Ευτυχώς που κάποιος μας σκέφτεται (Toυ Γιάννη Σιδέρη)

Προσωπικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γεώργιο Βαβλιάρα και γενικά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την οργάνωση των διασκέψεων για την ανάδειξη του παραγόμενου πλούτου της περιοχής μας μέσα από επιχειρηματικές ευκαιρίες, που πραγματικά το έχει ανάγκη ολόκληρη η Ελλάδα.

Φίλε Γιώργο, αν και διαφωνώ βάσει της ιδεολογίας μου, με αυτό το μοντέλο ανάπτυξης, ωστόσο ομολογώ ότι είναι η μοναδική λύση για να σωθούν και να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις μας.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση Τραπεζών και όχι κρατών και γενικά η παγκοσμιοποίηση μας έχουν σχεδόν αλυσοδέσει , ξεφτιλίζοντας σχεδόν κάθε ανθρώπινη αξία.

Πιστεύω ότι αυτή η πρωτοβουλία σας θα ξαναενεργοποιήσει το συνδικαλιστικό κίνημα αλλά με αληθινούς συνδικαλιστές και όχι με κυβερνοχομπίστες που είναι μόνο για μεγαλοπρεπή συνέδρια και για κοπή βασιλόπιττας. Όπως και μεταπολεμικά μέχρι και σήμερα όλο το πολιτικό σύστημα εξυπηρετούσε προσωπικές φιλοδοξίες με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Γιάννης Σιδέρης
Αρτοποιός Κοζάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *