Κοzanimedia: Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε σχολική μονάδα της Δυτικής Μακεδονίας -Θετική εργαζόμενη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας-Η ανακοίνωση του σχολείου

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε σχολική μονάδα της Δυτικής Μακεδονίας είναι, πλέον, γεγονός

Θετική στον ιό βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, εργαζόμενη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας, η οποία, ανήκει στο λεγόμενο “ειδικό βοηθητικό προσωπικό” και ήταν ήδη προληπτικά σε καραντίνα, λόγω σύνδεσης με άλλο, ήδη υπάρχον κρούσμα

Η ανακοίνωση του σχολείου έχει ως εξής:

“Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, 16/09/2020 ενημερωθήκαμε για θετικό κρούσμα COVID-19 σε ένα μέλος του προσωπικού του σχολείου μας, το οποίο βρίσκεται σε καραντίνα από τις 09/09/2020.

Το συγκεκριμένο μέλος δεν ήρθε σε επαφή με τους μαθητές καθώς ήταν ήδη σε καραντίνα όταν έγινε ο αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Για προληπτικούς λόγους σήμερα θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των ΙΑΤΡΩΝ του ΕΟΔΥ:

  • το μέλος του σχολείου που βρέθηκε θετικό θα παραμείνει σε καραντίνα μέχρι τις 24/09/2020.
  • το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά συνεχίζοντας να τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας για την μη διάδοση του ιού.”

 

3 comments for “Κοzanimedia: Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε σχολική μονάδα της Δυτικής Μακεδονίας -Θετική εργαζόμενη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας-Η ανακοίνωση του σχολείου

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ενήργησαν οι Υπεύθυνοι του Σχολείου και Συνάδελφοί μου από παλιά, όπως και οι Γιατροί κι άφησαν στο Σπίτι τη συντοπίτισσά τους… και ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ το Σχολείο για τον ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ αυτό λόγο!

    ΟΜΩΣ ο Τίτλος είναι ΜΟΝΟ και ΔΕΝ αναφέρει ότι το Σχολείο θα λειτουργήσει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ πάνω πάνω, ώστε να είναι Πλήρως Αντικειμενικός! ΓΙΑΤΙ???

  2. Η ειδικότητα είναι “ειδικό βοηθητικό προσωπικό” και όχι απλά βοηθητικό προσωπικό ,ούτε καθαρίζει ούτε γυαλίζει το σχολείο, ανήκει κανονικά στο σύλλογο του σχολείου και αποκαλείται συνάδερφος μιας και υποστηρίζει παράλληλα με την δασκάλα ένα παιδάκι μέσα στην τάξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *