσε την μάσκα του όπως προβλέπεται, όταν σε λίγους μήνες η αρμόδια υπουργός του, Εθνικής Παιδείας, του κόψει τουλάχιστον 200 με 300 ευρώ τον μισθό του λόγω της οικονομικής ύφεσης εξαιτίας του ιού, μην τυχόν και αρχίσει να παρακαλάει τον Θεό να τον βοηθήσει και τον Σταυρό του Χριστού να τον ελεήσει για να ταίσει την οικογένειά του. Διάλεξε πλευρά.Την πλευρά του νόμου των ανθρώπων.Αλλά να κρατήσει την μάσκα του και έτσι με φιμωμένο στόμα να μην βγάλει κιχ.Άλλοι οι νόμοι του Θεού και άλλοι των ανρθώπων.Διαλέγουμε ελεύθερα και πληρωνόμαστε ανάλογα.

 4. Ο γραφών ως είθιστε συνεχίζει τον καταπέλτη ανακριβειών και fake news κατά της εκκλησίας αλλά και των λειτουργών της !!! Παραπληροφόρηση στο έπακρον … αλλά συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια !!! Μάθετε λοιπόν κύριε δημοσιογραφίσκε ( αμφιβάλω εάν κατέχετε κάποιο πτυχίο παρά μόνο στο περιβόητο σταθμό που είναι ως γνωστών συνεχιστής των ανακριβειών σας ) ότι κανεις δεν επέβαλε τίποτα και σε κανέναν γονείς ήταν παρών και χωρίς καμία αντίδραση , επίσης σε φιλικό τόνο έγιναν όλα όσα γράφεται που προσωπικά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο !!! Κριμα !!! Μπράβο στον παπά Νικόλα μας και λύπη στο συγκεκριμένο δημοσίευμα !!!

 5. Καλό μεσημέρι σε όλους σας..αυτά τα οποία υποθηκαν δεν είναι ούτε μια αλήθεια σας παρακαλώ πολύ αμέσως να ζητήσετε συγνώμη γιαυτα που γράψατε και αμέσως να κατέβει η δημοσίευση σας..γιατί είναι μόνο μια κακή δυσφήμηση του χωριού μας και τίποτα άλλο παρακαλώ πολύ όπως συμφωνήσετε με τα παραπάνω…..εκτός εάν έχετε αποδηξεις γιαυτα που λέτε..αλλιώς είστε ένας ψεύτης ….

 6. και εάν υπάρχουν και ορθογραφικά λάθη είναι το ότι δεν πήγα και πανεπιστήμιο βλέπω όμως και ακούω καλά ακόμα..γιατί ήμουν στο προαύλιο του σχολείου μαζί με όλους τους άλλους γονείς εσείς δεν ήσασταν εκεί..η μήπως ήσασταν…γι’αυτό σας ζητάω να κατεβάσετε αμέσως αυτό το άρθρο σας είναι τα πάντα ψέματα…

 7. Θα έπρεπε εσάς που επικροτείτε παραβατική συμπεριφορά, όχι να σας βάζουμε πιπέρι στη γλώσσα αλλά να τρώτε και ένα προστιματάκι έτσι για να καταλάβετε επιτέλους ότι δεν μπορείτε να κάνετε και να λέτε ότι θέλετε !!!
  Μετά τα στοματάκια σας θα μίκραιναν δια μαγείας και ο κόσμος θα τηρούσε αυτά που έπρεπε !
  Λυπάμαι γιατί όλοι εσείς που έχετε ως δεύτερη φύση σας την αντίδραση, έπρεπε να σας έχουν κλείσει μέσα.

  Φυλακή χωρίς μα και μου !

 8. Μάθε πρώτα τι έγινε και μετά να μιλάς.Θρασυτατοι όλοι σας που ακούτε κάτι από έναν και κατευθείαν να το βγάλετε αντί να ψάξετε καλύτερα τι έγινε.ΝΤΡΟΠΗ.Μονο με τους ιερείς και τις εκκλησίες ξέρετε να τα βάζετε, ευτυχώς είναι και αυτοί και κρατάνε την θρησκεία μας.ΑΞΙΙΣ ΠΑΠΑΝΙΚΌΛΑ

 9. Το πρόβλημα λοιπόν κ.Πλιάτσιο είναι πολύ βαθύτερο και πολύ πιο σοβαρό από το πώς συμπεριφέρεται ο κάθε ιερέας…Αλήθεια όλοι εσείς που βρίζετε και κατηγορείτε τον κ.Πλιάτσιο πιστεύετε σοβαρά ότι δεν είχε τι να κάνει κι είπε ας κάνω λίγη πλάκα με τη Σπούρτα σήμερα…. η ουσία είναι ότι τα μέτρα για την πανδημία πάνε περίπατο …κι υπεύθυνοι είμαστε όλοι μας κι όχι μόνο ο ιερέας… η πίστη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός .Μπορεί να πιστεύω το ίδιο με τον ιερέα αλλά μπορώ να είμαι υπεύθυνος μόνο για τον εαυτό μου…μπορεί να πιστεύω ότι εγώ δεν θα κολλήσω κορονοϊό από το Σταυρό αλλά όταν υπάρχει μια τόσο σοβαρή κατάσταση, ,οφείλουμε να τηρούμε τις οδηγίες που δίνει η επιστημονική κοινότητα ,η πολιτεία αλλά ακόμη και η ίδια η εκκλησία επίσημα Δεν είναι καιρός ούτε για παλικαρισμούς ούτε για ανούσιες αντιπαραθέσεις …τα πράγματα είναι σοβαρά …

  • Ναι καλά το είπες δεν είχε τι να κάνει έτσι ακριβώς,γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα ξέρουν όλοι οι γονείς καλύτερα αλλά ασχολείται με πράγματα με το παραμικρό και έτσι διχάζει τον κόσμο.Αλλα βέβαια τροφή θέλει ο καθένας για να κατηγορήσει

  • Ναι η πίστη είναι προσωπική υπόθεση, σ’αυτη όμως καλούμαστε να δώσουμε εξετάσεις και αν πιστεύεις το αντίθετο δικαιωμα σου, αυτός όμως είναι ο λόγος που πλέον διχάζεται ο κόσμος γιατί υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν πραγματικά και αυτοί που λένε ότι πιστεύουν και βάζουν την επιστήμη και τους πουλημένος ειδήμονες πάνω από Τον Θεό που ταιζουν ψέματα και τρομάζουν τον κόσμο, ναι υπάρχει ένας ιός, μήπως όμως είναι η πρώτη φορά; υπήρξαν χειρότεροι και ξέρεις πως αντιμετωπίστηκαν;με λιτανείες!ναι πρέπει να προσέχουμε όμως μη φτάνουμε στα όρια της παρακρουσης!η μάσκα δεν κάνει καλό σ’αυτον τον βαθμό χρήσης, κοίτα γύρω σου λίγο κάθε μέρα που παίζουν τα παιδιά και που τρώνε από το ίδιο κουτάλι.η προστασία πρέπει να υπάρχει πάντα γιατί πρέπει να υπάρχει πρώτα απ’όλα προσωπική υγιεινή, κάτι που πολλοί δεν τηρούσαν και ξαφνικά τους έπιασε ο καημός γιατί αυτοί δεν έχουν καν μια στοιχειώδη μόρφωση. Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος ήταν ο ιερέας επειδή κάποιοι ενδεχομένως έχουν πρόβλημα μαζί του και βρήκαν την ευκαιρία,άμα έχουν κοτσια και πιστεύουν ότι έχουν δίκιο ας βγουν να πουν εμείς δώσαμε την είδηση. Και ο κύριος Πλιατσιος και ο κάθε δημοσιογράφος θα πρέπει να ασχολουνται με τα πραγματικά γεγονότα.

   • Συμφωνώ απόλυτα.Κάθονται τα κορόιδα και ξοδεύουν δις για ν’ ακαλύψουν φάρμακα και θεραπείες για διάφορες ασθένειες,ενώ με μια λιτανεία λύνεται το πρόβλημα.Αν μάλιστα ακολουθήσει κι ένας γερός ψεκασμός με αγιασμό,όχι μόνο κορωνοϊός δεν θα απομείνει αλλά ουτε διάολος,ούτε τρίβολος.

    • Κορωνοιο μπορεί να μας ψεκασουν αγιασμό με τίποτα, γι’αυτο φτάσαμε εδώ! Κάποιοι επιμένουν να πιστεύουν ότι όλοι αυτοί που επιβάλλουν τα μέτρα θέλουν το καλό μας, ας γελάσω…τα μόνα που θέλουν είναι να ξεκανουν όσους περισσότερους μπορούν και αυτούς που θα απομείνουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο τους. κι αυτό με τη μάσκα είναι η αρχή όσων θα ακολουθήσουν, ότι μας λένε θα το κάνουμε

 10. Ελα Παναγιώτη,που κάνεις τον ανήξερο….Αυτοί που επιβουλεύονται τον εξυπνότερο λαό του κόσμου,τους αγαπημένους της Παναγίας και του Χριστού κλπ,κλπ.Μερικές φορές τους ζηλεύω τους πιστούς.Εχουν τις πιό απλές απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα…και τις πιστεύουν κιόλας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *