Kozanimedia: Aπίστευτες σκηνές την Κυριακή μέσα στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου – Ο μητροπολίτης Παύλος κάλεσε τους πιστούς να φωνάξουν “Ζήτω το Έθνος-Ζήτω η Ελλάδα μας-Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις μας -Ζήτω η Χωροφυλακή” -Τους επέπληξε γιατί δε φώναζαν δυνατά! – “όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και τραγωδίες, οι Ευρωπαίοι ήταν επάνω στα δέντρα και στις χοιροκαλύβες” – Βίντεο

Πραγματικά απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, με τον μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο (μετά από ένα κήρυγμα περί ιστορίας και Τούρκων) να καλεί τους παριστάμενους πιστούς να αναφωνήσουν “Ζήτω το Έθνος-Ζήτω η Ελλάδα μας-Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις μας -Ζήτω η Χωροφυλακή-Οι γιατροί μας”!

Μάλιστα, ο ίδιος επέπληξε τους παριστάμενους, διότι δε φώναξαν με ιδιαίτερο ζήλο τα “ζήτω” λέγοντας “Γιατί δε φωνάζετε; Δεν το αγαπάτε (το έθνος);”!!!

Να σημειωθεί πως μεταξύ των παρισταμένων ήταν οι βουλευτές Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Στάθης Κωνσταντινίδης και Γιώργος Αμανατίδης (με τον πρώτο να φαίνεται να φωνάζει τα “Ζήτω”!), ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας και εκπρόσωποι της τοπικής στρατιωτικής ηγεσίας.

Επίσης, στο ίδιο, μεγάλη διάρκειας κήρυγμα, ο μητροπολίτης ανέφερε πως  “Αγαπάμε την Ευρώπη, αλλά εμείς φτιάξαμε την Ευρώπη. Όταν είπα κάποτε, από αυτή τη θέση, πως, όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και τραγωδίες, εκείνοι ήταν επάνω στα δέντρα και στις χοιροκαλύβες, κάποιος δημοσιογράφος πήρε και έκανε ολόκληρο πρωτοσέλιδο ότι είμαι ρατσιστής, σωβινιστής και εθνικιστής! Αν έτσι ονομάζεται η αγάπη για την πατρίδα, η θυσία και το αίμα για την πατρίδα, τότε ναι, ας με χαρακτηρίζουν όπως θέλουν! Εμείς εκεί στον Μοριά, εκεί στα Καλάβρυτα, σηκώσαμε το λάβαρο να πάμεμέχρι την Πόλη και την Αγιά Σοφιά! Και οι προδότες Έλληνες μας κράτησαν, για την εξουσία, μέχρι τον Σπερχειό!”

 

Δείτε το βίντεο μετά το 3:35:00:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Uq1VTB-llDA

11 comments for “Kozanimedia: Aπίστευτες σκηνές την Κυριακή μέσα στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου – Ο μητροπολίτης Παύλος κάλεσε τους πιστούς να φωνάξουν “Ζήτω το Έθνος-Ζήτω η Ελλάδα μας-Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις μας -Ζήτω η Χωροφυλακή” -Τους επέπληξε γιατί δε φώναζαν δυνατά! – “όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και τραγωδίες, οι Ευρωπαίοι ήταν επάνω στα δέντρα και στις χοιροκαλύβες” – Βίντεο

 1. ΜΠΡΑΒΟ!!!! στον Μητροπολίτη!!! Αφού οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτα και δεν φωνάζουν και κοντεύουν να τα διαλύσουν όπλα. καλά κάνει αυτός μπας και γίνει κάτι!!

 2. Καραγκιοζλίκια.Θυμίζει δημοτικό σχολείο στην εποχή της χούντας,όπου ο έρμος ο δημοδιδάσκαλος στο τέλος της γιορταστικής επετείου βροντοφώναζε παρόμοια συνθήματα και τα επαναλαμβάναν,θέλοντας και μη,οι παρευρισκόμενοι.Υγ:Το ”ζήτω η επανάστασις της 21ης Απριλίου” το ξέχασε;

  • Θα ήθελα ειλικρινά να μας πει σε ποιο ακριβώς ευαγγέλιο αναφωνεί ο Χριστός «ζήτω η χωροφυλακή»;
   Μήπως εννοεί τους γραμματείς και φαρισαίους; Μήπως τους φύλακες του Ναού;
   Είναι απλά ντροπή. Και εάν τα έλεγα αυτά σε άλλο κράτος δυτικής χώρας απλά θα έπαυε να μισθοδοτείται από αυτό

 3. Ζήτω η Πυροσβεστική μας,ξέχασε να πει!! Αυτή που συντάσσει πορίσματα για εμπρησμούς εκκλησιών,όπως αυτή της Αιανής και ο δεσπότης έκανε (και κάνει) την πάπια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *