Κοzanimedia:O Bασίλης Παπαποστόλου νέος πρόεδρος της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

O Bασίλης Παπαποστόλου θα είναι ο νέος πρόεδρος της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, καθώς αυτή ήταν η σχετική πρόταση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα στο σημερινό (μέσω τηλεδιάσκεψης) Δημοτικό Συμβούλιο

Ο Βασίλης Παπαποστόλου είναι οικονομολόγος και υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης” του Κυριάκου Μιχαηλίδη, ενώ είναι ήδη μέλος στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

4 comments for “Κοzanimedia:O Bασίλης Παπαποστόλου νέος πρόεδρος της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

  1. Η καλύτερη απάντηση από τον ίδιο το Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα στους επικριτές του άρθρου μου με το οποίο επέκρινα την επιλογή Μυροφορίδη στη θέση του Προέδρου της Βιβλιοθήκης πριν από ένα χρόνο.

  2. ο οποίος παντελώς άσχετος με την θέση Μυροφορίδης δίνει τα μπράβο για την επιλογή του εξίσου άσχετου Παπαποστόλου! Ο οποίος συν τοις άλλοις είναι από αυτούς που δεν θέλουν καν δημόσια βιβλιοθήκη καθώς είναι ιδεολογικός εχθρός οτιδήποτε δημόσιου! Άσχετα ότι θα μισθοδοτείται από το Δημόσιο! Και φυσικά ότι ο ίδιος γράφει στο βιογραφικό του με καμάρι ότι είναι υιός του πρώην διοικητή του ΟΑΕΔ δηλαδή ενός οργανισμού του δημοσίου!

  3. νομίζω έχει χαθεί πια η τσίπα. Ουδεμία σχέση με το αντικείμενο , νεοφιλελεύθερος που βρίζει ολημερίς το δημόσιο. Προφανώς το κριτήριο ήταν η υποψηφιότητα σε συνδυασμό .
    Θα’ πρεπε όμως να κριθεί ότι οι πολίτες επί δυο τετραετίες ΔΕΝ τον επέλεξαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *