Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης: Μια από τις καλύτερες πίστες Motocross στην Ελλάδα, η πίστα των Πετρανών, είναι εδώ και χρόνια ανενεργή


Την πίστα Motocross, στα Πετρανά, ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης κάνει ενέργειες να επαναλειτουργήσει σε μια προσπάθεια προώθησης του αθλητισμού αλλά και του τουρισμού στην περιοχή. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση από τον πρόεδρο του Ομίλου Μάκη Μπαλή εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου:

“Μια από τις καλύτερες πίστες Motocross στην Ελλάδα, η πίστα των Πετρανών, είναι εδώ και χρόνια ανενεργή. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι,όμως το αποτέλεσμα είναι ένα.Δεν υπάρχει προστατευμένος χώρος προπόνησης των αθλητών,δεν προωθούνται παιδιά με ταλέντο,δεν αναδεικνύεται το άθλημα και δε διεξάγονται αγώνες.Αυτο μόνο κακό μπορεί να είναι σε μια περιοχή που ήδη νιώθει τις συνέπειες της απολιγνιτοποιησης.
Το ΔΣ του Ο.ΔΙ.ΚΟ προσπαθεί για τη νομιμοποίηση της αλλά χρειαζόμαστε και τη βοήθεια των αρμόδιων.Ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί η λύση και επιτέλους σε αυτό το στολίδι,στο Μοτοσυκλετιστικο Πάρκο των Πετρανών,να ακουστούν και πάλι αναμμενοι κινητήρες και όμορφοι ήχοι από εξατμίσεις.
Με εκτίμηση το ΔΣ του Ο.ΔΙ.ΚΟ.”

4 comments for “Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης: Μια από τις καλύτερες πίστες Motocross στην Ελλάδα, η πίστα των Πετρανών, είναι εδώ και χρόνια ανενεργή

  • Ο καθένας φέρει δικαίωμα γνώμης και άποψης όμως η παραπάνω ανάρτηση δεν συμβαδίζει με τα λεγόμενά σας .καλημέρα

  • Η στερεοτυπική αντιμετώπιση της μηχανής και κατ’ επεκτασιν του συλλόγου είναι κάτι που δυστυχώς υπομένουμε και προσπαθούμε να αλλάξουμε.

   Ο Σύλλογος έχει προβεί σε πολλές πολιτιστικές ενέργειες που αναπόφευκτα δεν φτάνουν στα ώτα μη ακουώντων.

   Όσοι μπορούν έχουν όρεξη και μεράκι ας βοηθήσουν στην προσπάθεια , οι υπόλοιποι ας παραμείνουν στην αφάνεια του ανώνυμου κριτικού.

 1. Χαχαχαχαχα έτσι!
  Μπύρες, σουβλάκια, πανελλήνιες συγκεντρώσεις, πανελλήνιους αγώνες, εκδρομές ημερισιες, εκδρομές διήμερες, αιμοδοσίες, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, οικονομική ενίσχυση σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη κτλ….όλα εθελοντικά με πολύ τρέξιμο και με πολύ προσωπική εθελοντική προσπάθεια στεροντας χρόνο από τής οικογένειες και την προσωπική μας ζωή!
  Εσεί που ήσουν κύριε ninja???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *