“Καλό Παράδεισο Άγιε…Καλό παράδεισο Μιχάλη…” – Το συγκινητικό κατευόδιο αναγνώστριας του Kozanimedia για τον αγαπητό “Άγιο” που χάθηκε στο τροχαίο δυστύχημα κοντά στον Βαθύλακκο

Οι Άγιοι μετα θάνατο και οι Άγιοι εν ζωή….. Είμαστε όλοι εμείς που προσπαθούμε με νηστείες και προσευχές να φτάσουμε το θείο και συνέχεια νομίζουμε ότι φτάνουμε αλλά όλο και χάνουμε το δρόμο…..

Δίνουμε βάση σε όλα αυτά που νομίζουμε ότι θα σωθεί η ψυχή μας αλλά όλο και την καταδικαζουμε…. Είναι και όλοι αυτοί που ζούνε Άγια κάθε μέρα χωρίς προσευχές αλλά ταιζοντας αδέσποτα απο το λίγο φαΐ τους…. Χωρίς νηστείες γιατί θα φάνε ότι έχουν και αν έχουν…. Θα τους διώχνεις απο δίπλα σου ωσ κάτι μολυσματικό και δεν θα σου απαντήσουν ποτέ….

Θα είναι αυτοί που όντως θα τους νοιάζει να έχουν ένα χιτώνα και αυτός θα είναι αρκετός για να βγάλουν χειμώνα….. Αυτοί οι άνθρωποι που τους επιλέγει ο Θεός να μας διδάξουν αλλά εμείς γυρνάμε πλάτη νηστευοντας και προσέχοντας για σωτηρία της ψυχής…. Ένας τέτοιος άνθρωπος έφυγε σήμερα απο αυτούς τους Άγιους εν ζωή….

Καλό Παράδεισο Άγιε…..Καλό παράδεισο Μιχάλη….

 

AΝΩΝΥΜΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *