Γιατί δεν κλείνουν τα σχολεία σε Κοζάνη και Καστοριά – “Δεν υπήρχε ζήτημα διασποράς από μαθητή σε μαθητή” λέει ο Στέλιος Πέτσας – “Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αυξήσουμε τις προσλήψεις στην Παιδεία για να μην έχουμε πρόβλημα στελέχωσης ενόψει του κορονοϊού”

Για τα σχολεία και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας εξηγώντας γιατί δεν αποτελούν τη μεγαλύτερη ανησυχία αυτή τη στιγμή ως εστίες κορονοϊού. Όπως είπε χαρακτηριστικά “εμείς βλέπουμε συνεχώς την κατάσταση και με το ηλικιακό προφίλ και με τις εστίες και αναλύουμε τα δεδομένα ώστε να προβλέπουμε και λίγο την εξέλιξη των επόμενων ημερών”.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, “στα σχολεία δεν υπήρχε ζήτημα διασποράς από μαθητή σε μαθητή. Είναι πολύ περιορισμένα τα κρούσματα και όποια κρούσματα υπήρξαν ήταν από έξω προς τα μέσα, όταν δηλ. ένας μαθητής ή ένας εκπαιδευτικός τον έφερνε στο σχολείο και όχι επειδή υπήρξε διασπορά από μαθητή σε μαθητή. Επίσης κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αυξήσουμε τις προσλήψεις στην Παιδεία για να μην έχουμε πρόβλημα στελέχωσης ενόψει του κορονοϊού”.

https://www.enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *