Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για την Άννα Διαμαντοπούλου και τον ΟΟΣΑ: “Το μέλλον του πολιτικού μας χώρου δεν κρίνεται από το πόσοι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και πόσοι πήγαν ή αξιοποιούνται από τον Μητσοτάκη, αλλά από την ικανότητα μας να διατυπώσουμε λόγο ειλικρινή, καθαρό και φυσικά προοδευτικό για όλα αυτά που έρχονται”

Συγχαρητήρια ειλικρινή στην Αννα Διαμαντοπούλου και ευχές από καρδιάς να αναλάβει την ηγεσία του Ο.Ο.Σ.Α. Είναι σημαντικό για την πατρίδα μας να τα καταφέρει και οι συμπατριώτες της έχουμε ένα λόγο παραπάνω να μοιραζόμαστε τη χαρά και την αγωνία για μια τέτοια εξέλιξη.
Σχετικά με τις πολιτικές προεκτάσεις και επειδή γράφονται τις τελευταίες ώρες πολλά θέλω να κάνω ένα σύντομο σχόλιο. Όχι για τον πρωθυπουργό, την Αννα ή τη…”συγκυβέρνηση”, αλλά για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ που έχει την τιμητική του για πολλοστή φορά.
Το μέλλον του πολιτικού μας χώρου δεν κρίνεται από το πόσοι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και πόσοι πήγαν ή αξιοποιούνται από τον Μητσοτάκη, αλλά από την ικανότητα μας να διατυπώσουμε λόγο ειλικρινή, καθαρό και φυσικά προοδευτικό για όλα αυτά που έρχονται.
Η πανδημία προκάλεσε μια ρωγμή στον ιστορικό χρόνο από όπου ξεπρόβαλε μια νέα ιεράρχηση προτεραιοτήτων, μια νέα πολιτική ατζέντα. Η εκ νέου τοποθέτηση των ορίων μεταξύ κράτους και αγοράς είναι αναπότρεπτη και συνιστά μεγάλη αλλαγή, δεν είναι όμως η μόνη. Η κλιματική αλλαγή και οι ανισότητες είναι το πεδίο στο οποίο θα δοκιμαστεί τα επόμενα χρόνια η πολιτική και κάθε πολιτική οντότητα ξεχωριστά. Η στήριξη της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας έχει σήμερα επείγουσα προτεραιότητα, όμως την ίδια στιγμή πρέπει να δρομολογηθούν μεγάλες αλλαγές γι’ αυτά που είναι ήδη εντός των πυλών.
Για να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα:
Εκεί θα κριθούμε όλοι, στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών, εκεί θα κριθεί το μέλλον της χώρας και η επιτυχία της Αννας μόνο θετικά μπορεί να συμβάλει στα επερχόμενα.

2 comments for “Ο Πάρις Κουκουλόπουλος για την Άννα Διαμαντοπούλου και τον ΟΟΣΑ: “Το μέλλον του πολιτικού μας χώρου δεν κρίνεται από το πόσοι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και πόσοι πήγαν ή αξιοποιούνται από τον Μητσοτάκη, αλλά από την ικανότητα μας να διατυπώσουμε λόγο ειλικρινή, καθαρό και φυσικά προοδευτικό για όλα αυτά που έρχονται”

 1. Αχ καρεκλιτσα…καρεκλιτσα…
  είσαι πολύ γλυκιά…
  να σε είχα πάλι ..αχ για λιγάκι..
  αχ τι τρελή χαρά…

  Χρώμα..αδιάφορο..
  Χρήμα .. άφθονο

 2. Σε κάποια άλλη χώρα,με άλλους πολιτικούς,αυτό θα ήταν μιά φυσιολογική πράξη.Στη δικιά μας την περίπτωση,γνωρίζοντας μέσες άκρες το ποιόν των πολιτικών προσώπων μας,μοιάζει με επιβράβευση.Η πως το μητσοτακέικο δεν είναι αχάριστο στους φίλους και ομοίους του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *