Γιατί πεθαίνουν με covid πιο πολύ οι Ορθόδοξοι ιερείς;

Κάθε μέρα μαθαίνουμε για νέα κρούσματα σε ιερείς, Μητροπολίτες, καλόγριες. Ακόμα κι ο Αρχιεπίσκοπός μας είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Στην Ελλάδα έχουν ήδη πεθάνει δεκάδες ιερείς κι ένας Μητροπολίτης, ενώ και σε άλλες χώρες γίνεται το ίδιο.

Χιλιάδες λαού αποχαιρέτησαν χωρίς προστασία τον Πατριάρχη Μαυροβουνίου που πέθανε από κορωνοϊό, και ένα σωρό ιερείς κόλλησαν στην κηδεία. Ο Πατριάρχης Σερβίας όχι μόνο κόλλησε αλλά σήμερα πέθανε κιόλας.

Δείτε εδώ

6 comments for “Γιατί πεθαίνουν με covid πιο πολύ οι Ορθόδοξοι ιερείς;

 1. Η δημοσιογραφία στο μεγαλείο της!
  Απορώ ποιος παίρνει σοβαρά κάτι τέτοια άρθρα.. Το έχουμε δει ότι σαν site η κόντρα στην εκκλησία είναι μεγάλη αλλά κάπου υπάρχει ένα όριο..
  Η λέξη σεβασμός σε αυτήν την περίοδο έχει χαθεί από τους “δημοσιογράφους”..
  Πιστεύω κάποια μέρα οι εισαγγελείς να “ξυπνήσουν” και να σας πάρουν σβάρνα με όλα αυτά που δείχνετε και γράφετε..

  • Δημοσιογράφος ονομάζεται το πρόσωπο που ασχολείται με την συλλογή και τη μετάδοση πληροφοριών προς το κοινό σχετικά με την επικαιρότητα, τα προβλήματα που υπάρχουν, τους ανθρώπους, τα θέματα που τους απασχολούν κ.α

 2. Παναγιώτη αυτό το άρθρο είναι σωστό να συνδυαστεί με την πρόσφατη είδηση ότι η Ελλάδα παγκοσμίως είναι στη δεύτερη θέση μετά τη Νιγηρία σε ψεκασμένους αρνητές του κορονοϊού. Επίσης στην παλιότερη είδηση ότι η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα σε παραγωγή ψευδών ειδήσεων. Αυτό μπορείς να το αποδώσεις στο παρακμιακό και καθυστερημένο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα (το αρνούνται οι ΟΛΜΕ και ΔΟΕ χαχα), στον μαζικό λειτουργικό αναλφαβητισμό (το αρνούνται όλοι) και στα ελλιπέστατα ΜΜΕ που αντί να μορφώνουν και να εκπαιδεύουν τον κόσμο τον αποβλακώνουν με ηλιθιότητες. Όλα αυτά μαζί με το γενικότερο κλίμα άρνησης των Ελλήνων προς τη μόρφωση εξηγούν το φαινόμενο. Είπαμε πριν χρεωκοπήσουμε οικονομικά είχαμε χρεωκοπήσει πολιτισμικά.

  • ” το γενικότερο κλίμα άρνησης των Ελλήνων προς τη μόρφωση”. Είσαι σίγουρος πως χρειάζεται η μόρφωση; Εννοώ η καθεστωτική μόρφωση; Προσωπικά δεν νομίζω, καθώς τα πληρωμένα ταχεία πτυχία και οι δημόσιες σχέσεις αποτελούν το πιο άριστο προσόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *