“Ακούω κάποιους να κατηγορούν τις επιχειρήσεις για την εξέλιξη του ιού στην πόλη. Και σκέφτομαι εγώ τώρα… Στη δική μου επιχείρηση δεν συνωστιστηκαν ποτέ, όχι 20 άτομα αλλά ούτε 3 και 4! – (Tης Αθανασίας Γκουρτζιούμη)

 Δικαστήρια. Πρωτοδικείο. 9 και μισή το πρωί. Η αναγκαστική παρουσία μου εκει για συμπληρωση αίτησης. ΠΟΥΘΕΝΑ αντισηπτικό να βαλω στα χέρια μου!! Στη δική μου επιχείρηση η ύπαρξη του για ‘το κοινό’ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!!! Αν δεν… πρόστιμο!
2️⃣ Εθνικη Τράπεζα. Παύλου Μελα (δεν έμεινε κι άλλη). 10 το πρωι. Στην ουρά περιμένουν να μπουν (μετρημένα αυτα) τουλάχιστον 20 ατομα… Ο ενας πίσω από τον αλλον, με μισό μέτρο απόσταση! (Με ή χωρίς μάσκες δεν πρόλαβα να τσεκάρω και αυτο).
Ακούω κάποιους να κατηγορούν τις επιχειρήσεις για την εξέλιξη του ιού στην πολη. Και σκέφτομαι εγώ τώρα… Στη δική μου επιχείρηση δεν συνωστιστηκαν ποτέ, όχι 20 άτομα αλλά ούτε 3 και 4!
3️⃣ Σχολείο. ΕΠΑΛ. Επιστρέφω σπίτι μου. Οι μαθητές; ο ένας πάνω στον άλλο στην αυλή, παρεούλα, κουβεντούλα, αστειάκια και ότι ταιριάζει στις παρεες! (ε δεν θα γίνουν και αντικοινωνικοι, εννοείται αυτο). Χωρίς μασκες… και παλι! Στη δική μου επιχείρηση δεν κάλεσα ούτε μια φίλη να πιούμε καφέ! Ατομική ευθύνη…
Μαντέψτε όμως!
Τίνος την επιχείρηση κλείσανε παρ’ ολα αυτα;;;;;; 🤔
ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! 🤬🤬🤬

1 comment for ““Ακούω κάποιους να κατηγορούν τις επιχειρήσεις για την εξέλιξη του ιού στην πόλη. Και σκέφτομαι εγώ τώρα… Στη δική μου επιχείρηση δεν συνωστιστηκαν ποτέ, όχι 20 άτομα αλλά ούτε 3 και 4! – (Tης Αθανασίας Γκουρτζιούμη)

  1. Ωραίο…μου θυμίζει αυτούς που ποτε δεν ψηφισαν πχ πασοκ,συριζα.

    εναλλακτικά βρείτε τις διαφορές με αυτό που έκανε ο Χαρδαλιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *