Η Θένια Ελευθεριάδου από τα Βιβλιοπωλεία “Πάπυρος’’ μας ενημερώνει για το καλό εκπαιδευτικό παιχνίδι

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για την εβδομάδα 19/10/2019 -24/10/2020. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση ανάφερετε στο κατάστημα μας ότι είδατε το άρθρο στο kozanimedia.gr.

Djeco κολάζ ‘Ζωάκια’

Τέσσερα ζωάκια σας περιμένουν να τους δώσετε μορφή. Κατασκευές-κολλάζ από την εταιρία Djeco με βιβλιαράκι οδηγιών. Πρωτότυποι συνδυασμοί που εξάπτουν την φαντασία των παιδιών και αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους. Διαστάσεις: 33x23x40 εκατοστά

ΗΛΙΚΙΑ: Από 3 ετών εώς 8.
ΤΙΜΗ: 16,70€


Viga Ξυλινος γερανος 37εκ

Ο γερανός της εταιρίας Viga μπορεί να εξάψει την φαντασία και να βοηθήσει στην δημιουργία ενός θέματος πάνω στα πλαίσια του παιχνιδιού! Μπορείτε να ρυθμίσετε την θέση από το κουβούκλιο οπού τοποθετείται η φιγούρα παιχνιδιού. Στο μπροστά μέρος υπάρχει γάντζος για να μπορούν οι μικροί μας φίλοι να σηκώνουν τα βαριά αντικείμενα. Είναι κατασκευασμένος από φυσικό ξύλο και τα χρώματα του είναι μη τοξικά και έχουν βάση το νερό. Κατάλληλο από 2 έως 6 ετών.

ΗΛΙΚΙΑ: Από 2 εώς 4 ετών.
ΤΙΜΗ :25,20€


Ludattica Giant Puzzle – Παζλ γίγας: Γενέθλια

Παζλ, εξαιρετικής ποιότητας, 48 μεγάλων κομματιών. Συνθέστε το γιγαντιαίο αυτό παζλ και γιορτάστε τα γενέθλια του μικρού προβάτου, διασκεδάστε με αυτό και τους φίλους τους και ευχηθείτε του χρόνια πολλά. Διαστάσεις παζλ: 100 x70 cm.

ΗΛΙΚΙΑ : Από 3 ετών και άνω.
ΤΙΜΗ: 18,90€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *