Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, παρά τη σύσταση για τις μετακινήσεις

Αυξημένη ήταν το πρωί του Σαββάτου η κίνηση στο ρεύμα εξόδου στα Μάλγαρα, παρά τις συστάσεις που έκανε πριν από λίγα 24ωρα ο Νίκος Χαρδαλιάς για μη μετακίνηση εκτός νομού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων στα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη. Κατά δεκάδες οι Θεσσαλονικείς εγκατέλειψαν την πόλη, παρά τις συστάσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, να μην μετακινηθούν εκτός νομού, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού.

Οι περισσότεροι εκδρομείς είχαν μαζί τους τις μάσκες αλλά δεν τις φορούσαν μέσα στο αυτοκίνητο, καθώς, όπως είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ3, ταξίδευαν με τις οικογένειές τους. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι εκτεταμένοι έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια της αστυνομίας και της τροχαίας, κυρίως σε επαγγελματίες οδηγούς και σε λεωφορεία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα μέτρα.

Δείτε εδώ

1 comment for “Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, παρά τη σύσταση για τις μετακινήσεις

  1. 5-10 αυτοκίνητα δεν σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων, σας έχουμε βαρεθεί εσάς τους δημοσιογράφους με τις υπερβολές σας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *