Θεσσαλονίκη – κορονοϊός: Εκατοντάδες στα μπαρ για να προλάβουν το lockdown


Εκατοντάδες νέοι ως επί το πλείστον συναθροίστηκαν στα μπαρ σαν να μην υπάρχει αύριο και γλέντησαν για να… προλάβουν το lockdown

Η Θεσσαλονίκη «κλειδώνει» από σήμερα και κάποιοι το είδαν ως… συντέλεια του κόσμου. Εκατοντάδες άνθρωποι ξεφάντωσαν χθες το βράδυ, ο ένας πάνω στον άλλο, και γίνεται εύκολα κατανοητό ότι με ανάλογες συμπεριφορές δεν υπάρχει σωτηρία, όσα μέτρα κι αν ληφθούν…

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα η πρωτεύουσα της Μακεδονίας μπήκε σε lockdown όπου προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 12:30 τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 5:00 το πρωί καθώς και η αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Παρά τις εκκλήσεις του Προέδρου του ΕΟΔΥ, και του δημάρχου Θεσσαλονίκης για αίσθηση ευθύνης από τους πολίτες, μάλλον αρκετοί επέλεξαν να τις αγνοήσουν.

www.ethnos.gr

1 comment for “Θεσσαλονίκη – κορονοϊός: Εκατοντάδες στα μπαρ για να προλάβουν το lockdown

  1. για ποιον λογο οταν ερχεται lockdown δεν κλείνουν την ίδια μέρα της ανακοίνωσης αυτά τα καταστήματα;έδειξε ως τωρα πως δεν κόβει ουτε τον κόσμο ουτε τα καταστηματάρχες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *